HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

Färgsublimeringsskrivarna i SureColor SC‑F-serien

VISA VIDEO LÄS MER

HÖG PRESTANDA, ÖVERLÄGSNA RESULTAT

Om du letar efter en DTG-skrivare (Direct to Garment, "direkt på plagget") som ger högsta kvalitet och möjliggör en hög produktivitet, så kan du sluta leta vid Epsons SureColor SC‑F2100.

VISA VIDEO LÄS MER

Precisionsutformning för en problemfri prestanda

Spara tid och pengar vid framställning av mjuka skyltmaterial, sportkläder och andra plagg, reklammaterial, tillbehör och "gadgets" på tyg, klädesplagg samt hårda material. Samtliga produkter utformas och tillverkas av Epson, för en unik driftsäkerhet, problemfri prestanda och låga driftkostnader. UltraChrome DS-bläck säkerställer livfulla resultat, samtidigt som vår fantastiska skrivhuvudteknik ger minimala stopptider och maximal produktivitet.

Fantastisk kvalitet, breda tillämpningar

Våra färgsublimineringsskrivare i SureColor SC‑F-serien frigör kreativiteten. Framställ modeartiklar, sportkläder, hemtextilier, skyltningar med mera snabbt och med kvalitet och driftsäkerhet.

Läs mer

Hög produktivitet och kvalitet

Uppnå fantastiska resultat på rekordtid med detta skrivarsortiment. Framställ små eller medelstora utskriftsserier som uppfyller även de högsta kvalitetskrav för polyestertyger utan krav på förbehandling. Högpresterande PrecisionCore TFP-skrivhuvuden är hjärtat i våra skrivare. De säkerställer en fantastisk kvalitet även vid höga utskriftshastigheter och fungerar perfekt tillsammans med såväl våra UltraChrome DS-bläck som andra bläck. Dessa specialbläck skrivs ut på överföringspapper och värms upp till cirka 195°C genom en värmeöverföringsprocess samt fästs på polyestertygerna på bara 60 sekunder.

Perfekt för produktion och prototypframställning

Använd dessa skrivare för att skapa färgsprovskort snabbt och tillförlitligt.

Den kompletta lösningen för tyger med hög kvalitet

Låt kreativiteten flöda med en bred färgskala och hög kvalitet. För modedesigners och företagare ger färgsublimeringsskrivare i SureColor SC‑F-serien färgstabilitet och högupplöst svärta, samt är snabb och enkel att underhålla. Detta gör den perfekt för dynamiska och krävande produktionsförhållanden för en mängd olika textilier, oavsett om du skriver ut ett enstaka plagg för catwalken eller en längre serie.

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC‑F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Epson UltraChrome DS-bläck

Genom att omfatta ett nytt, svart HDK-bläck med en fantastisk svart densitet utformad speciellt för tyger kan användarna nu framställa livfulla färger och djupa skuggor med en mer neutral ton och mer kontrollerbar gråskala.

Epson Edge Print

Med Epson Edge Print-programvaran får du bättre kontroll över utskriften. Installera maskinvaran och RIP-programvaran för att få åtkomst till funktioner som Förhandsgranskning, Hot holder, Kopiering, Perforering, Kapsling, Stapling och Steg & upprepa.

Fantastiska resultat varje gång

Komponenterna i SureColor SC‑F2100 har byggts med precision i syfte att ge kvalitet. Vår allra senaste teknik kombineras med vår egenutvecklade programvara för att konsekvent framställa livfulla, högkvalitativa och fantastiska tryckresultat, så att du istället kan koncentrera dig på att bygga upp din verksamhet.

LÄS MER

En harmoniserad utskriftslösning

Varje enskild aspekt av SureColor SC‑F2100 har noga övervägts i syfte att garantera kvalitet under varje steg under utskriftsprocessen:

 • PrecisionCore TFP-skrivarhuvud för konsekvent fantastiska resultat
 • Utskrift med högre upplösning och en bredare färgskala för förbättrad bildåtergivning
 • Double strike ger dig möjlighet att skriva ut vitt och färg under samma utskrift för högre kapacitet
 • Förbättrat cirkulationssystem för vitt ger en snabbare start
 • RGB- och CMYK-profilstöd för att passa oavsett hur du arbetar

Fantastiskt resultat varje gång

Om du letar efter en DTG-skrivare (Direct to Garment, "direkt på plagget") som ger högsta kvalitet och möjliggör en hög produktivitet, så kan du sluta leta vid Epsons SureColor SC‑F2100.

LÄS MER

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC‑F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Epson UltraChrome DG-bläck

Hög kvalitet: Skriver ut på mörka tyger med tåligt, vitt bläck som inte spricker. ECO PASSPORT by OEKO-TEX®: Epsons UltraChrome DG-bläck har tilldelats Eco Passport-certifiering. Flexibel: Skriver ut direkt på tyg och har en bred färgskala.

Garment Creator

Vår Garment Creator-programvara gör det enkelt att designa och skapa iögonfallande utskrifter. Dess enkla gränssnitt och intuitiva navigering låter dig spara färdiga inställningar för färghantering och layoutkontroll – vilket gör det enkelt att ständigt leverera ypperliga resultat.

Fallstudier

  KONTAKTA OSS

  Om du vill ha mer information om Epsons lösningar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

  Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

  Fyll i detta fält
  Fyll i detta fält
  Fyll i detta fält
  Fyll i detta fält
  Fyll i detta fält
  Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.

  1. Vid användning av dubbelt färgläge (gäller endast vita t-shirts). Skrivarna i SureColor SC‑F-serien har certifierats i enlighet med Oeko-Tex Standard 100 för mänskliga miljökrav för Klass 1-produkter avsedda för tonåringar, barn och spädbarn upp till 36månaders ålder. Oeko-Tex Standard 100 definierar de senaste kriterierna för test av hälsofarliga ämnen i textilprodukter. Denna standard utfördas av International Association for Research and Testing inom området textilmiljö (Oeko-Tex).