WFP

Resultaten talar
för sig själva

95%

Insparad energiförbrukning
med WorkForce Pro1

94%

Mindre slöseri med
WorkForce Pro1

3.5x

Snabbare utskrifter
med WorkForce Pro1

Ta steget över till bläckstråleskrivare för företag

Tror du att bläckstråleutskrifter bara är för hemmet? Tänk om! På Epson har vi optimerat vår unika skrivhuvudteknik för företagstillämpningar. Bläckstråleutskrifter har tidigare ansetts vara avsedda endast för hemmabruk, men bläckstråleutskrifternas effektivitet, enkelhet och ekonomi ger faktiskt företagen ett antal fördelar jämfört med laserutskrifter. Många av dessa fördelar vilar på PrecisionCore, en skalbar teknik som används i industriella system som exempelvis storskaliga etikettskrivare. Dess fördelar, inklusive driftsäkerhet, mindre avfall samt minskad miljöpåverkan, finns nu även i WorkForce Pro-modellerna. Ta reda på hur de kan spara pengar åt ditt företag, höja produktiviteten och sänka energiförbrukningen.

Energibesparande

Tack vare en upp till 96 % lägre energiförbrukning jämfört med laserskrivare sänker WorkForce Pro-skrivare inte bara elkostnaderna, de kan dessutom hjälpa din organisation att uppfylla sina miljömål1. Eftersom bläckstråleskrivare inte använder någon värme under utskriftsprocessen förbrukar de betydligt mindre ström än laserskrivare, vilket i sin tur sänker driftskostnaderna.

Mer information
Upp till 10 000 sidor per bläckpatron2

Mindre slöseri, bättre utskrifter

Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro-modeller genererar upp till 94 % mindre avfall än laserskrivare och laserkopiatorer1. Inga ozongaser avges, och dessutom finns det färre förbrukningsartiklar och delar att byta ut än på en jämförbar laserskrivare. Epson erbjuder ett antal olika bläckpatronsstorlekar som hjälper dig att hålla kostnaderna nere, garanterar fantastiska utskrifter och är enkla att byta ut. Epsons DURABrite Ultra- och DURABrite Pro-bläck finns också med ISO 117984-certifiering, vilket garanterar utskrifter med längre livslängd oavsett företagsmiljö.

Mer information

Koldioxid- och elberäknare

Oberoende tester visar att Epsons WorkForce Pro-modeller använder upp till 96 % mindre energi än laserskrivare och laserkopiatorer1. Se hur mycket energi och koldioxid som du kan spara genom att använda kalkylatorn nedan.

Kalkylator

Enkel integrering i arbetsmiljöer

Fjärrhantera och fjärrstyr enkelt en hel flotta med skrivare och skannrar, inklusive möjlighet att installera, konfigurera, övervaka, underhålla och felsöka dina enheter, vilket sammantaget ger dig en högre produktivitet och lägre kostnader.

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

Fördel bläckstråle

Få en konkurrensfördel med Epsons bläckstråleskrivare

Mer information

Minimera antalet ingrepp

Oberoende tester har visat att WorkForce Pro-modellerna kan minska den tid som läggs på användaringrepp med upp till två tredjedelar jämfört med laserskrivare1. En förbättrad driftsäkerhet för skrivaren garanteras genom Epsons permanenta PrecisionCore-skrivhuvud, och bläckstråleutskrifter medför att färre komponenter behöver bytas ut jämfört med hos en färglaserskrivare. Bläckpatroner med hög kapacitet möjliggör ännu fler utskrifter, och med våra programvarulösningar kan du proaktivt fjärrhantera och fjärrorganisera dina skrivare på det mest effektiva sättet för just ditt företag, vilket låter dig utnyttja fördelar i form av kostnads- och tidsbesparingar samt förlängd drifttid.

Mer information

Kostnadsberäknare

Använd vår kostnadsberäknare för att se hur mycket du kan spara med de senaste WorkForce Pro-modellerna.

Beräkna besparing

Applikationer för företag

WorkForce Pro-skrivare är kompatibla med ett stort antal programvarulösningar för företag som kan hjälpa dig med hanteringen av dokument, användare och till och med skrivarflottor - vilket besparar dig såväl tid som pengar.

Mer information

SAP Guldpartner

Epson är en SAP Guldpartner och har ett nära samarbete med SAP - en av världens största leverantörer av företagsgemensamma programvaror - i syfte att säkerställa att dess produkter på ett problemfritt sätt kan integreras i företagsmiljöer.

Hållbar

Epson fortsätter att förbättra sitt bläckstråleskrivarsortiment för företag i syfte att möta företagens föränderliga behov. Eftersom pigmentet är fyllt med harts och även är olösligt, får du hållbara utskrifter resistenta mot vatten, utsmetning och överstrykningspennor.

Mer information

Mediaflexibilitet

Med möjlighet att skriva ut på en mängd olika papperstyper kan bläckstråleskrivare för företag stödja ett brett utbud av företagets behov. När bläcket sprutas ut direkt på pappret blir det till och med möjligt att skriva ut på specialmedia, inklusive värmekänslig film, tjocka kort och till och med långa banderollutskrifter. Eftersom Epsons bläckstråleskrivare för företag använder olösliga och markörresistenta, pigmentbaserade bläck för alla färger, kan de dessutom användas för att skriva ut vattentåliga etiketter och till och med reklammaterial på blankt papper.

Mer information

Snabba utskrifter

Med bläckstråleutskrifter krävs ingen uppvärmningstid, vilket gör att WorkForce Pro-skrivare kan framställa snabba och effektiva företagsutskrifter. Detta är en kritisk faktor i samband med integrering i så kallade "pull-printing"-miljöer, där användarna kan dra sitt personliga kort eller ange en personlig PIN-kod för omedelbara resultat. Automatiska, dubbelsidiga utskrifter, skanning, kopiering och faxning på många av våra modeller gör vilket jobb som helst enkelt och effektivt, vilket är perfekt för företagsmiljön.

Mer information
Upplösningar på upp till 1 200 dpi

Kvalitetsupplösning

Förbättra dina material med högkvalitativa utskrifter. Genom att fördubbla munstyckenas täthet kan det nya PrecisionCore-skrivhuvudet framställa högkvalitativa utskrifter med upp till 1 200 dpi på vanligt papper, och med upp till 4 800 dpi på bestrukna media. Även invecklade tecken och fina linjer blir vackert återgivna.

Fallstudier

Applikationer för företag

Epsons integrering i PaperCut MF

Epsons integrering med PaperCutMF kombinerar låga driftskostnader, färre ingrepp och lägre miljöpåverkan med den höga driftsäkerheten hos Epson-enheter, med möjligheten att styra och hantera utskriftsvolymer i syfte att minska driftkostnaderna.

PaperCut MF gör det enkelt att hantera dina enheter enkelt - och därigenom sänka utskriftskostnaderna och minska avfallsmängderna. Dess fördelar inkluderar förmågan att:

 • Fördela utskrifter till avdelningar, kostnadscentra och användare med delade konton.
 • Ta reda på hur många sidor som skrivs ut av vem, på vilken enhet och när
 • Rapport om användningen per användare, avdelning, enhet eller miljöpåverkan
 • Fördela kvoter eller budgetar till användare, avdelningar eller grupper
 • Säkra frigöring av jobb med funktionen "Hitta mig" för senarelagda utskrifter
 • Förenkla mobil- och BYOD-utskrifter (Bring Your Own Device)

Epson Device Admin

Fjärrhantera och fjärrstyr enkelt en hel flotta med skrivare och skannrar, med möjlighet att installera, konfigurera, övervaka, underhålla och felsöka dina enheter för en högre produktivitet och lägre kostnader.

Fördelar

 • Spara tid och kontrollera kostnader
 • Lätt att använda
 • Flexibel hantering som anpassas efter dina behov
 • Automatisera förfaranden
 • Ta kontrollen och analysera enhetsanvändningen
 • Passar i alla företagsmiljöer
Mer information

Epson Document Capture Suite

Epsons programvaru- och bildteknik sparar tid genom att kapa steg och låta dig skanna till ditt arbetsflöde.

Push-skanningsfunktioner i ett enda steg gör att användarna kan läsa in och integrera högkvalitativa elektroniska dokument i sina arbetsflödesprocesser. Detta förvandlar komplicerade jobb, till exempel att organisera dokument eller förbättra texter, till något som är enkelt att utföra.

Mer information

Avläsning

Optimera det automatiska arbetsflödet med fördefinierade jobb.

Arbetsflödesintegration

Epsons skannerpaneler kan anpassas individuellt genom fördefinierade jobbprofiler, vilket gör det enkelt för samtliga anställda att integrera dokument i olika företagsprocesser.

Rekommenderas

I oberoende tester bedöms Epsons WorkForce Pro-modeller ha en utmärkt driftsäkerhet

Buyers Laboratory (BLI) är bildbranschens ledande oberoende auktoritet och leverantör av konkurrensinformation, tester och recensioner om multifunktionsskrivare (MFP), kopiatorer, skrivare, skannrar, programvarulösningar och produkter. I över 50 år har BLI varit ledande inom opartisk och pålitlig information för den globala, digitala bildhanteringsbranschen.

Tillverkad för att vara snabb och kostnadsbesparande

Oberoende tester har visat att WorkForce Pro-modellerna kan minska den tid som läggs på användaringrepp med upp till två tredjedelar jämfört med laserskrivare1, och du kan få upp till dubbelt så många utskrifter med WorkForce Pro-modeller jämfört med konkurrerande färglaserskrivare1. WorkForce Pro WF-8590 imponerade BLI-testarna så pass mycket att den fick det åtråvärda “2015 Pick”-priset ("Årets Val") för sin tid till första utskrift och kopiering, som var bäst i klassen.

Se resultaten själv

Varför bläckstråleskrivare?

Epsons WorkForce Pro-skrivare är robusta, pålitliga maskiner baserade på våra väletablerade expertkunskaper inom industri- och företagsutskrifter, och de ger företagen ett antal fördelar jämfört med laserenheter. Vår unika PrecisionCore-skrivhuvudteknik för företagstillämpningar gör att ditt företags väntan på en utskriftslösning med högre kvalitet och mer tillförlitlighet är över. För ditt företag framåt med WorkForce Pro-bläckstråleskrivarsortimentet för företag.

Tidsbesparande

 • Upp till 3,5 gånger snabbare utan att kompromissa med kvalitén1
 • Kort tid till första utskrift – ingen uppvärmningstid krävs
Mer information

Höjer effektiviteten

 • Sänk den tid som läggs på ingrepp med upp till 98 %1
 • Färre servicesamtal, matningsfel och byten av förbrukningsvaror
Mer information

Kostnadseffektiv

 • Lägre kostnad per sida
 • Lägre total ägandekostnad
 • Lägre energikostnader
Kostnadsberäknare

Hållbar kvalitet

 • Tål markeringspennor1
 • Laserlik utskriftskvalitet med 1 200 dpi upplösning
 • Bred mediekompatibilitet
Mer information

Renare teknik

 • Använd upp till 96 % mindre energi1
 • Generera upp till 94 % mindre avfall1
 • Upp till 23 % tystare än laserskrivare1
 • Inga ozongaser
Mer information

Certifierad driftsäkerhet

 • BLI - Certifierad driftsäkerhet 2015
 • BLI - 2015 års val
Mer information

Om du är intresserad av att köpa en WorkForce Pro-skrivare kan du enkelt kontakta en av våra representanter.

Mer information

Behöver du skriva ut ännu fler sidor? Våra WorkForce Pro RIPS-modeller kan spara ännu mer pengar åt dig.

Mer information

Vill du veta mer om vår bläckteknik för företag?

Mer information

PrecisionCore

Vårt senaste, mest avancerade skrivhuvud. PrecisionCore ger avsevärda förbättringar i hastighet, kvalitet, driftsäkerhet och effektivitet.

Mer information

TA KONTROLLEN MED PRINT365

Hantera alla dina utskrifter till en låg månadskostnad.

LÄS MER

Kontakta oss idag

För mer information om WorkForce Pro-sortimentet, ange dina uppgifter nedan, så kommer en Epson-representant att kontakta dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

 1. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.
 2. Det maximala antalet utskrivna sidor per månad med utgångspunkt i skrivarens operativa prestanda, inklusive ISO-klassificerade utskriftshastigheter och pappershanteringskapacitet.
 3. Baserat på testning av WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 och WF-R8590. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.
 4. Certifierad ISO 11798 av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Mer information finns på www.sp.se

Hoppa över