UPP TILL 50% RABATT PÅ SKRIVARE OCH PROJEKTORER*

Skrivare och projektorer för hemmet

Epson EcoTank – Maximalt med utskrifter, minimalt med krångel

Vil du kunne printe hjemme til lave omkostninger og med så lidt besvær som muligt? Med Epson EcoTank kan du printe og kopiere, så meget du vil. Våra EcoTank-skrivare levereras nämligen med bläck nog för tusentals utskrifter, faktiskt upp till 14 000 utskrifter i vissa modeller (se varje modell för mer detaljer). Eftersom du får så meget blæk leveret med printeren, så bliver printomkostningerne pr. side vældig lave. Og ikke nok med det - du får billige udskrifter takket være, at printeren leveres med blæk til tusindvis af sider lige fra start, så slipper du for besværet med ofte at udskifte blækpatroner.

Epson Hemmabioprojektorer – Filmer, serier och gaming i äkta storformat

Vad sägs om att kunna se dina favoritfilmer och serier eller spela dina favoritspel i upp till 150 tum? Epson erbjuder en äkta hemmabioupplevelse med bl.a. EF-11 och EF-12 som är små, kompakta projektorer med stilren design som enkelt flyttas från rum till rum för filmkvällar, spel, sportevenemang, uppvisning av foton i storformat, eller kanske en biovisning utomhus. Enheterna kan projicera i alla riktningar, även mot golvet och taket vilket ger ännu mera flexiblitet.

Varför EcoTank?

Det korta svaret är: för att det är väldigt smidigt, och väldigt kostnadseffektivt. Se videon för att lära dig allt om varför!

Sortiment EcoTank skrivare

Rabatten gäller endast när "Köp Nu"-knappen är synlig.

Sortiment Bläckpatronskrivare, Scanner och Bläck

Innovation som gör skillnad

Skaffa några av de mest avancerade teknikerna för ditt hem från företaget som har varit den ledande projektortillverkaren i världen i 17 år2. Med exceptionellt höga kontrastförhållanden och ljusstyrkor känns filmer än mer levande och sport ännu mer fängslande.

Storleken har betydelse

Förvandla ditt hem till händelsernas centrum med Epsons projektorer för hemmabruk. Förvandla vardagen, oavsett om du ser på din favoritsport eller en klassisk film, streamar en ny DVD-box eller spelar det senaste spelet. Tack vare en imponerande bild på upp till 300 tum kan du fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Sortiment Projektorer

Rabatten gäller endast när "Köp Nu"-knappen är synlig.

*VILLKOR FÖR ERBJUDANDET

  • Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och är endast gilitgt så länge lagret räcker.

  • Erbjudandet är endast giltigt i Epson Store

  • Produkterna är inte för återförsäljning och vi tillåter köp av max två produkter per kund (gäller inte bläck)

  1. Genomsnittligt antal som krävs / genomsnittlig uppnådd besparing vid utskrift av samma sidantal vid användning av de bläckbehållare som medföljer EcoTank-sortimentet, exklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden januari 2017–december 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen standard- och XL-patroner för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden enligt GfK, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt vad som är angivet på tillverkarnas webbplatser

  2. Undersökning som genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2018.