FUNDERAR DU PÅ LASER?
TÄNK OM

Svartvit EcoTank: hög kvalitet, snabb, prisvärd

Titta på klippet

Låg utskriftskostnad

Den prisvärda EcoTank-skrivaren skiljer sig väsentligt från laserskrivare. Den har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du inte behöver byta toner hela tiden.

SKRIV UT
UPP TILL
11 000 SIDOR¹
MED BLÄCKET
SOM MEDFÖLJER
EcoTank Mono Calculator
Low running cost

Låg driftskostnad

Du kan skriva ut upp till 11 000 sidor med det bläck1 som medföljer svartvita EcoTank, så den är verkligen prisvärd. Bläcket behöver alltså sällan fyllas på, och du kan spara över 90 % på kostnaden per sida med extra bläckbehållare2.

Reliability & durability

Driftsäkerhet och hållbarhet

Alla svartvita EcoTank-skrivare ger trygghet i form av en garanti på 1 år/100 000 sidor. Det permanenta skrivarhuvudet och de pigmenterade bläcken ger klara och exakta utskrifter.

Save time

Tidsbesparande

Utskrifterna går snabbt utan uppvärmningstid, och skrivarna kan producera upp till 20 sidor/minut3. Spara tid på att byta förbrukningsartiklar. Du kan helt enkelt fylla på och sedan glömma saken. Bläcknivåindikeringen på framsidan visar när det är dags att fylla på.

Save energy

Spara energi

Denna energisnåla skrivare kan spara hela 95 %4 energi jämfört med svartvita laserskrivare. Använd så lite papper du kan genom att skriva ut dubbelsidigt. Vissa modeller har automatisk dubbelsidig utskrift.

SPARA MER ÄN
90 %
PÅ KOSTNAD PER SIDA2
Epson EcoTank Ink

Beräkna hur mycket du kan spara med Epson EcoTank-skrivare

Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de 20 mest sålda skrivarna

Berätta hur många sidor som tror att du skriver ut per månad och hur många år du kommer att använda skrivaren.

Klicka på Beräkna

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du skulle kunna spara gentemot den valda modellen

Eller upp till mot marknadssnittet4

VISA ETT MER DETALJERAT RESULTATSKRIV UT DENNA SIDA

Dina resultat

  • MARKNADSGENOMSNITT

KLICKA HÄR OM DU VILL VETA MED VILKEN BERÄKNINGSMETOD OCH VILKA ANTAGANDEN DESSA RESULTAT HAR BERÄKNATS.

Den totala ägandekostnaden indikeras av den röda linjen och bygger på utskrivna sidor per månad under år.

Den totala ägandekostnaden bygger på maskinvarans inköpskostnad plus löpande kostnader för bläck/toner. Andra kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden och föranleda ytterligare besparingar, t.ex. ytterligare förbrukningsartiklar till laserskrivare och effektförbrukningen. Det genomsnittliga försäljningspriset för skrivarna och förbrukningsartiklarna hämtades från IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data kvartal 2 2016–kvartal 1 2017) och IDC EMEA Consumables Tracker (data första halvåret 2016, andra halvåret 2016).

Jämför med en annan skrivare

Se sortimentet

1Bläckåtgången basseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testbilder enligt ISO/IEC 19752. Den bygger INTE på ISO/IEC 24711. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, papperet som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön såsom temperaturen. I samband med att skrivaren konfigureras första gången används en viss bläckmängd för att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.

2Här har vi jämfört det genomsnittliga försäljningspriset för svartvita, extra EcoTank-bläckbehållare och utskriftskostnaderna som har beräknats för den toner som räcker längst delat med det genomsnittliga säljpriset på den västeuropeiska marknaden som anges i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker 2018H1 för de 12 månaderna fram till juni 2018 (inklusive 21 % moms). Tonerkapaciteten har vi hämtat från tillverkarnas webbplatser.

3Fastställt enligt ISO/IEC 24734 och visar den genomsnittliga uppskattade mättade kapaciteten (ESAT) i kontorskategoritestet för vanliga enkelsida utskrifter. Mer information finns på http://www.epson.eu/testing

4Jämförelse av effektförbrukningen vid utskrift med Epsons modeller ET-M1120, ET-M2170 och ET-M3170 jämfört med snittet för bästsäljande 75 % av svartvita A4-laserskrivare (som skriver ut mindre än 20 sidor/minut) enligt IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2018Q3 under de 12 månader som avslutades i september 2018. Effektförbrukningsvärdena har hämtats från tillverkarnas webbplatser.