DEN PERFEKTA HEMMABIO­UPPLEVELSEN FÖR FILMFANTASTER

Som världsledande inom bildteknik1 kan vi en hel del om hur man levererar en högkvalitativ bildupplevelse. Så oavsett om du är filmälskare eller sportentusiast kommer du att älska vårt senaste sortiment 4K-förbättrade UHD-hemmabioprojektorer2.

HÄMTA BROSCHYR

Avancerade, innovativa produkter

Epson har betraktats som den globala ledaren på projektormarknaden i över ett årtionde1. Vårt senaste sortiment av toppmoderna projektorer använder många av världens mest avancerade tekniker för att säkerställa en verkligt uppslukande hemmabioupplevelse.

Skapa förutsättningarna

Förvandla ditt hem till händelsernas centrum med Epsons projektorer för hemmabruk. Förvandla vardagen, oavsett om du ser på din favoritsport, en klassisk film, streamar en ny DVD-box eller spelar det senaste spelet ‒ gör allt till en oförglömlig upplevelse med storslagen projicerad bild. Du kan fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Varför nöja sig med en 55-tums (140 cm) TV-bild när du kan projicera upp till 300 tum (762 cm)?

Filmfantaster kan se sina favoritfilmer precis så som regissören avsåg genom att välja rätt bildformat. Våra premiummodeller2 kan lagra upp till 10 olika linspositioner, vilket gör det enkelt att växla mellan olika bildformat via en enda knapptryckning.

16:9-film på en 2.4:1-projiceringsyta
2.4:1-film på en 2.4:1-projiceringsyta

Flexibel installation och total skärpa oavsett ljusförhållanden

Vi anser att det borde vara enkelt att installera en projektor. Våra projektorer kan därför som regel placeras i princip överallt. Få en perfekt justerad bild på några få sekunder. Vår optiska zoom, vertikala och horisontella linsrörelser och keystone-korrigeringar gör det enkelt att installera och komma igång. Vidare omfattar våra premiummodeller2 motordriven zoom, fokus och lensshift för ännu bättre flexibilitet och enkelhet. Upplev en 100-tums (254 cm) widescreen-bild på bara tre meters håll, på valfri tom vägg eller duk.

Ljusförhållanden kan ofta ändras under en film, så det är viktigt för din projektor för att hålla jämna steg med olika kontrastnivåer för att ständigt ge bästa bild. Våra projektorer för underhållning i hemmet erbjuder höga nivåer dynamisk kontrast – ett förhållande på upp till 1 000 000:1. Tillsammans med C2fine-displayer säkerställer vår högeffektiva autoirisfunktion en optimal kontrast och ljusstyrka i alla scener, ljus eller mörk, vilket tar fram den fantastiska briljansen i 4K3 UHD-bilder.

Klarare, livfull projektionsbild

Endast vit ljusstyrka kan inte ta fram de realistiska färger som du ser i ditt dagliga liv. Det är därför den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger en lika hög återgivning av vitt och färgat ljus (CLO). Medan tillverkare av DLP-projektorer med en enda krets tror att de kan förbättra bildkvaliteten genom att bara öka ljusstyrkan på det vita ljusflödet i sina projektorer, säkerställer Epson att dess projektorer kombinerar ljusstyrka och realistiska färger för att skapa levande och realistiska bilder. Varför välja en matt, urtvättad och livlös bild? Upplev levande, verklighetstrogna bilder med Epsons projektorer, som ger en färgljusstyrka som matchar ljusstyrkan för vitt ljus.

MER INFORMATION

Upplev 4K3-förbättring2

Upptäck det bästa sättet att se dina favoritfilmer. Epsons 4K3 -förbättringsteknik tar din bildupplevelse till en helt ny nivå. Den fångar de minsta detaljer och ger de mest känsliga mönster och detaljer liv. Den justerbara skärpan och detaljförbättringen ger bästa möjliga tittarupplevelse – varje gång. Den visar filmer så som de bör vara – som regissören avsåg2.

4K
Full HD
4K
Full HD
Full HD 4K

Nyckelfunktioner

Projektor med lägre
kontrastförhållande
Dynamisk kontrast
på hög nivå

Högt dynamiskt omfång2

Är du redo att upptäcka den senaste, toppmoderna tekniken för hemmabioprojektorer? Ett högt dynamiskt omfång ger en optimal visuell upplevelse genom att höja kontrastförhållandet, som ger ett mycket större omfång mellan bildens mörkaste och ljusaste områden. Detta ger bilderna mer djup och gör att du kan se en otrolig detaljrikedom som tidigare inte var möjlig. Men det är inte allt - färgerna berikas, vilket gör att bilder känns mer naturliga men ändå intensiva och i slutändan mer uppslukande. Med HDR-support kan du nu utnyttja fördelarna med den senaste HDR-tekniken.

Utan
Superupplösning
Med
Superupplösning

Superupplösning

Med Epsons Superupplösningsteknik får du alltid skarpa, klara bilder, oavsett vad du tittar på. Funktionen är framtagen för att minska oskärpan som orsakas av zoomning och förstoring, och använder avancerade tekniker för att göra varenda bildruta skarpare samt för att blåsa liv i DVD-skivor och SD-innehåll.

Avnjut upp till 11 års underhållning4

Tack vare en lamplivslängd på upp till 7 5004 timmar kan du titta på en film varje dag under de nästkommande 11 åren utan att behöva byta lampa. Epsons projektorer är kända för sin driftsäkerhet, så du behöver inte oroa dig för att missa en enda minut av din favoritfilm, ditt favoritspel eller ditt favoritprogram.

Utan
Superupplösning
Med
Superupplösning

Smidigare snabb action i ljusstark och levande 4K3 UHD2

Bildinterpoleringstekniken fogar in nya bildrutor mellan de ursprungliga, vilket ger smidigare rörliga bilder och minskar rörelseoskärpan i snabba scener. Därigenom undertrycks oskärpan och rörliga bilder ser mjukare och skarpare ut.

Ultraljusstarka 3D-färger

Teknik för förbättrad ljusstyrka gör att 3D-bilden blir betydligt klarare än med många 3D-hemmabioprojektorer med full HD. 3D-glasögon med aktiv slutare påverkar nämligen ljusstyrkan negativt eftersom de växlar mellan ögonen. Men genom att dubblera växlingshastigheten har vi kunnat minska förlusten i ljusstyrka betydligt och kan därmed ge en bättre, klarare och mer angenäm 3D-upplevelse.

Toppmodern WirelessHD

Avnjut tittande i optimal 4K3 HD – utan en massa krångel med att ansluta kablar eller sladdar med vår EH-TW9300W WirelessHD5-projektor. Den erbjuder HDCP-kompatibel överföring utan buffring eller avbrott. Du kan även titta på en andra enhet genom att använda trådlöst bild-i-bild-läge och växla mellan upp till fem anslutna HDMI-enheter. WirelessHD5-sändaren omfattar också en praktisk MHL®-port6 för enkel visning av innehåll från smartphones och surfplattor.

Storslagen visning av innehållet på smartphones och surfplattor

Se innehåll på din smartphone eller surfplatta i storformat med MHL6 (Mobile High-Definition Link)-anslutningen. Anslut för att enkelt visa och avnjuta filmklipp, bilder och spel från alla MHL-kompatibla smarta enheter. Dessutom kan du även ladda dina enheter samtidigt. Projektorns fjärrkontroll kan bekvämt filtrera vilket innehåll som tas emot från kompatibla enheter, så att du kan behålla kontrollen i alla lägen.

Möt sortimentet

Projektion med absolut skärpa

EH-TW9300

För en verkligt fängslande bioupplevelse kombinerar dessa hemmabioprojektorer med UHD Blu-ray- och HDR-kompatibilitet det senaste inom bildframställningsteknik i syfte att ge filmer nytt liv genom extra detaljrikedom. De inkluderar 4K3-förbättring för att ge den projicerade bildens textur och upplösning en helt ny nivå av finess, oavsett om de visar normalt 4K-innehåll eller skalar upp Full HD-innehåll i 1080p digitalt.

MER INFORMATION

EH-TW9300W

Detta ger en optimal visuell upplevelse med större djup, detaljrikedom och naturliga men ändå intensiva färger. Ett exceptionellt högt kontrastförhållande på 1 000 000:1 ger en otrolig upplösning och klarhet samt marknadens djupaste svärta. De inkluderar också bildinterpolering och detaljförbättring som förmår framställa skarpa, mjuka och smidiga bilder. Och för den som vill ha allt detta men slippa krångel med sladdar, erbjuder EH-TW9300W WirelessHD5 -anslutning med 4K-förbättring.

MER INFORMATION
 • Stöd för högt dynamiskt omfång
 • Kontrastförhållande på 1 000 000:1
 • Hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 2 500 ANSI lumen
 • ISF-certifierad färghantering
 • 4K3-förbättringsteknik
 • Bildinterpolering i både 2D och 3D
 • Superupplösning i både 2D och 3D
 • Motordriven skärpa, zoom och lensshift
 • Bred horisontell/vertikal linsrörelse, 2.1× optisk zoom
 • WirelessHD5 (endast EH-TW9300W)
 • MHL® (Mobile High-Definition Link)-anslutning för att visa innehåll från smartphones och surfplattor6 (endast EH-TW9300W)

Kraftfull men prisvärd projicering med 4K3 -förbättring

Den här suveräna projektorn framställer högkvalitativa bilder för ett stort antal innehållstyper till ett överkomligt pris. Den är dessutom ytterst enkel att installera och gör det möjligt för användaren att skala upp Full HD-innehåll i 1080p till 4K3-förbättrad upplösning. Med dess höga kontrastförhållande- och ljusstyrkenivåer är detta ett fantastiskt sätt att förbättra din hemmabioupplevelse.

MER INFORMATION
 • Kontrastförhållande på 160 000:1
 • Hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 2 300 ANSI lumen
 • 4K3-förbättringsteknik
 • Superupplösning i både 2D och 3D
 • Motordriven skärpa, zoom och lensshift
 • Bred horisontell/vertikal linsrörelse, 2.1× optisk zoom

En fantastisk hemmabioupplevelse

Förundras över den fantastiska skärpan i Full HD-projiceringen i 2D och 3D. Den är utrustad med marknadsledande 3LCD-teknik och ger fantastiskt skarpa bilder, detta tack vare sina lika höga nivåer vitt och färgat ljus. Installera den var du vill med hjälp av horisontell och vertikal lensshift och hörnfunktion. Dess sju år långa lamplivslängd4 och tysta fläkt gör att du lugnt kan luta dig tillbaka och njuta av dina filmer.

MER INFORMATION
 • Kontrastförhållande på 120 000:1
 • Hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 2 700 ANSI lumen
 • 3D Full HD 1080p-teknik
 • Superupplösning i både 2D och 3D
 • Bred horisontell/vertikal lensshift, 1.6× optisk zoom

Enastående flexibilitet

Vår första laserhemmabioprojektor med Full HD och 3LCD-teknik för exceptionellt korta avstånd (UST) projicerar bilder upp till 130 tum (330 cm) stora. Upplev storbildsunderhållning utan att det påverkar stilen i ditt hem.

Medan en väggmonterad TV alltid syns, kan en projicerad bild avlägsnas omedelbart. Vår laserprojektor för exceptionellt korta avstånd kan placeras nära visningsområdet, installeras snabbt och ger en bra bild även i ljusa rum. En laserljuskälla med lång livslängd och förlängd garanti ger också hög valuta för pengarna.

MER INFORMATION
 • Kontrastförhållande på 2 500 000:1
 • Hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus på 4 000 ANSI lumen
 • Titta på ditt favoritinnehåll under de nästkommande 10 åren7
 • Placeras nära visningsområdet och projicerar upp till 130 tum (330 cm)

Produktserie

 1. Undersökningen är utförd av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2015.
 2. Endast EH-TW9300W, EH-TW9300 och EH-TW7300, EH-LS10500.
 3. 4K-innehåll levereras med pixel-shift. Den skiftar varje pixel diagonalt med 0,5 pixlar i syfte att dubblera upplösningen vertikalt och horisontellt.
 4. Bygger på filmlängden 105 minuter när projektorn är i ekoläge.
 5. WirelessHD-funktion finns för de 28 EU-medlemsstaterna samt Island, Norge, Saudiarabien, Schweiz, Turkiet och Förenade Arabemiraten. Med reservation för eventuella ändringar. Kontakta ditt lokala försäljningskontor för Epson-produkter för att få mer information om tillgängligheten på olika marknader
 6. För att kontrollera enhetens kompatibilitet går du in på www.mhlconsortium.org MHL, Mobile High-Definition Link och logotypen MHL är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör MHL, LLC.
 7. Baserat på att titta på innehåll i fem timmar varje dag med projektorn i miljöläge