Epsons lösning för enhetshantering

Fjärrhantera enkelt en hel skrivar- och scannerpark1, med full kontroll över installation, konfigurering, övervakning, underhåll och felsökning av dina enheter – för en högre produktivitet och lägre kostnader.

Hämta

Kontrollera, analysera och hantera din skrivarpark centralt via ett enda intuitivt gränssnitt. Spara tid och pengar med Epsons innovativa lösning för enhetshantering.

Med Epsons lösning för enhetshantering blir det enkelt att hantera och övervaka din skrivar- och scannerpark. Lösningen är kompatibel med ett stort antal nätverksanslutna skrivare och scanners, och allt styrs via ett enda smart och intuitivt gränssnitt. Ladda ned Epsons lösning för enhetshantering idag och få kontroll över din skrivarpark.

Övervaka och hantera nätverksanslutna skrivare- och scannrar centralt, oavsett storlek

Med konsekventa verktyg för nätverkshantering – att använda samma verktyg för många olika syften – både spara tid och öka tydligheten för operatören. Denna lösning låter dina företagskunder fjärrinstallera, fjärrkonfigurera, fjärrövervaka, fjärrfelsöka samt fjärrsäkra sina utskrifts- och bildhanteringsmiljöer —vilket i slutändan höjer deras verksamhetsproduktivitet genom att hjälpa dem spara tid och kontrollera sina kostnader./p>

Dessutom hjälper denna innovativa Epson-lösning till att höja slutanvändarens produktivitet genom att maximera enhetens drifttid och lösa problem proaktivt. enkelt att skapa ett enhetslager med enhetsnummer och enhetstyper, samt dess installerade tillval.

Spara tid och kontrollera kostnader

Epsons lösning för enhetshantering gör det möjligt för IT-administratörer att organisera sin enhetshantering baserat på sina egna behov. Till exempel är det möjligt att organisera enheter efter geografisk belägenhet eller enhetstyp. En huvudgrupp kan exempelvis benämnas efter en stad, undergrupper kan sedan kopplas till respektive byggnad eller kontor inom staden, och ytterligare undergrupper kan kopplas till olika våningar eller avdelningar inom respektive byggnad.

Kompatibel med ett stort antal nätverksanslutna skrivare och skannrar

Över 400 nätverksanslutna Epson-enheter stöddes i samband med lanseringen av Epsons lösning för enhetshantering, inklusive laser- och WorkForce Pro-skrivare, ColorWorks, storformatsskrivare och scanners. Detta antal fortsätter att öka i takt med att fler produkter lanseras av Epson.

Bli effektivare genom ett intuitivt gränssnitt

Epsons lösning för enhetshantering erbjuder ett intuitivt användargränssnitt som snabbt utför komplexa åtgärder. Användargränssnittet har utformats att vara effektivt och intuitivt, och begränsar därför det antal steg som krävs för att genomföra en åtgärd och effektivisera programvarudriften.

Verktyg för analys och hantering

Övervakningsfunktionen samlar in sammanfattande data från enheterna, och kan framställa status- och analysrapporter som säkerställer att utskriftsinfrastrukturer bibehåller en avancerad och professionell prestandanivå. Högre chefer inom information och teknik kan få enhetens driftrapporter för kostnadskontroll eller budgettilldelning skickade automatiskt till sina e-postadresser.

Hämta

Om du vill utnyttja den KOSTNADSFRIA programvaran för enhetshantering, kan du hämta den här och omedelbart förbättra din effektivitet.

LADDA NED

Funktioner

 • Enkel kontroll av enhetsparker

  Via Epsons konsol för enhetshantering kan IT-chefer visa detaljerad information för respektive enhet, till exempel nätverksanslutning, nivå för förbrukningsartiklar samt antal visningar. Automatiska rapporter och varningsmeddelanden kan konfigureras i syfte att få mer avancerad kontroll över enhetsanvändning och enhetsstatus.

 • Problemfri konfigurering av stora parker

  Det är enkelt att skapa en enhetskonfigurationsmall för en enda enhet, som sedan problemfritt kan klonas till en större park.

 • Automatiska varningsmeddelanden

  IT-administratörer kan utse en ansvarig person per avdelning/kontor att ta emot händelser eller varningsmeddelanden via e-post.

 • Omfattande kompatibilitet med Epsons produkter

  Upplev en konsekvent parkhanteringsupplevelse för samtliga dina Epson-enheter tack vare EDA-kompatibilitet med Epson WorkForce Pro-skrivare, företagsscanners och storformatsskrivare.

 • Proaktiva e-postvarningar

  Övervaka effektivt statusen för förbrukningsartiklar genom förbättrade e-postvarningar

 • Spara tid och pengar

  Genom sin förmåga att snabbt och automatiskt identifiera nya enheters IP-adresser, enkelt ange grupper och dess tillhörande övervakningsfunktioner, samt genom sin förmåga att konfigurera och ändra enheternas nätverksinställningar för initial användning och efter installation, kan EDA hjälpa dig att spara tid.

 • Bli mer synlig genom avancerade rapporter

  De avancerade rapporteringsverktygen hos Epsons lösning för enhetshantering kan hjälpa IT- och informationschefer som vill kontrollera sin budget och sina kostnader genom att identifiera: "Hur stor är förbrukningen i färg jämfört med i svartvitt? Används enheter för mycket eller för lite? Ökar eller minskar användningen månadsvis?"

 • Ta kontrollen genom lättanvända, avancerade hanteringsverktyg

  EDA har försetts med avancerade hanteringsverktyg, till exempel anpassningsbar parkanvändning, robusta varningsmeddelanden, proaktiv/förebyggande hantering av förbrukningsvaror samt parkkonfiguration och parkövervakning. Lägg till de senaste nya enheterna och applicera befintliga företagspolicyer i ett enda steg genom att lägga till enheterna i befintliga grupper, vilket sparar tid och förenklar enhetshanteringen.

 • Anpassa din park efter föränderliga krav

  Använd rapporthistorik för att hitta enheter som används för lite, eller som har specialfunktioner som kan förbättras i syfte att möta dina föränderliga affärsbehov.

 • Flexibel grupphantering för enheter

  Skapa en grupp för en enhet fritt baserat på dess plats, typ eller modell – för enkel hantering och spårning av tillgångar.

 • Få snabb åtkomst till kritisk parkinformation

  Se enhetsstatus, konfiguration, varningsmeddelanden, grupper, förbrukningsvaror samt felsökning – allt i en och samma bild.

 • Supported Operating Systems

  Microsoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epson Device Admin, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

 1. Nätverksanslutna företagsbläckstråleskrivare och -laserskrivare/MPF-enheter, företagsscanners och storformatsskrivare
Stäng

LADDA NED ENHETSHANTERINGEN

Vänligen fyll i några uppgifter för att ladda ned den KOSTNADSFRIA programvaran för enhetshantering.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska. Skicka
Kontakta oss