FUNDERAR DU PÅ LASER?
TÄNK OM

Svartvit EcoTank: hög kvalitet, snabb, prisvärd

Titta på klippet

Låg utskriftskostnad

Den prisvärda EcoTank-skrivaren skiljer sig väsentligt från laserskrivare. Den har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du inte behöver byta toner hela tiden.

SKRIV UT
UPP TILL
11 000 SIDOR¹
MED BLÄCKET
SOM MEDFÖLJER
EcoTank Mono Calculator

Den svartvita laserns alla fördelar, med alla kostnadsbesparingar som erbjuds av Epson EcoTank

Fast

Snabb

Skriv ut upp till 20 sidor per minut4

High quality results

Högkvalitativt resultat

Ger skarpa och hållbara dokument av företagskvalitet

Compact

Kompakt

Passar i alla hem och alla slags kontorsmiljöer

Durable

Hållbar

Sinnesro med utökad garanti på tre år som tillval

Connectivity

Anslutningsmöjligheter

Modeller med Wi-Fi, Ethernet och mobil utskrift5

High productivity

Hög produktivitet

Pappersfack med hög kapacitet – upp till 250 sidor

Ink bottle

En

bläckbehållare

motsvarar

Fem

lasertoner3

Pile of toners

Beräkna hur mycket du kan spara med Epson EcoTank-skrivare

Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de 20 mest sålda skrivarna

Berätta hur många sidor som tror att du skriver ut per månad och hur många år du kommer att använda skrivaren.

Klicka på Beräkna

Epson M100 kontra Cannon LPB-6030B

Du skulle kunna spara gentemot den valda modellen

Eller upp till mot marknadssnittet4

VISA ETT MER DETALJERAT RESULTATSKRIV UT DENNA SIDA

Dina resultat

  • MARKNADSGENOMSNITT

KLICKA HÄR OM DU VILL VETA MED VILKEN BERÄKNINGSMETOD OCH VILKA ANTAGANDEN DESSA RESULTAT HAR BERÄKNATS.

Den totala ägandekostnaden indikeras av den röda linjen och bygger på utskrivna sidor per månad under år.

Den totala ägandekostnaden bygger på maskinvarans inköpskostnad plus löpande kostnader för bläck/toner. Andra kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden och föranleda ytterligare besparingar, t.ex. ytterligare förbrukningsartiklar till laserskrivare och effektförbrukningen. Det genomsnittliga försäljningspriset för skrivarna och förbrukningsartiklarna hämtades från IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (data kvartal 2 2016–kvartal 1 2017) och IDC EMEA Consumables Tracker (data första halvåret 2016, andra halvåret 2016).

Jämför med en annan skrivare

Se sortimentet

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

1Bläckåtgång uppskattas baserat på Epsons egna metoder för utskriftssimulering med testbilder enligt ISO/IEC 19752. Den baseras INTE på ISO/IEC 24711. Angiven kapacitet kan variera beroende på vilka bilder som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt miljöförhållanden såsom temperatur. I samband med att skrivaren konfigureras för första gången används en viss bläckmängd för att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kan utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.

2Besparingar som uppnåtts på tre år genom att skriva ut 406 sidor per månad. Kostnadsjämförelsen omfattar prissättning av maskinvara, medföljande samt ersättningsbläckbehållare/tonerkassetter. Jämförelsen av maskinvarupriser baseras på de inledande priserna för Epson M1100 och det genomsnittliga priset för bästsäljande 77 % av svartvita laserskrivare med enkel A4-funktion (utskriftshastighet under 20 sidor/minut) i Grekland. Tjeckien, Ungern, Polen, övriga Sydösteuropa, Rumänien, Slovakien, Slovenien och Turkiet under perioden januari–december 2018 som spårats i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker kvartal 4 2018. Jämförelsen av kostnad per sida baseras på introduktionspriserna för Epsons svarta bläckbehållare (110-serien) och de genomsnittliga priserna för äkta svarta orginaltonerbehållare med största tillgängliga kapacitet för bästsäljande 77 % av svartvita laserskrivare med enkel A4-funktion (utskriftshastighet under 20 sidor/minut) i Tjeckien, Ungern, Polen och Turkiet under perioden januari–december 2018 som spårats i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker, andra halvan av 2018. Kapacitet hos konkurrenters lasertonerkassetter enligt tillverkarnas webbplatser.

3Genomsnittligt antal tonerkassetter som skulle användas för utskrift av ett visst antal sidor, jämfört med vid utskrift med de medföljande bläckflaskorna till det svartvita EcoTank-sortimentet. Jämförelse av den genomsnittliga kapaciteten med de medföljande bläckflaskorna i 2019 års svartvita EcoTank-sortiment jämfört med kapaciteten med ersättnings tonerkasetter på de 10 bästsäljande svartvita lasermodellerna (kategorin med upp till 20 sidor/min) i Västeuropa, under perioden januari–december 2018. Tonerkapacitet enligt tillverkarnas webbplatser.

4Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kategoritestetet för kontor för normal enkelsidig utskrift. Mer information finns på http://www.epson.eu/testing

5Epson iPrint kräver trådlös anslutning och Epsons utskriftsapp. Epson Email Print och Epson Remote Print Driver kräver internetuppkoppling. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på http://www.epsonconnect.eu

6Bestäms i enlighet med ISO/IEC 17629 som visar genomsnittlig tid till första utskrift (FPOT) i sekunder i kategoritestet för kontor för normal enkelsidig och dubbelsidig A4-utskrift. Mer information finns på http://www.epson.eu/testing

7Jämförelse av energiförbrukningen vid utskrift med Epson-modellerna ET-M1120, ET-M2170 och ET-M3170 med genomsnittet för de 75 % bästsäljande svartvita A4-laserskrivarna (under klassen 20 sidor/min), under de tolv månader som avslutades i september 2018. Energiförbrukningsvärden enligt tillverkarnas webbplatser.

8Här har vi jämfört det genomsnittliga försäljningspriset för svartvita, EcoTank-utbytesbläckflaskor och de utskriftskostnader som har beräknats för den toner som räcker längst, dividerat med det genomsnittliga säljpriset på den västeuropeiska marknaden för de 12 månaderna fram till juni 2018 (inklusive 21 % moms). Tonerkapacitet enligt tillverkarnas webbplatser.

9Dubbelsidig utskrift är inte tillgänglig på M1100 och M1120.

10Gäller följande modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 och ET-M3180.

11Gäller följande modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 and ET-M3170.

12IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser från 2010 till 2020, publicerad första kvartalet 2020.

13Epsons skrivare med bläckbehållare med hög kapacitet har uppnått en global försäljning på 50 miljoner enheter sedan lanseringen år 2010.