EPSONS LÖSNINGAR FÖR HEMMET

Epsons lösningar för hemmet

Kortfattad, okomplicerad och hjälpsam – så vill man att rådgivningen ska vara när man köper skrivare, skanner eller projektor. Detta är vår uppgift. Hitta enheten du behöver nedan och upptäck hur Epson kan förverkliga dina idéer.

Skriv ut hemma

Vi har gjort det lätt att välja skrivare. Vårt omfattande sortiment är segmenterat, så det är enkelt att hitta en skrivare med de bästa funktionerna för dina behov.

EcoTank

Letar du efter ett alternativ med extremt låga kostnader? Vår EcoTank-skrivare levereras med äkta bläck, så att du kan spara 90 % på bläckkostnader i genomsnitt1. Redan från början har du tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor – detta sparar både tid och pengar eftersom du slipper byta patroner konstant.

Mer information

Svartvit EcoTank

Den prisvärda EcoTank-skrivaren skiljer sig väsentligt från laserskrivare. Den har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du inte behöver byta toner hela tiden.

Mer information

Utformad för företag

EcoTank för företag passar perfekt för små kontor. Den är utformad för miljöer med hög arbetstakt och producerar ultrasnabba färgutskrifter till låg kostnad per sida, såväl som en integrerad bläckbehållare med hög kapacitet som eliminerar besväret med att byta ut tonerkassetter.

Mer information

Hemmakontor

Vare sig du arbetar hemifrån eller på ett litet kontor är de snabba, kraftfulla och kompakta skrivarna i WorkForce Pro-serien ett utmärkt tillägg i din arbetsutrustning. Upptäck hur dessa trådlösa skrivare kan öka produktiviteten och samtidigt hålla driftskostnaderna nere.

Mer information

Expression-serien

Använd Expression-serien för utskrift av vanliga dokument, semesterbilder, förevisningsvärdiga foton med mera. Sortimentet omfattar kompakta, prisvärda allt i ett-enheter med tillval för trådlös kommunikation och utskriftsalternativ för A3-format.

Mer information

Kreativitetslösningar

Gör livet enklare och roligare med vårt utbud av kostnadsfria utskrivbara ark och aktiviteter för hemmet, barnen och jobbet.

Utskrivbara ark

Ge dig själv ett professionellt övertag med våra kostnadsfria utskrivbara mallar. Du kan skapa matchande brevpapper, kuvert, broschyrer med mera. Det finns också kalendrar och veckovisa planeringsmallar för att hålla kursen, samt roliga spel och pyssel för din lediga tid.

Mer information

Lösningar för underhållning

Förvandla ditt hem till händelsernas centrum med Epsons projektorer för hemmabruk. Oavsett om du ser på din favoritsport, en klassisk film, streamar en ny serie eller spelar det senaste spelet ‒ gör allt till en oförglömlig upplevelse med storslagen projicerad bild. Du kan fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Hemmabio

Som världsledande inom bildteknik2 kan vi en hel del om hur man skapar en högkvalitativ bildupplevelse. Njut av filmer, TV-serier och mer med våra lättanvända projektorer.

Mer information

Spel

Gör dig redo – ditt hem är på väg att förvandlas till ett centrum för spelkvällar. Oavsett om du väjer dig för tacklingar på planen, girar i snäva kurvor eller erövrar nya världar kan vem som helst hoppa rakt in i händelsernas centrum med en Epson-projektor.

Mer information

Guide till hemmabioprojektorer

Den här lättanvända guiden till hemmabioprojektorer hjälper dig att hitta den bästa projektorn för din hemmaunderhållning.

Börja nu

Sport

På matchdagen bör man träffas allihop. Med en Epson-projektor kan du skapa en storslagen upplevelse som dina vänner inte kommer att kunna motstå. Större, klarare och skarpare än någonsin – för maximal njutning av matchen.

Mer information

Bärbar teknik

Ett helt nytt sätt att se världen

Det bästa sättet att uppleva augmented reality och drönarflygning med världens lättaste binokulära, transparenta smarta glasögon med OLED-display3

Mer information

En ljus framtid för FPV

Det finns massor att se med Moverio BT-300. Detta är det senaste framsteget inom bärbar teknik med förstapersonsperspektiv (FPV) och det bästa sättet att ta foton och video med hjälp av din drönare.

Mer information

Epson Connect

Skriv enkelt ut från surfplattor, smarttelefoner och andra enheter med kostnadsfria och lättanvända appar.

Mer information
  1. Genomsnittligt antal som krävs / genomsnittlig uppnådd besparing vid utskrift av samma sidantal vid användning av de bläckbehållare som medföljer EcoTank-sortimentet, exklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden januari 2017–december 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen standard- och XL-patroner för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden enligt GfK, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt vad som är angivet på tillverkarnas webbplatser
  2. Störst marknadsandel för projektorer med 500 ANSI lumen eller mer. (Undersökning som genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2016)
  3. Jämfört med data som finns på konkurrerande tillverkares webbplatser med enheter med liknande funktioner i januari 2016. Den riktade vikten av Moverio BT-300-headset: 69 g.
  4. Villkor gäller. När du köper en berättigad skrivare och ett kort för obegränsade utskrifter, gå till www.epson.se/unlimitedprintingwithecotank för att registrera dig för tjänsten.