Fyll sidor med minnen – inte skrivare med bläck

Vi presenterar EcoTank-skrivarna
Patronfria utskrifter till en extremt låg kostnad

Det kan vara frustrerande om bläcket tar slut. Även om du har kvar på lager, tar det fortfarande tid att byta en bläckpatron. Det finns en enkel lösning om du är en upptagen person som måste kunna förlita sig på sin skrivare. Epsons EcoTank-skrivare har ett bläckbehållarsystem med extremt hög kapacitet som helt eliminerar behovet av bläckpatroner.

ÖVER

30

MILJONER

ENHETER SÅLDA GLOBALT3

Fördelarna med EcoTank

Det finns mycket att älska hos Epsons EcoTank, men det finns några attribut som vi verkligen anser är fantastiska och som förtjänar din uppmärksamhet. Dessa skrivare ger en extremt prisvärd utskriftslösning och är dessutom driftsäkra och lättanvända. Fortsätt läsa för mer information.

Utskrifter till mycket låg kostnad

EcoTank-skrivare ger en extremt låg kostnad per sida som kan sänka dina utskriftskostnader med i genomsnitt 90 %2.
Detta framstår som mindre konstigt så fort du upptäcker att de levereras med upp till tre års medföljande bläckförbrukning1. Med vissa specifika EcoTank-skrivare kan du skriva ut upp till 14 000 sidor i svartvitt och 11 200 sidor i färg4.

Hur fungerar det?

Tack vare de inbyggda bläckbehållarna med hög kapacitet förses skrivaren kontinuerligt med bläck. Det finns inga bläckpatroner att byta ut. Du behöver bara fylla på behållarna med Epsons bläckflaskor och fortsätta att skriva ut. Det är inte bara mer bekvämt – eftersom du köper flera flaskor åt gången får du även mycket mer valuta för pengarna.

Titta på videon nedan för att se hur enkelt det är.

VISA VIDEO
Pålitlig

Det innovativa, effektiva och exakta skrivhuvudet gör att du kan lita på att Epsons unika Micro Piezo-teknik ger dig tillförlitliga utskrifter med fantastiska färger och skärpa även vid höga hastigheter. Eftersom skrivhuvudtekniken används över hela Epsons sortiment med bläckstråleskrivare kan du vara säker på att den är välbeprövad och testad.

Utformad för dina behov

Oavsett om du vill skriva ut vanliga dokument, foton eller företagsmaterial har det nya EcoTank-sortimentet en modell som passar just dina behov.

Med upp till tre års bläckförbrukning1 inkluderat i förpackningen kan dessa krångelfria allt i ett-enheter ge dig otroliga besparingar. Du kan skriva ut tusentals sidor med det medföljande bläcket, vilket hjälper dig att uppnå en mycket låg kostnad per sida.

Epsons kvalitetsbläck

Epsons äkta bläck framställs i en ren miljö och är optimerat att fungera tillsammans med Epsons Micro Piezo-skrivhuvud, vilket ger ojämförlig kvalitet, hållbarhet och driftsäkerhet.

Inga fler patroner

Längre tid mellan påfyllningarna med EcoTank. Bläckbehållare med extremt hög kapacitet tar bort behovet av bläckpatroner. Faktum är att modellen levereras med bläck motsvarande i genomsnitt 88 patroner2.

Hur enkelt är det att fylla på bläckbehållarna?

VISA VIDEO

Ännu fler anledningar att köpa

EcoTank är så mycket mer än dess bläckbehållare med extremt hög kapacitet. Precis som med vårt utökade skrivarsortiment kommer du att märka att EcoTank erbjuder många fördelaktiga funktioner.

Låsnings- och påfyllningssystem

Epsons nya sortiment av krångelfria EcoTank-skrivare levereras med ett förbättrat påfyllningssystem för bläck. De nya flaskorna är dessutom utrustade med en mekanism som säkerställer att endast rätt färger används.

Dubbelsidig utskrift

Spara pengar och papper genom automatisk utskrift på båda sidor av pappret.

Mobil utskrift

Skicka dokument för utskrift från smartphones och surfplattor med hjälp av den kostnadsfria appen Epson iPrint5. Du kan till och med e-posta filer från valfri plats i världen via Epson Email Print5.

Fotoutskrift av förstklassig kvalitet

Med ET-7700 och ET-7750 och bläcksystem i fem färger kan du skriva ut foton utan att behöva oroa dig för kostnaden. De levereras båda med tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till 3 400 foton8 (10 x 15 cm). De passar perfekt för kreativa aktiviteter och erbjuder även kantfri utskrift, SD-kortplats och CD/DVD-utskrift. Med ET-7750 kan du även skriva ut media i upp till A3-storlek.

Köp ytterligare flaskor till låg kostnad

Med det bläck som medföljer förpackningen kan du skriva ut tusentals sidor. När bläcket så småningom tar slut kan du köpa fler bläckflaskor till ett överkomligt pris.

Möt sortimentet

BESPARINGSKALKYLATOR

Spara pengar med Epsons EcoTank-skrivare

Använd vår kostnadskalkylator online för att se hur mycket du kan spara med en Epson EcoTank-skrivare.

Mer information

Skrivarpanik

8 000 personer från hela Europa tillfrågades om deras största problem med "skrivarpanik" när de får slut på bläck. Du kan läsa resultaten av undersökningen genom att klicka på länkarna nedan, eller bläddra ned för att se några viktiga fakta och siffror.

56 %

av europeiska föräldrar har upplevt minst en situation med "skrivarpanik" när bläcket i hemmaskrivaren har tagit slut9.

87 %

av människor har tidigare inte kunnat skriva ut på grund av en situation med lite eller inget bläck i hemmet9.

1 av 5

föräldrar tycker att processen för att köpa nya bläckpatroner till skrivare för hemmabruk är opraktisk9.

Den bästa skrivare jag någonsin har ägt. Jag är otroligt förtjust i min nya skrivare! Det är så praktisk, prisvärd och mycket mer miljövänlig eftersom den använder bläckflaskor för att fylla på behållarna istället för att man hela tiden ska behöva köpa bläckpatroner! Utskriftskvaliteten är fantastisk, bilder blir fantastiskt vackra och till och med foton fungerar bra! Min favoritskrivare!!

EcoTank ET-4500 av WhimsicalMblog

Dölj recensioner
EcoTank ET-4500 5/5

CEEJAYTHEDEEJAY

Epson, ni har en vinnare!!

Epson, ni har en vinnare!!

Första intrycket av den här skrivaren? Fantastisk!! Av alla Epson-skrivare jag har ägt under de senaste 20 åren är denna den viktigaste för verksamheten, och utan konkurrens den bästa hittills.
Denna skrivare är den första som inte duschat ner mig med bläck i samband med den första installationen. Jag kan inte nog rekommendera denna skrivare, den passar helt perfekt för mig - Epson, ni har en vinnare!!
Utskrift, skanning och kopiering med hög kvalitet, och formatet är ganska litet med tanke på alla funktioner den har.

EcoTank ET-4500 5/5

StressyMummy

Den perfekta skrivaren för familjen

Den perfekta skrivaren för familjen

Efter att ha testat många olika skrivare genom åren är jag verkligen imponerad av EcoTank ET-4500. Den ser bra ut, är mycket enkel att installera, och den har visat sig vara ytterst användarvänlig.
Vi är en stor familj som alla använder skrivaren mycket, och den svarar mycket snabbt och är enkel att ansluta till via våra olika datorer och enheter. Utskriftskvaliteten har varit utmärkt hittills, och jag har även blivit imponerad av kvaliteten på kopiatorn.
De påfyllningsbara behållarna är en genialisk idé. Vi fyllde på skrivaren när vi installerade den, och efter tre veckors daglig användning har knappt något bläck använts alls. Dessutom gillar jag idén med bläckflaskor eftersom de gör det enkelt att fylla på behållarna. Man slipper dessutom oroa sig för att behöva köpa dyra bläckpatroner eftersom bläckflaskorna håller mycket länge innan de behöver bytas ut och därigenom ger ett mycket bra värde.
Att installera skrivaren tog cirka 40 minuter. Man följer bara instruktionerna på skrivaren och datorn, och att fylla på behållarna tar bara några få minuter. Installationen underlättas genom den stora displayen och de lättanvända kontrollerna, och till skillnad från tidigare använda trådlösa skrivare har jag kunnat ansluta till denna skrivare varje gång, direkt och oavsett enhet, vilket har varit till stor hjälp.
Skrivaren är ganska stor men ser bra ut, och de påfyllningsbara behållarna sitter undanstuvade under ett hölje så att inga barn kommer åt dem.
Förutom för utskrift och kopiering kan ET-4500 även användas som scanner och fax. Jag har inte använt den som scanner ännu och har ingen telefonlinje för att använda faxen, så jag kan inte kommentera dessa funktioner.

EcoTank ET-4500 5/5

tanialfl

Elegant, praktisk och ekonomisk

Elegant, praktisk och ekonomisk

Vår Epson EcoTank-skrivare är definitivt en av de bästa vi har stött på. Det gick helt stressfritt att installera och ansluta den till våra datorer, och att fylla på bläckbehållarna var mycket enklare än att installera patroner. Det faktum att den levereras med fyra flaskor bläck (som tydligen ska räcka till 4 500 sidor i svartvitt och 6 000 sidor i färg) är också en fantastisk nyhet som snabbt låter dig komma igång. Det enda man bör vara medveten om är att det tar upp till 20 minuter för att bläcket ska "laddas" efter installationen, så se till att bläcken är väl påfylla så att ingen skrivarpanik uppstår!
Den skriver ut, kopierar, skannar och faxar precis som utlovat. Vi var från början oroliga att platsen för vår skrivare ligger långt från alla telefonanslutningar, och att detta skulle påverka installationen. Som tur är var detta inget problem, eftersom Wi-Fi-funktionen gjorde att vi utan problem kunde ansluta direkt till vårt hemmanätverk. Telefonkabeln är valfri att använda och krävs endast om du installerar faxfunktionen, som vi inte ansåg att vi behövde.
Vi älskar att kunna skriva ut från våra smartphones med appen Epson iPrint, och vi kan även skicka iväg utskriftsjobb från var som helst i världen när vi är ute och reser!
Vi var extremt imponerade av Scan-To-Cloud-funktionen. När du skannar skickas det omedelbart till alla möjliga mål, som kan läggas till och sparas i Epson-databasen. Dessa mål kan innehålla en e-postadress eller din Google Drive (med flera alternativ). Ange helt enkelt informationen en gång i din användardatabas, så kan du där sedan välja ett mål direkt i apparaten varje gång du skannar.
Skrivaren är elegant och estetiskt tilltalande. Den tar inte upp särskilt mycket utrymme, men är ändå robust och har en hög kvalitetsstandard som ger oss trygghet i att den kommer att hålla i många år.
Vi skulle helhjärtat rekommendera denna skrivare till alla, oavsett om man använder den dagligen för familjebruk, på hemmakontoret eller till och med på företaget. Och om vi kan spara cirka 70 % av våra utskriftskostnader genom att använda den, vilket Epson påstår - så mycket bättre!

Verkligen nöjd med denna modell efter att ha testat många olika

Verkligen nöjd med denna modell efter att ha testat många olika

Kan inte fatta varför de andra större skrivartillverkarna inte har skapat någon liknande modell.
Behållarsystemet är utan tvekan rätt väg att gå. Mycket dyrare än patronmodellen, visst, men lite matematik bevisar det sanna värdet.
Ett utmärkt köp.

Enkel att använda och alltid redo

Enkel att använda och alltid redo

Efter installationen är den busenkel att använda. Jag älskar funktionen för trådlös utskrift som jag vet inte är någon ny teknik, men att kunna skriva ut från var som helst är ganska häftigt. Jag lämnar skrivaren påslagen så att jag skriva ut när som helst. Det gör att skrivaren avger ett ljud då och då efter användning - inte särskilt högt, och inget som utgör något problem, men det får hunden att hoppa till!
Skrivaren levereras med stora mängder bläck, vilket är fantastiskt, inte minst eftersom de flesta skrivare bara levereras med så pass mycket bläck att man kan komma igång. Detta motiverar i viss mån det högre priset för skrivaren.

EcoTank ET-4500 5/5

WhimsicalMblog

Den bästa skrivare jag någonsin har ägt.

Den bästa skrivare jag någonsin har ägt.

Jag är otroligt förtjust min nya skrivare! Det är så praktisk, prisvärd och mycket mer miljövänlig eftersom den använder bläckflaskor för att fylla på behållarna istället för att man hela tiden ska behöva köpa bläckpatroner! Utskriftskvaliteten är fantastisk, bilder blir fantastiskt vackra och till och med foton fungerar bra! Min favoritskrivare!!

Bläckbehålla­rutmaningen

Såg du vad som hände när föraren i Formel 1-teamet Mercedes AMG Petronas, Lewis Hamilton, mötte Epsons EcoTank ifjol? Du kan även se honom testa sina största fans i årets bläckbehållarutmaning.

Se filmen här
  1. Baserat på en genomsnittlig utskriftsvolym av 140 sidor per månad vid den lägsta kapaciteten hos den första uppsättningen bläckpatroner.
  2. Genomsnittligt antal patroner/besparing för utskrift av sidantalet vid användning av de bläckflaskor som medföljer EcoTank-serien, inklusive priset för maskinvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-serien och den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden april 2016 - mars 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen Standard- och XL-patroner enligt GfK för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden, med genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivet på tillverkarnas webbplatser.
  3. Epsons bläckbehållarskrivare med hög kapacitet har uppnått en global försäljning på 30 miljoner enheter sedan lanseringen år 2010
  4. Siffrorna baseras på ET-3700. Angiven bläckåtgång är uppskattningar baserade på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testmönster enligt ISO/IEC 24712. Angiven bläckåtgång är INTE baserad på ISO/IEC24711. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen, exempelvis temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
  5. Epson iPrint kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsapp. Epson Email print och Remote Print Driver kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.eu
  6. Gäller inte ET-16500. Speciella villkor gäller. Mer information finns på www.epson.se/extended-warranty.
  7. Bedömningen av utskrifternas hållbarhet baseras på accelererade tester av utskrifter på specialmedia vilka förvaras i arkivmappar i album. Den faktiska utskriftsstabiliteten varierar beroende på utskriftsmedia, den utskrivna bilden, visningsförhållandena, ljusstyrkan, luftfuktigheten och andra omgivande förhållanden. Epson garanterar inte lång hållbarhet för utskrifterna
  8. Angiven bläckåtgång är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testmönster enligt ISO/IEC 29103 baserat på det bläck som medföljer den här skrivaren och foton som skrivs ut i formatet 10 x 15 cm. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC29102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.
  9. Taget från en undersökning som genomfördes av One Poll på uppdrag av Epson i augusti 2015. 8 000 europeiska konsumenter över hela Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien undersöktes.

Hoppa över

 
Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda