FÖRESTÄLL DIG MÖJLIGHETERNA

Med Epsons SureLab D-serie kan du utöka din verksamhet steg för steg.

Kontakta oss

Ge dina kunder mer

SureLab D-serien består av två basmodeller och erbjuder en mängd olika kombinationer för olika produktionsbehov. Den modulära uppsättningen stöder allt från småskalig skrivbordsproduktion (via en automatlösning på verkstadsgolvet) till storskalig produktion med ett minilabb. Oavsett om skrivarens konfigureras för självbetjäning eller servas bakom disken kan du implementera de lösningar som passar dig.

SureLab D-seriens skrivare kan användas som enskilda enheter, eller som en del av en mycket kraftfull produktionsflotta, som arbetar som en enskild enhet, för att erbjuda kvalitetsutskrifter till en låg total ägandekostnad. SureLab D-serien har stöd för ett brett spektrum av ytor, bredder och format hos medier. Med ett så brett utbud av kreativa, mervärdesgivande utskriftsprodukter som erbjuds kan du omedelbart ge dina kunder fler valmöjligheter än någonsin tidigare.

Så här använder du SureLab

Produkter och lösningar

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 bygger vidare på framgången hos sin föregångare, SL-D700. Den är kompakt (samma storlek som SL-D700), hållbar och byggd för snabbhet, flexibilitet och kommersiell fotoutskrift av hög kvalitet. Den har en robust utformning och passar smidigt in i arbetsmiljön tack vare det, kraftiga utskriftsfacket och den förbättrade spindeldesignen. Dessutom kortas eventuella driftstopp avsevärt eftersom rullen är enkel att byta i två steg.

Skrivare för fotoproduktion

Den har tagits fram för att inte bara skriva ut fotografier av hög kvalitet på en mängd olika medier, utan även kort, konstreproduktioner och andra utskriftsprodukter.

Mer information

Flexibel produktionsutskrift av hög kvalitet

SL-D800 med drivrutiner

Den levereras med en Mac- och PC-drivrutin för utskrift från nästan alla program. Utskriftskvaliteten är inställd för fotoproduktion och SL-D800 är ett utmärkt val för dem som vill ha stationär placering, portabilitet och snabba utskriftshastigheter i produktionsklass. Den kan även användas som en del av ett modulärt system.

Viktiga funktioner: SL-D800

Fotoutskrifter av hög kvalitet

SL-D800 bygger på Epsons framgångar inom kommersiell fotoutskrift i minilabb och ger utmärkt utskriftskvalitet och färgkonsekvens. Den har utvecklats för företag som behöver skriva ut fotografier efter behov på ett ekonomiskt och hållbart sätt. SL-D800 passar även perfekt tillsammans med sin föregångare, SL-D700, tack vare dess jämförbara utskriftskvalitet, pappershantering och storlek.

Enastående flexibilitet

Den kan skriva ut foton, fotoremsor, kort, inbjudningar, reklamblad och reklambroschyrer på ett stort antal olika medier och format, inklusive glossy, lustre och matt papper. De utskriftslängder som stöds sträcker sig från 50–1 000 mm, på mediebredder på 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm och 210 mm.

Stödjer många olika medier

Den kan skriva ut på ett stort antal olika medier och format, inklusive glossy, lustre och matt rullpapper.

UltraChrome D6r-S-bläck

När den här skrivaren används med det specialutvecklade UltraChrome D6r-S-bläcket producerar den enastående bilder med livfulla färger, intensiva svarta toner, skarpa konturer och jämna graderingar. Den ger också en imponerande jämn glansnivå.

Driftsäkerhet

Skärblad med lång hållbarhet, långt serviceintervall, förbättrat tvåstegsbyte av medierulle och lättanvänt underhållsverktyg.

SURELAB SL-D3000 DR och SR

Digital torrlabbskrivare

SL-D3000 är utformad för högkvalitativ och miljövänlig fotoproduktion med hög utskriftsflexibilitet och är ett kompakt digital torrlabb med sex färger som möjliggör produktion av ett brett utbud av fotoutskriftsprodukter. Den använder Epsons beprövade Micro Piezo-skrivarhuvudsteknik, i kombination med äkta Epson bläck- och LUT-teknik för exakt reproduktion och maximal upplösning på 1440 × 1440 dpi.

Levande utskrifter

Epsons UltraChrome D6-bläckpaket med sex färger för fotoutskrift uppnår en bred färgskala som överskrider silverhalid och genomgående levererar utskrifter som är levande och verklighetstrogna med utmärkt svart densitet. Den ger också en imponerande jämn glansnivå.

Detta innebär att utskrifterna har en genomgående hög kvalitet, samtidigt som miljöpåverkan minimeras tack vare den minskade energiförbrukningen och frånvaron av kemikalier för ytbehandling av foto som ska bortskaffas, jämfört med våtlabb.

Olika material och medietyper

Genom att göra det möjligt för användare att producera en mängd olika material mellan 4 och 12 tum breda kan SL-D3000 skriva ut foton, kort, inbjudningar, reklamblad och reklambroschyrer på glossy, lustre och matt papper. Modellen med dubbla rullar möjliggör två olika typer av medier och/eller två olika rullbredder som kan laddas samtidigt för bättre mångsidighet och produktivitet.

Viktiga funktioner

Utskrifter med hög kvalitet

Micro Piezo-teknik, högsta upplösning på 1440 x 1440 dpi, dedikerat UltraChrome D6-bläck, bred färgskala, färgåtergivning, levande och långvariga utskrifter.

Mångsidig

Skriver ut på glossy, lustre och matt media, skriver ut upp till en bredd på 12 tum, modellen med dubbla rullar gör att två olika medietyper eller rullbredder kan laddas.

Låg total ägandekostnad och miljöpåverkan

Energisnål, ingen uppvärmning av kemikalier eller bläck, ingen vattentillförsel eller luftfilter behövs, ingen förvaring och kassering av kemikalier behövs.

Enkel att använda

Låg underhållsgrad, inga kemikalier för uppvärmning eller förberedelse, valfri A4-sorterare, valfri ”OrderController”-programvara för hantering av beställningar med en enkel, förinställd drift inklusive bildkorrigering.

Från beställning till utskrift i fem enkla steg

Steg 1: Välj bilder

Steg 2: Välj förinställning

Steg 3: Välj antal kopior

Steg 4: Granska och justera

Steg 5: Verifikation som tillval

Utvecklad för en optimerad fotoproduktion

Den innehåller ett urval av förinställningar som bidrar till att förhindra mänskliga fel under hektiska perioder, samt minimala steg att följa.

SureLab OrderController kan skapa ett utskriftsarbetsflöde som organiserar beställningar och har upp till 300 förinställningar för att täcka olika produkterbjudanden.

Specifikationerna skiljer sig åt för SureLab OrderController LE

SureLab OrderController har flera förinställningar för att uppfylla olika kundkrav och flera alternativ för att prioritera beställningar.

Bildredigeringsfunktioner, inklusive storlek, beskärning, skärpa, ljusstyrka, upplösning, färg, borttagning av röda ögon osv.

Epsons SureLab OrderController LE är en programvara för fotoproduktion som kompletterar SureLab SL-D700 och SureLab SL-D800 för förbättrad produktivitet och omvandlar skrivaren till ett mikrolabb.

Viktiga funktioner

Stöder olika utgångssystem

SureLab OrderController hanterar jobb för SL-D3000DR/SR, SL-D800 och SL-D700 (med upp till fyra skrivare) och andra Epson-fotoskrivare för stort format och professionellt bruk.

Flexibel

Flexibel inmatning från automatlösningar möjliggörs via övervakade mappar (DPOF), direkt bläddring och TWAIN-drivna skannrar.

Snabb och enkel produktion

Möjliggör snabb och enkel produktion av bilduppsättningar via förinställningar, inklusive avancerade bildkorrigeringsfunktioner.

Professionell jobbhantering

Justera de förinställda inställningarna under verifieringen för att tillgodose professionella jobb. Stöder blandade utskriftslängder i en beställning. Erbjuder en rad alternativ för baktryck.

Användarvänlig

Stöd för operatörer med varierande erfarenhet. Utfärdar varningsmeddelanden för låg upplösning, beskärning och kanter.

Bästa praxis

Fallstudier

Läs mer om våra medier och bläck

Mer information

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epsons lösningar anger du dina uppgifter nedan för att kontaktas av en Epson-representant.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag skulle vilja få information via e-post om Epsons framtida produkter, kampanjer, erbjudanden och event.