HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

SureColor SC-F-serien med färgsublimeringsskrivare

Visa videon Läs mer

HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

SureColor SC-F Series-skrivare för tryck direkt på plagg

Visa videon Läs mer

Precisionsdesign för problemfri funktion

Spara tid och pengar vid framställning av mjuka skyltmaterial, sportkläder och andra plagg, reklammaterial, mobilskal och ”gadgets” på tyg, klädesplagg samt fotografi på polyesterbelagt trä och metall. Samtliga produkter utformas och tillverkas av Epson, för en unik driftsäkerhet, problemfri prestanda och låga driftskostnader. UltraChrome DS-bläck säkerställer livfulla resultat, samtidigt som vår fantastiska skrivarhuvudsteknik ger minimala stopptider och maximal produktivitet.

Den totala lösningen för hög kvalitet tyger

Låt kreativiteten flöda med en bred färgskala och hög kvalitet. För modedesigners och företagare ger färgsublimeringsskrivare i SureColor SC-F-serien färgstabilitet och högupplöst svärta, samt är snabb och enkel att underhålla. Detta gör den perfekt för dynamiska och krävande produktionsförhållanden för en mängd olika textilier, oavsett om du skriver ut ett enstaka plagg för catwalken eller en lång produktionsserie.

Kvalitetslösningar för flera olika produktionsnivåer

Uppnå imponerande resultat varje gång med SureColor SC-F Series. Tillverka små eller mellanstora produktionsserier som når upp till de högsta kvalitetskraven för polyester och reklammaterial, utan att det krävs någon förbehandling. Högpresterande PrecisionCore TFP-skrivarhuvud är kärnan i våra skrivare. De har utformats för enastående höga utskriftshastigheter och kompletteras med vårt bläck för sublimeringstryck. Bläcken har utformats tillsammans med papper för tryck och levererar en fantastisk frigörelse av bläck vid överföring till flera olika artiklar.

En mångsidig lösning för dina produktionsbehov

Exceptionell kvalitet, många applikationer

Våra färgsublimineringsskrivare i SureColor SC-F-serien frigör kreativiteten. Framställ modeartiklar, sportkläder, hemtextilier, skyltningar och kampanjvaror snabbt och med kvalitet och driftsäkerhet. Sortimentet inkluderar även Epsons första utskriftslösning med färgsublimering som omfattar rosa och gult fluorescerande bläck: SC-F9400H.

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC-F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Epson UltraChrome DS-bläck

Med en rik svart densitet utformad speciellt för tyger kan användarna nu framställa livfulla färger och djupa skuggor med en mer neutral ton och mer kontrollerbar gråskala.

Epson Edge Print-programvara

Epson Edge Print är lättanvänd och samtidigt funktionsrik programvara som erbjuder en komplett lösning för att hjälpa dig att skriva ut snabbare och öka produktionen.

Epson Cloud Solution PORT

Förbättra utskriftsnivåerna genom effektiv produktionsplanering, ökad kapacitet och förbättrat stöd för en uppsättning skrivare.

Läs mer

Fantastiska resultat varje gång

Epsons mångsidiga lösningar för utskrift direkt på plagg ger dig möjlighet att reagera snabbt på inkommande beställningar. De erbjuder höga precisionsnivåer och ger företag möjlighet att uppnå snabba leveranstider och samtidigt producera komplexa mönster på ett urval av ljusa och mörka bomullsplagg.

Läs mer

En harmoniserad utskriftslösning

Varje enskild del av SureColor SC-F3000 har övervägts noggrant för att garantera kvalitet under på steg i utskriftsprocessen:

  • Bulkbläcklösning: Kompakta bläckpåsar på 1,5 liter
  • Automatisk avståndsjustering: Sensorer för automatisk identifiering av plaggets ytjämnhet för enkel växling och konsekvent enastående resultat
  • Garment Creator-programvara: För enkel installation och snabb produktion av personliga designer
  • Enkel att använda: Mycket intuitiv 4,3-tums pekskärm och lättanvänd design
  • Den kompletta lösningen: Inkluderar skrivare, skrivarhuvud, programvara och bläck

Fantastiskt resultat varje gång

Verksamheter som kräver höga precisionsnivåer, snabba handläggningstider och förmåga att producera komplexa mönster på många olika plagg, kommer snabbt att upptäcka att SC-F3000 erbjuder felfri och tillförlitlig produktionseffektivitet med hög hastighet.

Läs mer

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC-F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Epson UltraChrome DG-bläck

Hög kvalitet: Skriver ut på mörka tyger, eftersom vitt bläck är tåligt och inte spricker. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-bläck har tilldelats Eco Passport-certifiering. Flexibel: Skriver ut direkt på tyg och har en bred färgskala.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvara gör det enkelt att designa och skapa iögonfallande utskrifter. Dess enkla gränssnitt och intuitiva navigering låter dig spara färdiga inställningar för färghantering och layoutkontroll – vilket gör det enkelt att ständigt leverera ypperliga resultat.

PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvud

PrecisionCore MicroTFP-skrivarhuvudsteknik producerar Epsons erkända branschledande utskriftskvalitet med hög hastighet. Det innebär att dina kunder kan dra fördel av förbättrad produktkvalitet och att din verksamhet är bättre rustad för att leverera stora beställningar på kort tid.

Fallstudier

Enastående funktioner och hög produktivitet för industriella utskrifter direkt på tyg

Monna Lisa Evo Tre är ett fullständigt integrerat system för industriella digitaltryck på tyg, där alla komponenter – teknik, bläck och tillverkning – är en del av hela lösningen, processen som skapades av Epson tillsammans med F.lli Robustelli och For.Tex. Kvalitet, produktivitet och flexibilitet gör att Monna Lisa Evo Tre kan uppfylla kraven från den industriella marknaden på applikationer som haute couture, mode, accessoarer, hemtextilier och sportkläder.

Ta reda på mer

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epsons lösningar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag skulle vilja få information via e-post om Epsons framtida produkter, kampanjer, erbjudanden och evenemang.