EPSON CONNECT

Enkel utskrift från surfplattor, smartphones med mera

Skriv ut var som helst med Epson Connect

Epsons mobil- och molnutskriftstjänster gör det möjligt att skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor i hemmet, på kontoret och när du är på resande fot.

Läs mer om de tjänster som Epson Connect kan tillhandahålla för att få ut mesta möjliga av skrivaren och dina smarta enheter. Nu kan du skriva ut från fåtöljen, trädgården eller på resan. Epson Connect är lösningen för dig, oavsett plats eller enhet.

EPSON IPRINT-APPEN

Appen för utskrifter, skanning och mer

Mer information

Skriv ut på en Epson-skrivare från din smartphone eller surfplatta var du än befinner dig – Epson iPrint gör det enkelt för dig. Hämta och installera denna smarta kostnadsfria app för att skriva ut webbsidor, Microsoft Office-dokument, foton och PDF-filer, eller för att skanna och kopiera.

Instruktionsvideor gällande iPrint

 1. 1. Installera Epson Connect
 2. 2. Installera lokalt nätverk
 3. 3. Minnesåtkomst
 4. 4. Skanna och spara
 5. 5. Kopiera
 6. 6. Lagring online
 7. 7. Skriv ut ett foto
 8. 8. Skriva ut sparade dokument
 9. 9. Skriv ut webbsidor – Android
 10. 10. Skriv ut webbsidor – iOS

Viktiga funktioner

Skriv ut var du vill

iPrint kan skicka foton och dokument direkt till din skrivare via internet, vilket gör det möjligt att göra utskrifter, oavsett var du befinner dig1.

Skriv ut lokalt

Vill du skriva ut på en Epson-skrivare i närheten? Logga in på samma Wi-Fi-nätverk som skrivaren så är du redo att skriva ut.

Skanna och dela med dig

Med iPrint kan du även skanna med en skrivare i närheten via Wi-Fi. Nu kan du skanna, spara och dela filer på din enhet.

Skanna trådlöst

Vill du spara ett viktigt dokument eller foto? Nu kan du använda en närliggande Epson allt i ett-skrivare för att på trådlös väg skanna och spara filer på en smartphone eller surfplatta. Därefter kan du välja om du vill e-posta filen, spara den på din enhet eller ladda upp den till en molntjänst.

Uppe bland molnen

Åtkomst till molnet är inbyggt i iPrint, vilket gör online-åtkomst enklare än någonsin. Logga in på Box, Dropbox, EverNote, Google Drive eller Microsoft OneDrive om du vill förhandsgranska och skriva ut, skanna eller ladda upp filer.

Filöverföring

Använd skrivaren om du vill överföra filer direkt till en surfplatta eller mobiltelefon. Anslut en USB-enhet eller ett minneskort till skrivaren så kan iPrint hitta och överföra foton till din enhet. Självklart kan du också överföra filer i andra riktningen, från den mobila enheten till skrivaren. Du kan även välja att överföra bilder från äldre digitalkameror.

Stäng avsnitt

EPSON CREATIVE PRINT APP

Appen som gör dig kreativ med dina foton i Instagram och Facebook.

Mer information

Uttryck din kreativitet med din smartphone eller surfplatta och Creative Print-appen. Den gör det enkelt att skriva ut foton från din smarta enhet, Instagram eller Facebook. Dessutom kan du skapa collage, egna gratulationskort, eget brevpapper, skriva ut direkt på CD-/DVD-skivor och förvandla dina foton till en rolig målarbok.

Så här fungerar det

 1. Hämta Epson Creative Print-appen
 2. Hitta en skrivare med Wi-Fi
 3. Skriv ut gratulationskort, kalendrar, CD-skivor med mera

Utskrift från Facebook

Det har aldrig varit enklare att skriva ut från Facebook. Logga in på ditt Facebook-konto, och skriv ut foton direkt. Släpp ut dina minnen från telefonen, skriv ut och återupplev dem idag.

Collage

Skapa collage med foton från kompatibla sociala medieappar samt andra bilder som lagrats i din smartphone eller surfplatta. Utskrifter i en rad olika storlekar upp till 22 x 28 cm.

Personliga fotoutskrifter

Skapa personliga vykort, ramar och kalendrar som hyllar livets bästa ögonblick med vårt snabba och enkla kreativa verktyg. De är perfekta presenter åt vänner och familj, och kan skapas på ett ögonblick.

Mer information

Viktiga funktioner

Skriv ut på CD-/DVD-skivor

Skapa konstverk av dina foton och tryck direkt på en bläckstråleskrivbar CD- eller DVD-skiva med hjälp av en kompatibel Epson-skrivare.

Målarbok

Välj en bild och skapa en konturmålarbok som du kan skriva ut och låta barnen färglägga.

Anpassade gratulationskort

Gör ett skräddarsytt gratulationskort med dina foton. Du kan även skräddarsy det med din egen handskrift.

Stäng avsnitt

EPSON EMAIL PRINT

Skriv ut var du än befinner dig. Skicka bara ett e-post-meddelande till skrivaren1

Mer information

De senaste Epson-skrivarna har egna e-postadresser. Skrivaren skriver automatiskt ut bilagor som tas emot via e-postadressen, t.ex. foton och dokument. Telefon, surfplatta eller bärbar dator – skriv ut från valfri enhet och valfri plats i världen genom att skicka ett e-postmeddelande till skrivaren.

Så här fungerar Email Print

Se hur enkelt det är i den här videon.

Hämta Email Print

Klicka här för att hämta den här funktionen.

Är du redan registrerad?

Få åtkomst till ditt konto med den här inloggningen.

Så här fungerar det

 1. Konfigurera skrivaren och börja använda Email Print
 2. Skicka foton och filer som e-postbilagor till skrivarens e-postadress
 3. E-post, foton, PDF-filer och Microsoft Office-filer skrivs ut automatiskt

Viktiga funktioner

Skriv ut från valfri enhet

Om du kan skicka e-post och har åtkomst till internet kan du använda Epson Email Print. Du behöver bara e-posta dina Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint-, PDF-, JPG- och TIF-filer till skrivaren. Du kan befinna dig var som helst i världen1.

Enkelt att komma ihåg

Vill du ändra skrivarens automatiskt tilldelade e-postadress? Använd ditt Epson Connect-konto så kan du anpassa skrivarens e-postadress efter egna önskningar. Gör den lätt att komma ihåg för dig och alla andra som ska använda skrivaren.

Säkerhet utan svårigheter

Vill du begränsa åtkomsten till skrivaren? Aktivera en lista över godkända avsändare. Lägg sedan till e-postadresser för de användare som ska få använda skrivaren. Om du vill kan du lägga till en hel e-postdomän och därmed lägga till alla adresser för hela företaget.

Stäng avsnitt

EPSON SCAN TO CLOUD

Skanna direkt till molnkonton

Mer information

Du skannar enkelt dokument eller foton via skrivarens kontrollpanel och skickar dem direkt till e-postadresser eller molnlagringskonton. Se bara till att din skrivare är ansluten till Internet.

Installera Scan-to-Cloud

Klicka här för att hämta den här funktionen.

Är du redan registrerad?

Logga in här för att komma åt ditt konto.

Så här fungerar det

 1. Välj Scan-to-Cloud i skrivarens kontrollpanel.
 2. Skanna dokumentet
 3. E-posta filen eller spara den i en onlinelagringstjänst.

Viktiga funktioner

Arkivera och lagra dokument

Använd molntjänster för att lagra och centralisera skannade dokument som du kan komma åt var som helst via valfri enhet. Epson Scan-to-Cloud gör det möjligt att skanna, arkivera och dela affärsdokument.

Skanna och dela med dig

Skanna och dela dokument eller bilder genom att e-posta direkt från din Epson-skrivare till andra e-postadresser.

Stäng avsnitt

EPSON REMOTE PRINT

Avancerad utskrift från valfri plats med hjälp av din dator1

Mer information

Du behöver inte vara hemma för att skicka filer för utskrift från din dator. Installera Remote Print för att utöka funktioner och räckvidd för din stationära eller bärbara dator. Det är hur enkelt som helst: klicka på Arkiv > Skriv ut och så skickas filen till valfri Epson-skrivare i världen1. Du behöver inte oroa dig över formatering eller teckensnitt. Och bäst av allt är att du själv kan komma åt att styra de avancerade utskriftinställningarna.

Så här fungerar det

 1. Installera Remote Print och ange Epson-skrivarens e-postadress.
 2. Välj Arkiv > Skriv ut i valfritt program och välj Remote Print .
 3. Filen skickas till den fjärranslutna skrivaren med rätt formatering.

Viktiga funktioner

Skriva ut på distans

Det är nu lika enkelt att skriva ut på en avlägsen skrivare som att klicka på Arkiv > Skriv ut. Remote Print fungerar för nästan alla program och filtyper. Det går också snabbare än med Email Print, då du inte behöver skapa och skicka en e-postbilaga.

Alla program, alla teckensnitt

Remote Print fungerar med praktiskt taget alla datorprogram, till och med de som är mer specialiserade. Du kan vara säker på att utskriftens formatering och teckensnitt blir lika bra som om du hade använt en USB-kabel.

För dig som vill ha koll

Med Remote Print kan du kontrollera hur resultatet blir på distans. Välj alternativ för antal exemplar, sidintervall, omvänd ordning och sortering. Du kan till och med använda särskilda utskriftsinställningar i programmet för att få ännu mer kontroll.

Stäng avsnitt

KOMPATIBLA TJÄNSTER

Andra kompatibla utskriftslösningar

Mer information

Utöver utskriftstjänster från Epson Connect finns ett antal andra utskriftslösningar tillgängliga som är kompatibla med Epson-skrivare och smarta enheter.

Inbyggda utskriftsfunktioner för Android med Epson Print Enabler

Detta finns inbyggt i Android 4.4 och senare och gör att du inte behöver någon separat app som stödjer utskrifter. När du har laddat ner Epson Print Enabler kostnadsfritt, leta helt enkelt upp alternativet Skriv Ut under menyikonen för stödda appar. Detta finns integrerat i Chorme, Gallery och Gmail och gör att du på ett praktiskt sätt kan skriva ut webbsidor, foton och e-post. Du kan också nå Android Printing från såväl Drive som Quickoffice, vilket gör att du enkelt kan skriva ut dina dokument.

Kontrollera kompabiliteten

Så här fungerar det

 1. Hämta programmet Epson Print Enabler från Google Play-butiken.
 2. Välj alternativ-rullgardinsmenyn och sedan Skriv ut.
 3. Välj en skrivare i närheten.
 4. Välj dina utskriftsalternativ och sedan Skriv ut.
 5. Utskriftsjobbet skrivs då ut på den valda skrivaren.

Viktiga funktioner

Kompatibilitet

De flesta Epson-bläckstråleskrivarna (samt vissa laserskrivare) med Wi-Fi som släppts sedan 2008 kommer att vara kompatibla med Epson Print Enabler. En lista med kompatibla produkter finns nedan.

Mobila utskrifter

Fortsätt att skriva ut även när du byter från en stationär eller bärbar dator till en smart enhet.

Mopria

Mopria Alliance är en ideell medlemsorganisation bestående av globalt ledande teknikföretag med det gemensamma målet att skapa intuitivt enkla, trådlösa utskrifter via smartphones, surfplattor och andra mobila enheter.

Kontrollera kompabiliteten

Epson Print and Scan

Epson Print and Scan ger en fantastisk utskrifts- och scanningsupplevelse via startskärmen på dina Wi-Fi-anslutna Epson allt i ett-skrivare i Windows 8.

Kontrollera kompabiliteten

Viktiga funktioner

Utskrifts-
 • Användargränssnitt med förbättrad touch
 • Enhetsval
 • Förhandsgranskning av dokument
 • Pappersstorlek
 • Papperstyp
 • Färgläge
Skanning
 • Användargränssnitt med förbättrad touch
 • Enhetsval
 • Förhandsgranskning av dokument
 • Pappersstorlek
 • Papperstyp
 • Färgläge

Apple Airprint

Skriv ut direkt från din iPad, iPhone eller iPod Touch. Ingen programvara att hämta, inga drivrutiner att installera eller kablar att ansluta. Med några få knapptryck i e-posten, bilder, på nätet eller i läsappen skickar du vidare det du ser på skärmen till en Epson-skrivare.

Kontrollera kompabiliteten

Så här fungerar det

 1. Tryck på åtgärdsikonen.
 2. Skriv ut på en skrivare i närheten.
 3. Hämta dina utskrifter.

Viktiga funktioner

Trådlös utskrift via app

Det går att skriva ut från flera av de appar du använder varje dag. Utskriftsfunktionen blir tillgänglig med några få tryckningar. Skriv ut din e-post, foton, kartor, dokument, kalkylblad och presentationer på en Epson-skrivare via ett Wi-Fi-nätverk. Svårare än så är det inte.

Tryck och skriv ut

Leta reda på utskriftsfunktionen genom att trycka på åtgärds- eller verktygsknappen. Leta sedan reda på Epson-skrivaren i Wi-Fi-nätverket och skriv ut till den. AirPrint sköter utskriften i bakgrunden. Den är inbyggd i iOS, så det behövs inga skrivarprogram eller kablar.

Stäng avsnitt

Sök efter kompatibla appar eller produkter

 1. Kräver internetanslutning till skrivaren samt en enhet med internet och/eller e-post