INNOVATIONER SOM ÖVERTRÄFFAR FÖRVÄNTNINGARNA

Epsons sortiment av installationsprojektorer

Kontakta oss idag

Definierar framtiden inom projektionsteknik

Framgång inom den visuella kommunikationens föränderliga värld innebär att projicera ljusstarkare, djärvare och mer kreativa bilder i de största, mest sofistikerade lokalerna. Det är därför som vi anstränger oss så mycket för att utveckla innovativa, mångsidiga projektorer som tar presentationer och visuell projektion till nästa nivå.

Vårt engagemang inom produktkvalitet, teknik, relationer, service och support är anledningen till att vi har varit marknadsledare inom projektorer i över 14 år1.

No.1 Epson World Leader in Projectors
3LCD
True Colours

Överträffa publikens krav

Modern publik har höga förväntningar, så se till att utöka din kreativitet i samband med stora evenemang och attraktioner genom porträttprojektioner och delade bilder, 360-gradersinstallation och projektion på golv, tak, hörn och krökta ytor. Epson-projektorer är den smarta, effektiva lösningen för utbildning och konstgallerier, digital skyltning och företagsevenemang, samt för interna projektorflottor för uthyrningsmarknaden.

Omfattande support

Eftersom din trygghet är ett viktigt mål för oss ser vi till att utöver tillverkning av robusta, hållbara produkter även erbjuda dig ett antal service- och supporttillval som skyddar dina projektorer samtidigt, som du kan koncentrera dig på att vara kreativ för dina kunder och din publik. Våra standard- och CoverPlus 365-garantier ger dig storskalig, fortgående uppbackning som fungerar inom allt från kundrådgivning inför köp till fortlöpande support och tillgång till expertis.

Kvalitet finns i vårt DNA

Vårt kompromisslösa engagemang när det gäller tillverkningskvalitet och noggranna designdetaljer tillför kraft till dina presentationer. Oavsett om du väljer våra hyllade lampbaserade modeller eller våra senaste laserprojektorer, kan du lita på en kvalitetsnivå som konsekvent ger oss fördelar över våra konkurrenter.

Bättre per definition

Visa din publik framtiden inom projektion med 4K-förbättringsteknik5. Denna teknik låter dig visa 4K-innehåll eller digitalt skala upp Full HD-bildinnehåll i 1080p genom att justera pixlarna diagonalt med 0,5 pixlar, vilket i princip fördubblar upplösningen. Detta ger åskådarna en upplevelse i 4K, med förbättrad struktur och exceptionell skärpa, klarhet och detaljrikedom.

3LCD betyder djärvare och ljusstarkare färger

Våra halvledar-optikmotorer med 3 kretsar ger livfulla, realistiska bilder samt optimerar vitbalansen och den svarta färgmatchningen i syfte att uppnå en skarvfri blandning. Lika hög återgivning av vitt och färgat ljus gör att bilderna inte bara är extremt konsekventa, de är också tre gånger ljusstarkare än hos DLP-projektorer med en krets2, utan regnbågseffekt.

Jämn prestanda

Matcha ljusstyrkenivåerna efter din situation med mer exakt justering i steg om 1 %, och upprätthåll specifika nivåer under en längre tid med läget för konstant ljusstyrka5. Detta är användbart på platser som exempelvis konstgallerier, där konsekventa, noggranna projektioner speglar konstnärens vision.

Consistent performance
Wider colour gamut

Bredare färgskala

Få upp till tredubbelt färgomfång för DLP-projektorer med en enda krets genom Epsons HTPS-paneler. Denna kärnteknik framställer mer livfulla färger med en exaktare färgåtergivning. Du kan även justera nyans, mättnad samt ljusstyrka för respektive färg i färgmodellerna RGB och CMY.

Banbrytande projektorteknik

Våra tekniska innovationer ger dig möjlighet att projicera bilder som helt enkelt utklassar konkurrenterna, och våra senaste laserprojektorer representerar ett stort framsteg i fråga om ljusstyrka, flexibilitet och driftsäkerhet. Oavsett dina behov och din budget får du kreativ frihet att underhålla och inspirera.

Breakthrough projector technology

FLEXIBEL 360-GRADERSINSTALLATION

Förbättra dina presentationsmöjligheter med 360-gradersinstallation, och projicera från alla vinklar utan att förlora ljusstyrka eller bildkvalitet. Att kunna installera projektorn var som helst och i alla riktningar gör att du kan utnyttja både golv och tak och skapa bilder på överraskande platser som verkligen fångar uppmärksamheten.

INBYGGD KAMERA

Håll dina bilder konsekventa och underhållet till ett minimum tack vare den innovativa, inbyggda kameran i våra laserprojektorer. Denna detekterar bilder som har blivit ojämna eller missfärgade över tid, och noterar subtila skillnader mellan flera projektorer samt gör nödvändiga justeringar för att säkerställa en jämn, exakt och enhetlig projektion.

STÖRRE PROJEKTIONER

Panorama- och porträttprojektion är idealiska för modevisningar och produktlanseringar. Skapa kantfria bilder från flera projektorer på en storbildsskärm eller använd stående läge för att ta fram det bästa inom digital skyltning och displayer. Kantblandning och skalning matchar perfekt varje bild i fråga om ljusstyrka och färger, utan synliga skarvar.

KOPPLA UPP DIG

Ett brett utbud anslutningsvarianter till enheter, minneslagring och nätverk gör det enkelt att installera och integrera. Detta inkluderar trådlöst nätverk och HDBaseT för ljud- och videokontroll i Full HD från upp till 100 meters avstånd med kategori 5-kabel, som är perfekt för större lokaler.

LAGRA DINA INSTÄLLNINGAR

Vi designar allt för att göra presentationerna så smidiga och enkla som möjligt, detta med en linsminnesfunktion som lagrar upp till 10 inställningar inklusive linsbytesposition, skärpa och projektionsstorlekar. Detta gör det enkelt att ställa in projektorn så att den matchar innehållets bildformat.

ENKEL STYRNING

Använd funktioner som t.ex. Epson EasyMP för att övervaka och styra projektorer, med kontroll över din projektorpark över ett nätverk eller på en webbläsare som håller reda på upp till 1 000 projektorer. De senaste modellerna har en nyutvecklad OSD Control Pad-funktion som visar en representation av linsförhållandena på en smart enhet.

Linser som matchar dina visioner

Välj den perfekta linsen för din presentationsmiljö ur ett brett spektrum lätt utbytbara, motoriserade alternativ som passar många olika modeller. Dessa maximerar kvalitet och mångsidighet och gör det enklare att använda ett befintligt tak- eller väggfäste. Linsen för ultrakorta avstånd utan offset kan framställa en 200-tumsbild på bara 1,5 m avstånd, vilket gör den perfekt för små utrymmen.

KÖP LINSER OCH TILLBEHÖR
Lenses

Epsons laserprojektorer

Ta din visuella kreativitet till nästa nivå med våra fantastiska laserinstallationsprojektorer. Upplev banbrytande bildkraft och de senaste exklusiva Epson-teknikerna, och imponera på publiken med framtidens storskaliga presentationer.

Förändra hur din publik ser på presentationer för företag och högre utbildningar, museer och gallerier och fantastisk digital skyltning på köpcentrum, idrottsevenemang, etc. Våra nya laserprojektorer bevisar att vi aldrig slutar att driva presentationsvärlden framåt.

Kylsystem

Ett kombinerat vätske- och luftkylsystem ger mer än tillräcklig effektivitet för att möta kraven hos en 3LCD-projektor med 25 000 ANSI lumen.

LCD-paneler

En nyutvecklad 1,43-tums, oorganisk panel ökar ljusresistensen och garanterar en ännu längre livslängd.

Laserbank

Högpresterande laserdioder möjliggör en fantastisk ljusstyrka på upp till 25 000 ANSI lumen.

Fosforhjul

Det oorganiska fosforhjulet förvandlar blått laserljus till gult, och har konstruerats för att tåla den höga ljusstyrkan från en laserljuskälla under långa perioder.

Hög driftsäkerhet

Vårt nyligen utvecklade oorganiska fosforhjul har överlägsna ljus- och värmeresistenta egenskaper och ger en fantastisk driftsäkerhet. Detta fungerar perfekt med våra oorganiska LCD-paneler för att framställa ljusstarka, livfulla bilder under extremt långa perioder. En ljuskälla som är underhållsfri i 20 000 timmar är en ljuskälla du kan lita på.

Med våra projektorer kan du till och med arbeta i miljöer där det är vanligt med damm och rök, detta tack vara den speciella och förseglade strukturen på EB-L25000U som maximerar bildkvalitet och driftsäkerhet.

WUXGA-normalupplösning, 2 000:1 i normalt kontrastförhållande

Oorganiska 3LCD-paneler och fosforhjul

Enkel installation med kraftfulla linser och minne

Konsistenta bilder med inbyggd kamera

Flexibla presentationer med 360-gradersinstallation

Underhållsfri 20 000 timmars ljuskälla och filterlivslängd på upp till 30 000 timmar

Lins med ultrakort projektionsavstånd (<0.35:1)

Övervaka, justera och styr via webbläsare eller smart enhet

Synkronisera belysning, ljud och programmerade sekvenser med DMX-ArtNet

Anslutningsmöjligheterna inkluderar HDBaseT, HDMI, DVI och 3G SDI

EB-L12000Q

Ett universum av möjligheter

Skapa fantastiska uppvisningar och uppslukande miljöer

Projektion utan gränser

EB-L1000-serien

En ny era inom widescreenpresentationer

Projicera enkelt helt fantastiska bilder och gör en stor inverkan på ett mycket brett utbud av lokaler och evenemang med matchande flexibla presentationer. Med mycket hög tillförlitlighet och nästan inget underhåll kan dessa projektorer hantera en stor arbetsbelastning.

  • Lika hög ljusstyrka för både vitt och färgat ljus från 6 000 lumen till 12 000 lumen
LÄS MER

Produktserie

EB-L25000U

En ny era inom widescreenpresentationer

Skapa fantastisk grafik i alla lokaler i en mycket stor skala med en banbrytande kombination av ljusstyrka på 25 000 lumen, vackra bilder, extrem tillförlitlighet och flexibla presentationsalternativ. Denna modell är kompakt och lätt men också mycket slitstarkt och robust. Med ett förseglat optiskt system för förbättrad prestanda i dammiga eller rökiga miljöer och ett kombinerat vatten- och luftkylsystem för ökad tillförlitlighet.

LÄS MER

Epsons lampprojektorer

Våra 3LCD-lamptekniker har varit ledande i branschen under många år, vilket ger dig möjlighet att omdefiniera affärs- och utbildningspersonalens sätt att kommunicera med publiken.

Epsons projektorer har stått i centrum för verkligt mångsidig kommunikation i allt från föreläsningssalar, konstgallerier till reklamevenemang.

Fantastiska projektioner med upp till 11 000 ANSI lumen i ljusstyrka och WUXGA-upplösning

Enastående kvalitet med funktioner som t.ex. 4K-förbättringsteknik, Epson Super Resolution, bildinterpolering samt punkt- och kurvkorrigering

Flexibla presentationer med stående läge, delad bild, kantblandning för flera bilder, kurv- och hörnkorrigering och 360-gradersinstallation

Enkel anslutning via exempelvis Wi-Fi, HDMI och HDBaseT

En rad utbytbara och motordrivna linser, många med minnesfunktion

Lins med kort projektionsavstånd för små utrymmen som tillval

Hög driftsäkerhet och enkelt underhåll

Anger standarden

EB-5500-serien

Dessa problemfria, flexibla projektorer för mindre lokaler ger ljusa, klara bilder i företags- och utbildningsmiljöer. Välj mellan en rad olika upplösningar upp till WUXGA, mycket enkel installation och drift och flexibla funktioner, inklusive delad bild och fjärrhantering.

  • Ljusstyrka för vitt och färgat ljus på 5 500 lumen
  • HDBaseT och bildspegling (finns inte för EB-5510)
  • Upplösning från XGA-WUXGA
LÄS MER

Innovation för stora lokaler

Utnyttja enkelt kraften i en installationsprojektor. Våra projektorer erbjuder enastående projektion med briljant enkel installation, funktioner och drift. Våra robusta och pålitliga projektorer är perfekta för permanenta installationer men samtidigt förvånansvärd kompakta. Detta betyder att de sömlöst passar in i valfri välutnyttjad hyrflotta med varierande lokaler och användare.

Samarbetspresentationer

Flera användare kan ansluta samtidigt till en projektor med EasyMP Multi-PC Projection, med upp till fyra användarskärmar visade på en gång. Presentera från två olika källor samtidigt med funktionen för parallellt delad bild. Jämför och kontrastera information från en separat bärbar dator eller Epsons USB-dokumentkamera för projektion av 3D-bilder.

Hög driftsäkerhet

Enkelt utbytbara lampor och filter hjälper till att hålla underhållsbehoven nere och säkerställa att dina projektioner förblir klara och ljusa längre.

Lenses
Lenses

Ta kontrollen

Ta kontrollen med Epsons EasyMP-verktyg för smarta presentationer, nätverksfunktioner och projektorhantering för allt från trådlösa presentationer och presentationer utan dator till central övervakning av hela din projektorflotta.

Produktserie

EB-Z10000U-serien

Dessa överlägsna lampprojektorer ger enastående presentationskraft för installations- och hyresmarknaderna. De kombinerar kvalitet, ett urval av modeller som passar dina behov och ett antal mervärdesfunktioner från kantblandning till Epson EasyMP.

  • Ljusstyrka på 8 200 lumen och 11 000 lumen för vitt och färgat ljus
  • Upplösning från XGA-WUXGA
LÄS MER

Innovation för stora lokaler

Utnyttja enkelt kraften i en installationsprojektor. Våra projektorer erbjuder enastående projektion med briljant enkel installation, funktioner och drift. Våra robusta och pålitliga projektorer är perfekta för permanenta installationer men samtidigt förvånansvärd kompakta. Detta betyder att de sömlöst passar in i valfri välutnyttjad hyrflotta med varierande lokaler och användare.

Samarbetspresentationer

Flera användare kan ansluta samtidigt till en projektor med EasyMP Multi-PC Projection, med upp till fyra användarskärmar visade på en gång. Presentera från två olika källor samtidigt med funktionen för parallellt delad bild. Jämför och kontrastera information från en separat bärbar dator eller Epsons USB-dokumentkamera för projektion av 3D-bilder.

Hög driftsäkerhet

Enkelt utbytbara lampor och filter hjälper till att hålla underhållsbehoven nere och säkerställa att dina projektioner förblir klara och ljusa längre.

Lenses
Lenses

Ta kontrollen

Ta kontrollen med Epsons EasyMP-verktyg för smarta presentationer, nätverksfunktioner och projektorhantering för allt från trådlösa presentationer och presentationer utan dator till central övervakning av hela din projektorflotta.

Produktserie

EB-G7000-serien

Dessa projektorer har allt du behöver för att revolutionera installationsplatser med kraftfulla, proffsiga presentationer. Kombinera hög bildkvalitet och en rad upplösningar upp till WUXGA med flexibla installations- och linsalternativ och bekymmersfritt underhåll.

  • Ljusstyrka för vitt och färgat ljusfrån 5 500 lumen till 8 000 lumen
  • Upplösning från XGA-WUXGA
LÄS MER

Innovation för stora lokaler

Utnyttja enkelt kraften i en installationsprojektor. Våra projektorer erbjuder enastående projektion med briljant enkel installation, funktioner och drift. Våra robusta och pålitliga projektorer är perfekta för permanenta installationer men samtidigt förvånansvärd kompakta. Detta betyder att de sömlöst passar in i valfri välutnyttjad hyrflotta med varierande lokaler och användare.

Samarbetspresentationer

Flera användare kan ansluta samtidigt till en projektor med EasyMP Multi-PC Projection, med upp till fyra användarskärmar visade på en gång. Presentera från två olika källor samtidigt med funktionen för parallellt delad bild. Jämför och kontrastera information från en separat bärbar dator eller Epsons USB-dokumentkamera för projektion av 3D-bilder.

Hög driftsäkerhet

Enkelt utbytbara lampor och filter hjälper till att hålla underhållsbehoven nere och säkerställa att dina projektioner förblir klara och ljusa längre.

Lenses
Lenses

Ta kontrollen

Ta kontrollen med Epsons EasyMP-verktyg för smarta presentationer, nätverksfunktioner och projektorhantering för allt från trådlösa presentationer och presentationer utan dator till central övervakning av hela din projektorflotta.

Produktserie

Tillbehör för en rad olika tillämpningar

Eftersom varje miljö och varje presentation är annorlunda erbjuder vi ett stort antal tillbehör som uppfyller alla dina behov. Det handlar om allt från filter, lampor och takfästen till dukar och linser och vi gör det enkelt att anpassa ditt projektorpaket till din miljö eller publik.

EPSONS PROJEKTORLINSER

Anpassa din installationsprojektor med Epsons tillvalslinser. Olika linser finns med många olika projektionsförhållanden som passar olika lokaler, dukstorlekar och projektoravstånd, och ger dig möjlighet att maximera bildkvaliteten inom din budget.

Alternativa linser finns tillgängliga för EB-G7000-serien, EB-L1000-serien, EB-L25000U och EB-Z10000U-serien.

HDBASET-SÄNDARE ELPHD01

Utöka din räckvidd ännu mer med den här trådlösa ljud-/video-förlängaren. Den är enkel att installera och har tre ingångar: HDMI, LAN och RS-232 för utmatning till CAT-5/6-kabel.

LÄS MER

TRÅDLÖS LAN-ADAPTER ELPAP10

Gör snabba och säkra trådlösa presentationer via EasyMP Network Projection eller Epsons iProjection-app med hjälp av denna lättinstallerade USB-adapter.

LÄS MER

EPSONS ORIGINALLAMPOR

Garantera de bästa, smartaste och mest konsekventa bilderna under längre tid med äkta Epson-lampor. Dessa tillverkas och levereras under rigorösa system för kvalitetskontroll som garanterar bästa möjliga bildkvalitet, maximerar driftsäkerheten, minimerar underhållet och säkerställer ett kontinuerligt och omfattande garantiskydd.

LÄS MER

TAKFÄSTE

Passa in din projektor perfekt i din lokal och säkerställ flexibilitet, säkerhet och trygghet med våra skräddarsydda takfästen. Takfästen finns tillgängliga för EB-L1000-serien och EB-G7000-serien (ELPMB47, ELPMB48), EB-Z10000U-serien (ELPMB25, ELPMB26) och EB-4000-serien (ELPMB22, ELPMB30).

LAMPAN ELPLP93

Äkta Epson-projektorlampa med extremt hög effektivitet.

LÄS MER

Bättre relationer som består

Att bygga starka relationer hjälper oss att ge dig skräddarsydda projektorlösningar och bästa fortlöpande service och support. De bästa relationerna fungerar åt båda hållen, så vi lyssnar på våra kunder och din publik och använder det vi lär oss för att utveckla framtidens produkter. Utmärkt driftsäkerhet levereras som standard, men relationer hjälper oss båda att bygga vidare på vår framgång och fortsätta att vara ledande inom vår verksamhet.

Omfattande hjälp

Vår CoverPlus 365-garanti som tillval ger en full backup dygnet runt och täcker i stort sett alla situationer. Detta exceptionella program är utformat för att låta dig presentera med en rad olika funktioner, inklusive direkt tillgång till utbildade experter, samt rådgivning och stöd före, under och efter försäljningen. Den erbjuder även ersättningsprojektorer, lampor och filter för byten och underhållsutbildning på plats.

Starkare anslutningar

Vår storskaliga servicekapacitet ger oss kraft att svara och agera mycket snabbt om du behöver vår hjälp. Vi har ett mycket nära samarbete med våra partners, medan vår omfattande säljkår och våra dedikerade slutanvändar- och företagsteam ger dig ett stort nätverk av kontaktpunkter för alla aspekter av försäljning, service och rådgivning.

Epsons originallampor

Epsons originallampor ger hög ljusstyrka och utmärkt färgåtergivning vilket ger högsta prestanda och kvalitet. Dessa lampor tillverkas och levereras enligt stränga kvalitetskontrollsystem för att säkerställa ett långt, bekymmerslöst liv.

Fullständig trygghet

En annan skillnad mellan Epson och andra projektortillverkare är våra standardgarantier, som ger en omfattande täckning på 3 eller 5 år (beroende på produkt) eller 20 000 timmars användning, beroende på vilket som inträffar först8.

Kvalitet med driftsäkerhet

Alla våra projektorer är tillverkade för att hålla och ger felfri pågående prestanda med minimalt underhåll. Alla projektorer är designade och byggda enligt noggranna villkor för att säkerställa en lång livslängd samt enkelt underhåll och utbyte, på allt från våra lasermodeller (upp till 56 000 timmar) till våra avancerade filter (upp till 30 000 timmar).

1. Epsons partner räknar ut dina företagsbehov

Vår partner hjälper dig att utarbeta de behov, den projektormodell samt det antal enheter* som är rätt för just ditt företag.

2. Epsons partner drar upp skyddsavtalet

När detta är överenskommet kommer vår partner att behandla din ansökan.

3. Dina projektorer levereras och installeras

Dina projektorer levereras, konfigureras och installeras i enlighet med dina företagsbehov.

4. Registrera dina produkter och ansök om utbytespaketet

Ring helt enkelt till den primära Epson-kundsupporten för att registrera dina projektorer och begära din utbytesprodukt.

5. Epson kommer att kontakta dig i syfte att arrangera utbildning på plats

Epson kommer att kontakta dig i syfte att arrangera utbildning på plats för preventivt underhåll.

6. Utbytesprodukterna skickas till dig

Utbytesprojektor och relevanta lampor och filter skickas direkt till dig när du slutfört en utbildning.

7. Få fortsatt support med CoverPlus365

Du kommer att få kontinuerlig hjälp och support 365 dagar om året, vilket resulterar i minimal stopptid förorsakad av service och reparation.

1. Epsons partner räknar ut dina företagsbehov

2. Epsons partner drar upp skyddsavtalet

3. Dina projektorer levereras och installeras

Vår partner hjälper dig att utarbeta de behov, den projektormodell samt det antal enheter* som är rätt för just ditt företag.

När detta är överenskommet kommer vår partner att behandla din ansökan.

Dina projektorer levereras, konfigureras och installeras i enlighet med dina företagsbehov.

4. Registrera dina produkter och ansök om utbytespaketet

5. Epson kommer att kontakta dig i syfte att arrangera utbildning på plats

Ring helt enkelt till den primära Epson-kundsupporten för att registrera dina projektorer och begära din utbytesprodukt.

Epson kommer att kontakta dig i syfte att arrangera utbildning på plats för preventivt underhåll.

6. Utbytesprodukterna skickas till dig

7. Få fortsatt support med CoverPlus365

Utbytesprojektor och relevanta lampor och filter skickas direkt till dig när du slutfört en utbildning.

Du kommer att få kontinuerlig hjälp och support 365 dagar om året, vilket resulterar i minimal stopptid förorsakad av service och reparation.

Kalkylator för beräkning av linsavstånd

Få den perfekta bilden

Rätt projektorlins är nyckeln till att få det ultimata inom hemmabio eller projektioner i stor skala. Innovativ teknik, högkvalitativa bilder och prestanda gör Epsons projektorer världsledande.

NU SÄTTER VI IGÅNG
DISTANSKALKYLATORN FÖR PROJEKTORER

Få den bästa bilden

Vårt verktyg för projektorinstallation kan hjälpa dig att hitta perfekt projektoravstånd och bildstorlek för det aktuella rummet.

FÅ VETA MER
KALKYLATOR, TOTAL ÄGANDEKOSTNAD FÖR PROJEKTOR

Sänk den totala ägandekostnaden för din företagsprojektor

Undvik att betala för mycket för din företagsprojektor. Analysera kostnaden för en Epson-projektor med vår kalkylator för beräkning av den totala ägandekostnaden.

SPARA MED EPSON ECO

Kontakta oss idag

Ange dina uppgifter nedan om du vill ha mer information om vårt Pro AV-projektorsortiment, så kommer en Epson-representant att kontakta dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

1 Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001‒2015.

2 Färgljusstyrka (Colour Light Output, CLO) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Ljusstyrkan för färgat ljus varierar beroende på användningsförhållandena. Ledande Epson 3LCD-projektorer inom företags- och utbildningssegmentet i jämförelse med ledande DLP-projektorer med en enda krets, baserat på NPD-data mellan juni 2013 och maj 2014, samt på PMA-forskningsdata för kvartal 1-3 år 2013. Mer information finns på www.epson.se/clo.

3 Den ljusstarkaste 3LCD-projektorn per september 2016. En del linser med kort projektion och ultralång projektion kommer inte att generera 25 000 ANSI lumen.

4 EB-L1505U/EB-L1500U är den första och enda WUXGA 3LCD-laserprojektor på marknaden med 12 000 ANSI lumen per december 2015.

5 Inte tillgängligt på alla produkter.

6 Garantierbjudandena är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala Epson-återförsäljare.

7 Per september 2016.

8 Tillgängligt för modellerna EB-L1100U, EB-L1200U, EB-L1300U och EB-L1405U.