UPPTÄCK HUR
MYCKET DU KAN
SPARA

Jämför EcoTank med de 20 mest
sålda skrivarna med hjälp av vår
kostnadsfria och lättanvända onlineberäknare.

Spara pengar med Epsons EcoTank-skrivare

Att beräkna dina besparingar är lika lätt som A-B-C

Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de 20 mest sålda skrivarna

Välj din ungefärliga användningsgrad och det antal år du förväntar dig använda skrivaren

Klicka på "BERÄKNA"

SÄNKER UTSKRIFTSKOSTNADERNA MED

I GENOMSNITT¹

1. Jämför med

ECOTANK VS BLÄCKSTRÅLE
ECOTANK VS FÄRGLASER

Epson M100 vs Cannon LPB-6030B

Du kan spara jämfört med vald modell

Eller upp till mot marknadens genomsnitt4

VISA ETT MER DETALJERAT RESULTATSKRIV UT DENNA SIDA

Dina resultat

  • MARKNADSGENOMSNITT

KLICKA HÄR FÖR BAKOMLIGGANDE METOD OCH GRUNDLÄGGANDE ANTAGANDEN SOM HJÄLPER DIG ATT FÖRSTÅ HUR DESSA RESULTAT HAR BERÄKNATS.

Den totala ägandekostnaden anges av den röda linjen, baserat på utskrivna sidor per månad under år.

Den totala ägandekostnaden baseras på maskinvarans inköpskostnad plus löpande kostnader för bläck/toner. Övriga kostnader kan komma att påverka den totala ägandekostnaden och föranleda ytterligare besparingar, exempelvis ytterligare förbrukningsartiklar till laserskrivare, eller energiförbrukning. Det genomsnittliga försäljningspriset för skrivare och förbrukningsartiklar hämtades från IDC:s EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (Data Q2 2016 – Q1 2017) och IDC:s EMEA Consumables Tracker (Data H1 2016, H2 2016).

Jämför med en annan skrivare

Pålitliga utskrifter utan kladd

Epsons nya EcoTank-skrivarsortiment har en revolutionerande, påfyllningsbar bläckbehållarteknik som ger en oslagbar kombination av komfort och valuta för pengarna för hem, hemmakontor och mindre kontor. Skriv ut utan bläckpatroner till en mycket låg kostnad.

LÄS MER

1 Genomsnittlig besparing för utskrift av sidoantalet vid användning av de bläckflaskor som medföljer EcoTank-sortimentet, inklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden maj 2015 - april 2016, enligt utrett av GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen Standard- och XL-patroner på den västeuropeiska marknaden som utretts av GfK för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivet på tillverkarnas webbplatser.

2 Kostnaden per sida beräknas genom rekommenderat butikspris för en bläckflaska, delat med angiven bläckkapacitet.

3 14 000 sidors bläckkapacitet medföljer ET-3700, ET-3750 och ET-4750. Kontrollera specifikationerna för inkluderat bläck med andra modeller. Angiven kapacitet är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar, med testmönster enligt ISO/IEC 24712. Svart: 14 000/ Färg: 11 200 kapacitet baserat på de två bläckförpackningar som medföljer denna skrivare. Svart: 7 500/Färg: 6 000 sidors kapacitet baserat på färgförpackningarna 102, som säljes separat. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC24711. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur.

4 "Marknadsgenomsnittet" är ett övergripande genomsnittsvärde som beräknas utifrån de 20 jämförelsemodellerna i TCO-beräknaren. Alla tillverkares specifikationer och prestandadata har hämtats från offentligt tillgänglig information, inklusive men inte begränsat till tillverkarnas egna broschyrer och webbplatser.