Byt till projektion som är lika stark som livet

Epsons sortiment av installationsprojektorer

Ledande inom enastående visuell teknik

Epson world leader in projectors since 2001

Framgångar på området för visuell kommunikation innebär att du har frihet att projicera ljusare, skarpare och mer kreativa bilder i alla miljöer. Det är därför som vi anstränger oss så mycket för att utveckla innovativa, mångsidiga lösningar som tar projicerade bilder till nya höjder.

Vårt engagemang när för produktkvalitet, teknik och relationer, i kombination med oöverträffad service och support är anledningen till att vi är världens ledande projektortillverkare1 sedan år 2001.

Våra projektorer är den smarta, avancerade lösningen för alla områden inom allt från  utbildning, konstgallerier, digital skyltning, företagsevenemang, interna projektoruppsättningar till uthyrnings- och iscensättningsmarknaden.

Fantastisk kvalitet

Varje Epson-projektor är resultatet av vårt engagemang avseende forskning, utveckling, tillverkning och fokus på enastående bildkvalitet, enkelt handhavande och total tillförlitlighet. Våra lösningar kombinerar hög ljusstyrka, förbättrad textur och fantastisk skärpa för att producera kraftfulla, levande bilder som är tydliga vid höga nivåer omgivande ljus, till och med i stora lokaler.

Epson EB-L25000U

Banbrytande teknik

Våra projektorer tillför flexibilitet, kvalitet och kreativitet i nästan alla miljöer. Mångsidiga installations- och anslutningsmöjligheter, inklusive 360° installation och enkelt nätverkande gör det lätt att uppnå enastående projektion.

Vår 3LCD-teknik producerar bilder som är upp till tre gånger ljusstarkare än konventionella 1-krets DLP-pojektorer. Vi har skapat världens ljusaste 3LCD-laserprojektor, EB-L30000U, med hjälp av den oorganiska ljusmotorn i våra laserprojektorer. Med upplösning på upp till 4K och mångsidiga funktioner, leder Epsons projektorer utvecklingen inom visuell kommunikation med hög ljusstyrka för de mest krävande miljöerna.

Omfattande support

Vi erbjuder tillverkningen av robusta produkter som varar och också ett urval av tjänster och supportalternativ för våra projektorer som ger dig möjlighet att fokusera på att vara kreativ för dina kunder och din publik. Våra standard- och CoverPlus-garantier ger dig omfattande fortlöpande hjälp som fungerar inom allt från kundrådgivning inför köp till fortlöpande support och tillgång till våra experter.

Bygga relationer

Vi samarbetar nära våra kunder och partner för att ta hänsyn till din feedback och anpassa våra produkter så att de tillgodoser marknadens föränderliga behov. Vårt samarbetsinriktade tillvägagångssätt resulterar i unika innovationer som oorganiska LCD-paneler och fosforhjul för överlägset ljus, förbättrad värmebeständighet och ökad livslängd hos produkterna.

Installationslösningar för uthyrning och iscensättning Skapa bästa möjliga visuella prestanda

Det du ser på scenen består av mer än ett uppträdande. Det handlar om att låta publiken känna sig helt inkluderad i handlingen genom att uppleva texturen, skärpa, klarhet och detaljer i fantastiska visuella effekter.

Våra mångsidiga, högpresterande Pro AV-installationsprojektorer, som främst består av EB-L30000U, EB-L20000U, EB-L12000Q och EB-L1755U, är utformade för enastående tillförlitlighet och flexibilitet. Uppfyll kraven från publiken i möteslokaler, teatrar, på konserter, storskaliga företagsevenemang och mötesplatser utomhus runt om i världen.

 • Förbättrad klarhet och detaljrikedom

  När du söker efter enastående visuella upplevelser kan du dra fördel av vår grundliga forskning och utveckling som har lett till många av de första genombrotten inom laserteknik. Tack vare vår innovativa, inbyggda 4K- och 4K-förbättringsteknik får du uppleva världsledande ljusstyrka och knivskarpa, högupplösta bilder för storskaliga presentationer och evenemang.

 • 360° för en mer fullständig vy

  Projicera bilder ur alla vinklar och på valfria ytor utan att förlora bildkvalitet. Växla enkelt till stående projektion eller använd vår kantblandningsteknik för sömlös projektion av panoramabilder i flera delar från både tak- och väggmonterade projektorer.

 • Hållbarhet

  Upprätthåll din kreativitet under längre tid med tre skyddslager som ger enastående hållbarhet och dammtålighet, samtidigt som kylsystemet skyddar ljuskällan och viktiga optiska komponenter. Dra fördel av ett hållbart filter med en livslängd på upp till 30 000 timmar för minimala underhållsbehov.

Epson L25000U

Installationslösningar för besökarattraktioner Fängsla, underhåll och inspirera din publik

No rainbow effect

Fantastiska visuella utställningar skapar minnesvärda upplevelser som får kunderna att komma tillbaka för att uppleva mer.

Våra mest tekniskt projektorer kombinerar 3LCD- och 4K-teknik med livfulla färger och ett ultrahögt kontrastförhållande för att framställa fantastisk, verklighetstrogen återgivning av innehållet.

Uppnå tillförlitliga underhållsfria prestanda med vår kraftfulla WUXGA 3LCD EB-L1495U-laserprojektor på 9 000 ANSI lumen. Denna 4K-förbättrade projektor erbjuder enastående bildskärpa och långvarig användning med låga underhållskrav på många olika mötesplatser som exempelvis gallerier, museer, nöjesparker och många andra besökarattraktioner.

Levererar konsekventa bilder

Håll bilderna konsekventa och minimera underhållet tack vare den innovativa inbyggda kameran i våra laserprojektorer. Den upptäcker bilder som har blivit ojämna eller missfärgade med tiden och kalibrerar bilden på nytt för att kompensera det och säkerställa att man får bilder med bästa tänkbara kvalitet.

Förvandla alla ytor

Oavsett ytans typ eller form kan du producera avundsvärda och perfekta bilder genom projektionsmappning på 3D-objekt och -områden, vilket ger dig nästan obegränsade möjligheter till fantastisk kreativitet i uppslukande miljöer.

Gör ett större intryck

Förtjusa publiken genom att projicera bilder på oväntade platser med ett urval av installationsalternativ. Matcha varje bild för ljusstyrka och färg med hjälp av kantblandning och skalning.

Lösningar för skyltprojektion Visa varaktiga visuella intryck

Människor kommer ihåg fantastiska visuella projektioner.

Starka bilder kan förändra en persons uppfattning fullständigt. Ge ditt företag ett mer spektakulärt framträdande med hjälp av fantastiska projektioner som erbjuder ett brett utbud av fördelar jämfört med platta bildskärmar i en kundmiljö. Flexibla monteringsalternativ innebär att projektorer kan monteras utom syn- och räckhåll i tak, på väggar och på belysningsskenor för dynamisk skyltning med liten påverkan på omgivningen  .

Vår innovativa LightScene EV-100-serie för digital skyltning kombinerar fantastisk belysning med HD-projektion, vilket passar perfekt för butiks-, restaurang- och underhållningsmiljöer. Med denna projektor kan du projicera iögonenfallande bilder i ovanliga former och storlekar för att skapa fantastiska visuella upplevelser som erbjuder mycket mer än en platt bildskärm.

A museum with banners projected onto the outside walls

Projicera på alla ytor

Projicera bilder på väggar, produkter eller hela byggnader och annonsera på diskret sätt på alla ytor genom att kombinera flera projektorer sömlöst med varandra. EB-750- och EB-800-serien med ultrakort projiceringsavstånd är utmärkta alternativ till en platt bildskärm som kan projicera stora bilder från mycket korta avstånd och passar därför perfekt i trånga utrymmen som butiksfönster och korridorer. För större platser kan du skapa ännu mer slagkraft med EB-L30000U, vår starkaste projektor någonsin (30 000 ANSI lumen motsvarar 15 halogenlampor med hög effekt), och maximera ditt reklamutrymme genom att skala upp bilder utan att äventyra med kvalitet eller färg.

 • Fantastiska kundupplevelser

  Gör din plats ännu mer inbjudande för att skapa bättre upplevelser för besökare, förbättra ditt anseende och öka dina intäkter. Till skillnad från traditionell skyltning kan våra projektorer anpassa upplevelsen för varje enskild besökare. Projicerade bilder kan uppdateras ofta och enkelt för att återspegla reklam- och säsongsmeddelanden.

 • Livfulla färger

  Förverkliga dina idéer med våra kraftfulla, tillförlitliga och underhållsfria installationsprojektorer i EV100-serien med inbyggd 3LCD-teknik för mer levande färger. Upplev färgåtergivning upp till tre gånger ljusstarkare och färgskala upp till tre gånger större.

  Ta reda på mer

 • Innehållshanterare för Epson-projektor

  Programvaran Epson Projector Content Manager gör det möjligt att skapa spellistor med foton, videor, filter för form  och effekter som kan schemaläggas och sparas på en extern lagringsenhet för kabelfri uppspelning av innehåll.

  Download

  *Endast kompatibelt med vissa modeller

 • Epson Creative Projection

  Appen Epson Creative Projection ger användare enkel åtkomst till ett urval av kreativa element, vilket gör det möjligt att skapa anpassat innehåll med hjälp av en kombination av videor, foton, text och befintliga förinställda filter eller att ladda upp nytt innehåll för att producera unika effekter.

  Ta reda på mer

  *Endast kompatibelt med vissa modeller

 • Diskret design

  Varje produkt har en elegant diskret design och de flesta modellerna finns i svart eller vitt. De smälter sömlöst in i miljön och kan användas i utrymmen där en vanlig projektor inte skulle passa in.

 • Mångsidig installation

  Sortimentet har fördel av mångsidiga och flexibla installationsalternativ. Projicera ur valfri vinkel, som exempelvis golv, tak eller vägg. Vissa modeller kan till och med installeras på en belysningsskena.

Bildlösningar för företag och utbildning Leverera inspirerande undervisnings- och presentationsupplevelser

Tillför kreativitet och inspiration till företagsmöten och moderna utbildningsmiljöer.

Engagera de studerande med vårt sortiment med bildlösningar för företag och utbildning. Montera den lämpligaste linsen för varje scenario med vår nya flaggskeppsprojektor, EB-L1070U som säljs med endast projektorhus och ett urval av 10 utbytbara Epson-linser. Engagera publiken på företaget med ljusstyrka på upp till 6 000 ANSI lumen och Full HD WUXGA-upplösning som produceras med EB-L600-serien. Byt ut gammaldags lampbaserade modeller i ett urval av stora undervisnings- och möteslokaler med prisvärd laserprestanda.

Producera livfulla, engagerande bilder

Producera livfulla, engagerande bilder även i föreläsningssalar och möteslokaler med stark belysning med vår högupplösta 3LCD-teknik som ger knivskarp definition och lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus för att skapa ljusa bilder.

Modernisera dina anläggningar

Modernisera möteslokaler och föreläsningssalar med ett stort urval av projektorer som använder de senaste AV-funktionerna och anslutningsalternativen. Få ut det mesta av din lokal med hjälp av alternativet för takmontering och genom att installera projektorerna i EB-L1070U- eller EB-L600-serien där du vill utan att äventyra prestanda.

Epson EB-L610W

Perfekta vyer för publiken

Ge studerande och deltagare en perfekt vy från alla delar av lokalen genom att skala bilder med EB-L1070U så att de passar alla miljöer. Använd den kompakta och mångsidiga EB-L600-serien i många olika miljöer, från klassrum till konferensrum, med avancerade bildspeglingsanslutningar.

Dra fördel av smart, intuitiv och världsledande projektorteknik

 • 3LCD
 • 4K
 • 4K Enhancement

Epson är en av världens främsta projektortillverkare och vi är beslutna att upprätthålla den ställningen. 70 % av vårt forsknings- och utvecklingsteam med 1 100 medarbetare arbetar uteslutande för att upptäcka nya spännande möjligheter inom projektorteknik. Vi slutar aldrig att arbeta för att förse dig med det senaste inom kvalitet, tillförlitlighet och flexibilitet.

Projektorernas framtid är här

3LCD producerar djärvare, ljusare färger

Gör dina projiceringar så ljusstarka som möjligt. EB-L30000U bygger vidare på världens första 3LCD-laserprojektor med 15 000 ANSI lumen (EB-L1750U/EB-L1755U) och ökar ljusstyrkan till 30 000 ANSI lumen.

Leverera livfulla, realistiska bilder och optimera vitbalans och färgmatchning med bilder som är konsekventa och tre gånger ljusstarkare än 1-krets DLP-projektorer, helt utan regnbågseffekt.

Installera och upprätthåll med underhållsfri säkerhet i de mest krävande miljöerna – vi har byggt dem för hög prestanda i utmanande förhållanden, även där det är dammigt eller rökigt.

Inbyggd 4K och 4K-förbättringsteknik

Visa publiken framtiden för projektion med inbyggd 4K och 4K-förbättringsteknik. Det ger dig möjlighet att visa 4K-innehåll eller skala upp Full HD-innehåll i 1080p digitalt.

Leverera knivskarpa, högupplösta bilder i stora lokaler eller på mötesplatser utomhus för att skapa fantastiska och minnesvärda uppslukande upplevelser som får dina kunder att vilja komma tillbaka för mer.

Skapa bättre bilder på kort tid

Du kan snabbt och enkelt skapa perfekt anpassade bilder med Epson Projector Professional Tool. Vår kostnadsfria hämtningsbara programvara snabbar upp arbetet med att konfigurera installationer med flera projektor. Det ger dig dessutom åtkomst till mer avancerad teknik direkt vid leverans.

Download Epson Professional software

A laptop showing the projector setup screen in front of an Epson projector

Minska installationstiden avsevärt genom enkel kontroll över grundläggande projektorfunktioner, t.ex. för att slå på och av strömmen eller visa en testbild. Justera projektorns linsfokus eller placera på distans, så kommer du att fånga publikens intresse på nolltid.

Download software

Anslutningsmöjligheter

The connection ports on an EB-L30000U
 1. LAN-port (RJ45: 100Base-TX)
 2. HDBaseT-port
 3. DVI-D
 4. Port för HDMI-ingång
 5. Serviceingång
 6. Bildutgång SDI
 7. 3G-SDI
 8. Datoringång (Mini D-Sub15-stifts)
 9. Monitorutgång (Mini D-Sub15-stifts)
 10. BNC-ingång (5BNC)
 11. RS-232C-ingång (Mini D-Sub 9-stifts)
 12. Fjärringång (stereo mini)

Förvandla små utrymmen

När utrymmet är begränsat kan du projicera extra stora bilder med hjälp av LX-seriens linser för ultrakort projiceringsavstånd som finns i svart och vitt.

Dessa linser passar perfekt för trånga utrymmen och tillämpningar med bakåtprojektion. Projektorernas breda lens shift-område ger enastående flexibilitet för att förvandla även de mest kompakta utrymmen.

Ta reda på mer

Stora bilder

Använd linsen för ultrakort projiceringsavstånd för att projicera fantastiska bilder från mycket korta avstånd. ELPLX02 har stöd för bildstorlekar från 100 till 1 000 tum.

Flexibel positionering

Installera linser i LX-serien som har det breda lens shift-området och är utan vertikal offset på ställen med låga innertak och i små utrymmen.

Kompatibilitet

Välj från ett sortiment med Epson-projektorer med utbytbar lins, från 5 500 upp till 20 000 ANSI lumen.

Dynamisk skyltning

Använd antingen framåt- eller bakåtprojektion, som exempelvis monterade från golvytor, för att omvandla skyltfönster och skapa minnesvärda  upplevelser.

The top face of an Epson L1070U, pointing upwards

Implementera iögonenfallande projektion

Fantastiska bilder som omvandlar större lokaler

Vårt senaste sortiment med 4K-förbättrade 3LCD-laserinstallationsprojektorer gör stora mötesplatser levande med livfulla, färgrika och ljusstarka bilder, från 5 500 till 7 000 ANSI lumen. De underhållsfria projektorerna EB-L1075U, EB-L1070U och EB-L1050U passar perfekt när du behöver detaljerad och kraftfulla bilder i stora format.

Minnesvärda presentationer

Tack vare utbytbara linser och högkvalitativa laserbilder skapar de senaste tillskotten i vårt projektorsortiment nya möjligheter att ge minnesvärda visuella presentationer i mötes- och föreläsningslokaler. De är också lämpliga för besökarattraktioner, museer, gallerier och digital skyltning.

Flexibel installation

Du kan installera dem nästan överallt med 360° installationsfrihet och lutningsfri vinkelprojektion som inte äventyrar prestandan.

Enkelt underhåll

Låt din kreativitet flöda längre med 20 000 timmars praktiskt taget underhållsfri projektion som verkligen är fit-and-forget.

Visa sortimentet

DISTANSKALKYLATORN FÖR PROJEKTORER

Få den bästa bilden

Vårt verktyg för projektorinstallation kan hjälpa dig att hitta perfekt projektoravstånd och bildstorlek för det aktuella rummet.

Ta reda på mer

Fallstudier

Kontakta oss idag

Fyll i uppgifterna nedan om du vill att en Epson-representant kontaktar dig med mer information om programmet.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

Fotnoter

 1. Undersökning utförd av Futuresource Consulting under perioden 2001 till 2019.
 2. Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett tredjepartslaboratorium i enlighet med IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållanden. De mest sålda Epson 3LCD-projektorerna jämfört med mest sålda DLP-projektorer med 1-krets, baserat på försäljningsuppgifter från NPD för maj 2017 till april 2018.
 3. Omfångsvolym i det ljusaste läget, uppmätt av ett tredjepartslabb i 3D i CIE:s L*a*b*koordinatutrymme. De mest sålda Epson 3LCD-projektorerna jämfört med mest sålda DLP-projektorer med 1-krets, baserat på försäljningsuppgifter från NPD för maj 2017 till april 2018.