KONSTPAPPER

Välj ett papper för utskrift av fotografier och konst, som har utformats för att ge optimala resultat tillsammans med Epsons skrivare och bläck.

KONSTPAPPER

Bomullsbaserat konstpapper

Epson erbjuder fyra sorters bomullsbaserade konstpapper, som alla har utformats för högkvalitativ utskrift av fotografier och konst. Dessa papper är lämpliga för konstnärer, fotografer, tryckerier och museer.

Få de bästa resultaten med Epsons UltraChrome-bläck

Allt kommer att vara som du minns det med naturliga färger, jämna övergångar och realistiska hudtoner.

UltraChrome K3 / K3+VM
UltraChrome HD / HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Registrerade för Digigraphie

Med de här bomullsbaserade konstpapperen kan du njuta av utskrifter av högsta kvalitet som uppfyller de konsekventa nivåer som krävs för begränsade upplagor. De uppfyller och överträffar testerna för 60 års ljusfasthet beträffande UltraChrome-pigmentbläck och är certifierade för Digigraphie¹.

Viktiga funktioner

Kompatibla produkter

Alla konstpapper har testats utförligt och anpassats för att fungera med följande skrivare.

Fallstudier

Vision, åsikter och nyheter från Epson som har utformats för att inspirera, informera och hjälpa – lär dig mer om branschtrender, lyssna på hur våra kunder använder våra produkter och använd denna kunskap för att fatta väl underbyggda beslut.

Nyheter

Ta reda på mer om de produkter vi lanserar, hur våra kunder använder dem och vår syn på och åsikter om vad som händer i världen vi lever och arbetar i.

Digigraphie®

En ny horisont för konst

Digigraphie® från Epson öppnar upp en helt ny värld av möjligheter. Tack vare Digigraphie® kan konstvärlden nu dra nytta av fördelarna med digital teknik.

¹ Resultat från tester som utförts i laboratoriet Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) i Frankrike.