REVOLUTIONERA DIGITALA ETIKETTUTSKRIFTER

Ger dina kunder premiumresultat med låg driftskostnad

Surepress etikettskrivare

SurePress utbud av digitala etikettskrivare är den perfekta lösningen för dig inom etikettbranschen som vill utöka din verksamhet.

Gör dina kunder glada och utöka ditt utbud med produkterbjudanden och funktioner med SurePress. Hjälp till att leverera en exakt, kvalitetsprodukt och samtidigt säkerställa högsta driftsäkerhet, flexibilitet och prestanda med minimala driftsavbrott.

Visa sortimentet

Epson SurePress L-4033AW

7-färgers, digital bläckstråleskrivare med vitt bläck som gör det enklare att skriva ut korta serier i hög kvalitet mer effektivt.

Bläckuppsättningen innehåller också grönt och orange som ger en bredare färgskala och en mer korrekt färgåtergivning av dekor- och specialfärger. Skillnaden är särskilt märkbar i de delar av färgområdet som är klargröna till gula och gul-orange-röda, med högre färgmättnad och verklighetstrogna skuggor som gör etiketterna betydligt mer attraktiva.

Epsons SurePress AQ-bläckuppsättning använder vitt bläck för korta serier med etiketter med hög kvalitet. Detta möjliggör solida, ogenomskinliga utskrifter på material som genomskinlig film och metallunderlag. Användaren väljer själv om det vita ska skrivas först eller sist.1

SurePress AQ-bläck har utmärkt fästförmåga på standardetiketter utan att någon förbehandling eller beläggning behövs. Bläcket är vattenbaserat, vilket sammantaget med det faktum att kemikalier, plåtar och film inte längre behövs, hjälper till att minska miljöpåverkan. Underhåll av skrivhuvudet sker automatiskt och bläckpatroner kan bytas utan att skrivaren stoppas – allt för att ge maximal driftstid.

VISA MER
HÄMTA BROSCHYR

Viktiga funktioner i SurePress L4033A och L-4033AW

Fantastisk utskriftskvalitet för etiketter

Pressen ger rika nyanser och omvänd text i hög kvalitet. Kanterna blir raka och skarpa och streckkoderna precisa.

Epson Micro Piezo-uppsättning med flera skrivhuvuden

Skrivhuvuden med mikrofina munstycken som ger perfekta droppar och exakt placering av varje färg. Resultatet är en överlägsen färgkvalitet med skarpa detaljer för streckkoder och liten text.

Variable Sized Droplet-teknik

Variable-Sized Droplet-teknik har utvecklats av Epson i syfte att framställa bläckdroppar av olika storlek ända ned till 3,0 pikoliter. Dessa exakta droppstorlekar gör att bläcket sprids jämnt, vilket ger mjuka graderingar och perfekta färger för en optimal bildkvalitet.

SurePress AQ-bläck

Epson har tagit fram en ny uppsättning vattenbaserat pigmentbläck specifikt för SurePress L-4033 med sex färger som inkluderar grön och orange för en extra bred färgskala. Dessa säkerställer en exakt färgåtergivning för en exakt färgmatchning, och ger en utmärkt fästförmåga på en stor mängd standardetiketter utan att någon förbehandling eller beläggning behövs. Ett ogenomskinligt vitt bläck finns för AW-versionen.

Exakt färghantering

Att uppnå exakt färgmatchning är extremt viktigt. Detta kräver dock expertis. Epson SurePress L-4033 hanterar denna uppgift problemfritt, så att du får en exakt färgåtergivning för varje jobb, varje gång.

Utökad färgskala

Epsons bläck är kända för sin breda färgskala och exakta färgåtergivning. Orange och gröna bläck innebär att skillnaden blir tydligt märkbar i de delar av färgområdet som är klargröna till gula och gul-orange-röda. Du kommer att kunna matcha färgerna ännu bättre, och de högmättade färgerna får etiketterna att se ännu mer tilltalande ut.

Användarvänligt gränssnitt med pekdisplay

Pekdisplay-panelen är mycket enkel att använda, med ett lättbegripligt gränssnitt som ger dig kontrollen över allt som gäller utskriften. Jobbkonfigurationer kan snabbt ställas in och driftstatusen enkelt kontrolleras när som helst. Inställningar för specifika typer av jobb kan sparas vilket gör att inställningarna till och med går ännu snabbare för upprepade utskriftsjobb.

Lättanvänd

Spara tid och pengar med minimalt underhåll. Utskriftsmekanismen är lätt att komma åt och underhålla, och byte av bläckpatroner görs enkelt och snabbt utan att skrivaren behöver stoppas. Byt helt enkelt ut bläckpatronerna och fortsätt skriva ut. Fjärrdiagnostik och analyser hjälper till att främja din verksamhet.

Specifikationer för SurePress L4033A och L-4033AW

Utskriftsteknik Epson Micro Piezo-bläckstråleteknik
Upplösning 720 x 720 dpi, 720 x 1080 dpi, 720 x 1440 dpi (för papper), 720 x 1440 dpi (för film)
Bläcktyp SurePress AQ-bläck
Bläckpatroner Svart, obestruket, svart, cyan, magenta, gul, orange, grön, vit (AW-versionen), övertrycksvätska
Utskriftsbredd 80 mm till 330,2 mm, kan justeras för bredder inom dessa mått
Bildformat 315,2 mm x 914,4 mm max
Utskriftshastighet Upp till fem meter per minut vid 720 x 720 dpi
Materialstöd Självhäftande standardetiketter. Halvmatt, glättat och matt papper, BOPP, PET och Yupo
Materialtjocklek 100 till 320 mikroner
Avrullningskapacitet (max.) 100 kg vikt / 1 000 m längd / 600 mm diameter med en inre kärna på 76 mm
Nätverksanslutning Ethernet 1000BaseT
Pressens mått (BxDxH) 5 098 mm x 1 847 mm x 1 966 mm (inklusive återspolare)
Energikrav Märkspänning: (3-fas) 200 V växelström Ingångsspänning: märkspänning ±10 % (180–220 V)

Epson SurePress L-6034VW

Digital etikettskrivare med Epsons PrecisionCore-linjehuvuden, LED-härdat UV-bläck med digital lackeringsteknik och vitt bläck för konsekventa etiketter med hög kvalitet.

SurePress L-6034VW levererar exakt kvalitet med hög driftsäkerhet, flexibilitet och prestanda med minimala driftsavbrott. Epson har utvecklat en etikettskrivare som använder våra egna skrivarhuvuden, bläckpatroner och webbtransportsystem, så allt är utvecklat för att fungera tillsammans. PrecisionCore bläckstråleteknik ger utmärkta bilder med hög kvalitet. LED-härdat UV-bläck med inbyggd digital lackeringsteknik öppnar upp ett helt nytt sortiment med olika ytbehandlingar. L-6034VW har även vitt bläck med hög opacitet för utskrift på klar film och metalliska material.

VISA MER
HÄMTA BROSCHYR

Viktiga funktioner i SurePress L6034VW

PrecisionCore

PrecisionCore-linjehuvudet är den viktigaste komponenten bakom SurePress L-6034VW-seriens höga prestanda och driftsäkerhet. Vart och ett av de sex linjehuvudena har PrecisionCore-skrivhuvudmoduler som levererar en precis kvalitet med hög exakthet i hög upplösning, samt även variable-sized droplet-teknik.

MER INFORMATION

Variable Sized Droplet-teknik

Variable-Sized Droplet-teknik har utvecklats av Epson i syfte att framställa bläckdroppar av olika storlek ända ned till 3,2 pikoliter. Dessa exakta droppstorlekar gör att bläcket sprids jämnt, vilket ger mjuka graderingar och perfekta färger för en optimal bildkvalitet.

Centralt trumsystem

Det centrala trumsystemet matar materialen med hög precision i syfte att bibehålla färg-till-färgregistrering och exakthet. Systemet minimerar värmeexpansion och att materialen krymper, vilket gör att olika typer kan användas. Centraltrumman säkerställer att mellanrummet mellan skrivhuvudet och materialet minimeras, vilket gör att bläcket kan placeras mer exakt på materialet och därigenom minimera färgojämnheter.

Stiftningsteknik

Vår sofistikerade stiftningsteknik styr spridningen av bläckpunkterna i syfte att uppnå fina halvtoner, jämna vinjetter och knivskarpa detaljer och text.

Vitt bläck

Vårt vita bläck med hög opacitet för utskrift i ett svep ger ett perfekt grundlager för utskrift av livfulla färger på klara eller metalliska material. Detta ljusstarka, vita bläck möjliggör även utskrift av ogenomskinlig, fin text och linjer till och med vid utskrift av klara etiketter för klara produkter, samt ger flexibilitet att skriva ut vitt ovanpå färg.

Digital lackeringsteknik

Den innovativa digitala lackeringen gör att en blank eller matt yta kan skrivas ut selektivt eller överallt. Attraktiva delnyanser kan dessutom läggas till via en matt eller blank yta i syfte att få specifika områden att sticka ut. Olika ytor skapas samtidigt genom att ändra det sätt på vilket den digitala lackeringen appliceras.

Hög kvalitet

Pressen ger rika nyanser och omvänd text i hög kvalitet. Kanterna blir raka och skarpa och streckkoderna precisa.

Exceptionell hållbarhet

De snabbhärdande UV-bläcken ökar produktiviteten och har en utmärkt tålighet mot väder, kemiska ämnen och repor som klarar även de svåraste förhållanden. Godkänd enligt BS5609, den internationellt erkända standarden för etiketter som används i marina miljöer.

Smart automatisering

Epsons verifieringsteknik för munstycken kan automatiskt kontrollera om ett munstycke fungerar eller är igentäppt, och kan vid behov starta en rengöringscykel.

Användarvänligt gränssnitt med pekdisplay

Pekdisplay-panelen är mycket enkel att använda, med ett lättbegripligt gränssnitt som ger dig kontrollen över allt som gäller utskriften. Jobbkonfigurationer kan snabbt ställas in och driftstatusen enkelt kontrolleras när som helst. Inställningar för specifika typer av jobb kan sparas vilket gör att inställningarna till och med går ännu snabbare för upprepade utskriftsjobb.

Effektiva bläckbyten minimerar stopptiden

Bläckpatronsfacket är lätt att komma åt, och byte av bläckpatroner görs enkelt och snabbt utan att pressen behöver stoppas. Byt helt enkelt ut bläckpatronen och fortsätt skriva ut.

Specifikationer för SurePress L6034VW

Utskriftsteknik PrecisionCore bläckstråleteknik
Upplösning 600 × 600 dpi
Bläcktyp LED UV-härdat bläck
Bläckpatroner Svart, cyan, magenta, gul, vit, digital lackering
Utskriftsbredd 80 mm till 340 mm - kan justeras för alla bredder inom dessa mått
Bildformat 330 mm x 1 000 mm max
Utskriftshastighet Normalläge 15 m/min
Materialstöd Självhäftande etiketter, PP, PE och PET, gjutbestruket och obestruket papper, samt folie
Materialtjocklek 80 till 320 mikroner
Avrullningskapacitet (max.) 100 kg vikt / 600 mm diameter med en inre kärna på 76,2 mm
Nätverksanslutning Ethernet 1000Base-T
Pressens mått (BxDxH) 4 250 mm x 2 285 mm x 2 485 mm
Vikt 2 770 kg

Kundomdömen

SE VIDEORNA

 • SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  SUREPRESS L-4033AW PÅ DRUPA 2012

  LÄS MER
 • SUREPRESS L-4033A

  SUREPRESS L-4033A

  LÄS MER
 • PrintOnLine väljer den digitala etikettskrivaren SurePress L-L4033A

  PrintOnLine väljer den digitala etikettskrivaren SurePress L-L4033A

  LÄS MER
 • EAP Meziere väljer den digitala etikettskrivaren SurePress L4033A

  EAP Meziere väljer den digitala etikettskrivaren SurePress L4033A

  LÄS MER

PRODUKTSERIE

Utskrift av färgetiketter

Vi skapar nya standarder inom utskrift av färgetiketter

Mer information
 1. finns endast för L-4033AW

HOPPA ÖVER

HOPPA ÖVER

HOPPA ÖVER

HOPPA ÖVER

HOPPA ÖVER