EPSONS LASERLÖSNINGAR OCH PROJEKTORSORTIMENT

Suverän bildkvalitet och driftsäkerhet

KONTAKTA OSS

Definierar framtiden inom laserprojicering

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Våra mest tekniskt avancerade projektorer kombinerar 3LCD med en dubbel laserljuskälla har en bred färgskala och ett mycket högt kontrastförhållande i syfte att framställa fantastiska, verklighetstrogna färger och otroligt djup svärta.

Kombinationen av hög ljusstyrka, hög upplösning och högt kontrastförhållande ger kraftfulla, levande bilder som kan tränger igenom även höga nivåer omgivande ljus även i de största utrymmen. Användningen av laserteknik med fosfor tillför en oöverträffad driftsäkerhet, samtidigt som de totala driftskostnaderna minskar dramatiskt. Vårt engagemang inom produktkvalitet, teknik, relationer, service och support är anledningen till att vi har varit marknadsledande inom projektorer under mer än 14 år1.

Läs mer om våra laserlösningar

Projectors for Large Venues

Projektorer för stora lokaler

Skapa fantastisk grafik i alla lokaler och i mycket stor skala genom en banbrytande kombination av en fantastisk ljusstyrka, skarpa bilder, extrem driftsäkerhet och flexibla presentationsalternativ. Epsons laserprojektorer för stora lokaler är mycket hållbara och stabila, men samtidigt förvånansvärt kompakta och lätta.

LÄS MER
Installation Projectors

Fast installerade projektorer

Ta din visuella kreativitet till nästa nivå med våra fantastiska laserinstallationsprojektorer. Upplev banbrytande bildkraft och de senaste exklusiva Epson-teknikerna, och imponera på publiken med framtidens storskaliga presentationer.

LÄS MER

Projektion utan gränser

Vårt nyligen utvecklade oorganiska fosforhjul har överlägsna ljus- och värmeresistenta egenskaper och ger en fantastisk driftsäkerhet. Detta fungerar perfekt med våra oorganiska LCD-paneler för att framställa ljusstarka, livfulla bilder under extremt långa perioder. Faktum är att du kan förlita dig på en ljuskälla som är underhållsfri i 20 000 timmar2.

Kylsystem

Ett kombinerat vätske- och luftkylsystem ger mer än tillräcklig effektivitet för att möta kraven hos en 3LCD-projektor med 25 000 ANSI lumen.

LCD-paneler

En nyutvecklad 1,43-tums, oorganisk panel ökar ljusresistensen och garanterar en ännu längre livslängd.

Laserbank

Högpresterande laserdioder möjliggör en fantastisk ljusstyrka på upp till 25 000 ANSI lumen.

Fosforhjul

Det oorganiska fosforhjulet förvandlar blått laserljus till gult, och har konstruerats för att tåla den höga ljusstyrkan från en laserljuskälla under långa perioder.

Enastående driftsäkerhet

Säg hej till sofistikerade installationsprojektorer med stor bild som du verkligen kan lita på. Installation och konfiguration är mycket okomplicerade, och en laserlivslängd på upp till 56 000 timmar samt upp till 30 000 timmars underhållscykel för filter ser till att hålla underhållet till ett minimum.

Designa din egen vision med Epson

Upptäck hur du kan projicera på alla ytor med Epsons projektorer för stora lokaler.

TITTA

Läs mer om våra laserprojektorer för hemmabio

Uppgradera dina tittarvanor med laserteknik! Epsons nya laserteknik ändrar inte bara hur du ser dina favoritfilmer ‒ den avancerade 4K-laserprojiceringen förbättrar hela din visuella upplevelse.

MER INFORMATION

Kontakta oss idag

Ange dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om vårt laserprojektorsortiment, så kommer en Epson-representant att kontakta dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

1 Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001‒2015.

2 Ungefärlig tid tills ljusstyrkan minskar med 50 % från första användning. Uppmätt genom accelerationstest som förutsätter partikelanvändning på 0,04 – 0,20 mg/m3. Tiden varierar beroende på användningsförhållanden och -miljöer.