HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

Färgsublimeringsskrivarna i SureColor SC-F-serien

Visa video Läs mer

HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

Om du letar efter en DTG-skrivare (Direct to garment, ”direkt på plagget”) som ger högsta kvalitet och möjliggör en hög produktivitet, så hittar du den i Epsons SureColor SC-F2100.

Visa video Läs mer

Precisionsutformning för en problemfri prestanda

Spara tid och pengar vid framställning av mjuka skyltmaterial, sportkläder och andra plagg, reklammaterial, tillbehör och ”gadgets” på tyg, klädesplagg samt hårda material. Samtliga produkter utformas och tillverkas av Epson, för en unik driftsäkerhet, problemfri prestanda och låga driftskostnader. UltraChrome DS-bläck säkerställer livfulla resultat, samtidigt som vår fantastiska skrivarhuvudsteknik ger minimala stopptider och maximal produktivitet.

Kvalitetslösningar för flera olika produktionsnivåer

Uppnå imponerande resultat med SureColor F-Series – varje gång. Tillverka små eller mellanstora utskrifter som når upp till de högsta kvalitetskraven för polyester och annonsprodukter, utan att det krävs någon förbehandling. Högpresterande PrecisionCore TFP-skrivarhuvud är kärnan i våra skrivare. De har utformats för enastående höga utskriftshastigheter och kompletteras med våra bläck för sublimeringstryck. Bläcken har utformats tillsammans med papper för tryck och levererar en fantastisk frigörelse av bläck vid överföring till flera olika artiklar.

En mångsidig lösning för dina produktionsbehov

Den kompletta lösningen för tyger med hög kvalitet

Låt kreativiteten flöda med en bred färgskala och hög kvalitet. För modedesigners och företagare ger färgsublimeringsskrivare i SureColor SC-F-serien färgstabilitet och högupplöst svärta, samt är snabb och enkel att underhålla. Detta gör den perfekt för dynamiska och krävande produktionsförhållanden för en mängd olika textilier, oavsett om du skriver ut ett enstaka plagg för catwalken eller en längre serie.

Fantastisk kvalitet, breda tillämpningar

Våra färgsublimineringsskrivare i SureColor SC-F-serien frigör kreativiteten. Framställ modeartiklar, sportkläder, hemtextilier, skyltningar och kampanjvaror snabbt och med kvalitet och driftsäkerhet. Sortimentet inkluderar även Epsons första utskriftslösning med färgsublimering som omfattar rosa och gul fluorescerande bläck: SC-F9400H.

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje del av SureColor SC-F-serien spelar en viktig roll i den sömlösa leveransen av Epsons heltäckande färgutskriftslösning.

Epson UltraChrome DS-bläck

Med en rik svart densitet utformad speciellt för tyger kan användarna nu framställa livfulla färger och djupa skuggor med en mer neutral ton och mer kontrollerbar gråskala.

Epson Edge Print

Med Epson Edge Print-programvaran får du bättre kontroll över utskrifterna. Installera maskinvaran och RIP-programvaran för att få åtkomst till funktioner som förhandsgranskning, hot folder, kopiering, trimning, kapsling, stapling samt steg och upprepa.

Fantastiska resultat varje gång

Alla komponenterna i SureColor SC-F2100 har byggts med precision i syfte att ge kvalitet. Vår allra senaste teknik kombineras med Epson-programvara för att konsekvent framställa livfulla, högkvalitativa och markanta tryckresultat, så att du istället kan koncentrera dig på att bygga upp ditt företag.

Läs mer

En harmoniserad utskriftslösning

Varje enskild aspekt av SureColor SC-F2100 har noga övervägts i syfte att garantera kvalitet under varje steg under utskriftsprocessen:

  • PrecisionCore TFP-skrivarhuvud för konsekvent fantastiska resultat
  • Utskrift med högre upplösning och en bredare färgskala för förbättrad bildåtergivning
  • Double strike ger dig möjlighet att skriva ut vitt och färg under samma utskrift för högre kapacitet
  • Vanligt cirkulationssystem för vitt ger en snabbare start
  • RGB- och CMYK-profilstöd för att passa oavsett hur du arbetar

Fantastiskt resultat varje gång

Om du letar efter en DTG-skrivare (Direct to Garment, "direkt på plagget") som ger högsta kvalitet och möjliggör en hög produktivitet, så kan du sluta leta vid Epsons SureColor SC-F2100.

Läs mer

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC-F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Epson UltraChrome DG-bläck

Hög kvalitet: Skriver ut på mörka tyger med tåligt, vitt bläck som inte spricker. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-bläck har tilldelats Eco Passport-certifiering. Flexibel: Skriver ut direkt på tyg och har en bred färgskala.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvara gör det enkelt att designa och skapa iögonfallande utskrifter. Dess enkla gränssnitt och intuitiva navigering låter dig spara färdiga inställningar för färghantering och layoutkontroll – vilket gör det enkelt att ständigt leverera ypperliga resultat.

Produktionskvalitet med industriella utskrifter direkt på tyg

Monna Lisa Evo Tre är ett fullständigt integrerat system för industriella digitaltryck på tyg, där alla komponenter – teknik, bläck och tillverkning – är en del av hela lösningen, processen som skapades av Epson tillsammans med F.lli Robustelli och For.Tex. Kvalitet, produktivitet och flexibilitet gör att Monna Lisa Evo Tre kan uppfylla kraven från industribranschen inom områden så som haute couture och fast fashion, accessoarer, hemtextil och sportkläder.

Ta reda på mer

Fallstudier

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epsons lösningar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.