WorkForce Pro RIPS

Upp till

84000

Sidor oavbruten utskrift10

RESULTATEN TALAR
FÖR SIG SJÄLVA

Färre stopp, mer go

Befria dig och ditt företag från traditionellt skrivarkrångel med de senaste företagsskrivarna i WorkForce Pro RIPS-serien. Den avancerade RIPStekniken med sina utbytbara bläckpatroner använder högpresterande bläckpatroner för utskrift av upp till 75 000 sidor mellan varje bläckbyte4.

Detta eliminerar större delen av det materiella slöseriet som uppstår i samband med utskrifter jämfört med jämförbara färglaserskrivare. Men det är bara början. Det sparar även tid och besvär, hjälper dig att nå dina miljömål och förbättrar produktiviteten genom att ge dig fördelarna med en utspridd skrivarflotta.

 • Slösa inte bort din tid

  Minska den stopptid du tvingas lägga på att hantera och avyttra maskinartiklar, ta dig till en centralskrivare, vänta på utskrifter eller söka efter förlorade eller stulna dokument. Minska den del av IT-supportens arbetsbörda som har att göra med korrigering av användarfel, till exempel felinstallerade maskinartiklar.

 • Kasta inte bort dina pengar

  Sänk kostnaden för all bortkastad tid och kraft, använd dina IT-resurser bättre samt likrikta hanteringen av dina maskinartiklar med RIPS-teknik från Epson. Uppnå förutsägbara utskriftskostnader samtidigt som du skördar fördelarna med en utspridd utskriftsmodell.

 • Slösa inte på dina resurser

  Fyra bläckenheter eller ett berg av bläckpatroner, fotoledare, trummor och förpackningar? Svaret är givet. Dessutom sänker WorkForce Pro RIPS avsevärt miljöpåverkan i samband med logistik och återvinning och hjälper dig därmed att nå dina miljömål. Den använder dessutom mindre energi än konkurrerande färglaserskrivare.3

95%

Lägre energiförbrukning än konkurrerande färglaserskrivare3

Upp till 84 000 sidors oavbruten utskrift 4

84 000

WorkForce Pro RIPS erbjuds som ingående i en hanterad utskriftsstjänst och kan hjälpa dig att skapa en utspridd skrivarflotta som både förmår att hantera behoven hos hårt arbetande arbetsgrupper samt tillhandahålla förutsägbara utskriftskostnader.

För ditt företag framåt med WorkForce Pro RIPS. Glöm frekvent förekommande och tidsödande avbrott för att byta förbrukningsartiklar, hantera problem med maskinartiklar, lösa problem eller vänta på IT-supporten. Fokusera istället på smidiga kontorsutskrifter på begäran.

Fördelarna med en utspridd skrivarflotta inkluderar enkel åtkomst, sekretess och kontroll, vilket sammantaget bidrar till ett förbättrat arbetsflöde. En lokalt utspridd utskriftsmodell är särskilt praktisk i miljöer där sekretess och snabb, direkt utskriftsåtkomst är av avgörande vikt. Detta omfattar även den högre ledningen, juridiska och personalrelaterade avdelningar samt personal i direkt kontakt med kunder, till exempel lärare, läkare, sjuksköterskor samt försäljningspersonal som inte kan lämna sina kunder, patienter eller studenter för att gå och hämta utskrifter.

Fördel bläckstråle

Få en konkurrensfördel med Epsons bläckstråleskrivare

Mer information

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

WorkForce Pro RIPS gör onödigt slöseri till ett minne blott

Det nya WorkForce Pro RIPS-systemet från Epson med utbytbara bläckpatroner eliminerar i princip helt det traditionella krånglet i samband med kontorsutskrifter, till exempel bortkastad tid, onödiga utgifter, förlorad produktivitet och onödig miljöpåverkan. Företagen kan istället åtnjuta en lättåtkomlig, pålitlig och säker utspridd utskriftsresurs med hög kvalitet som ger dem det de behöver när de behöver det, och som gör det mycket lättare att uppnå förutsägbara utskriftskostnader.

LÄS MER OM DE DOLDA KOSTNADERNA FÖR AFFÄRS- UTSKRIFTER

Se servicemanualen

Mindre stopptid

 • Färre ingripanden minskar tidsödande avbrott
 • Minskar stopptiden tack vare beprövad Epson PrecisionCore-teknik

Utskriftskö

Ökad produktivitet

 • Möjliggör utspridda skrivare som ger lokala utskrifter i hög kvalitet
 • Minskar väntetiderna i samband med utskrift
 • Ger förbättrad säkerhet och sekretess med lokal utskriftsinsamling

Beställ fler maskinartiklar

Enkel maskinartikelhantering

 • Minskar antalet förlorade, stulna, utgångna eller nästan tomma maskinartiklar
 • Frigör tid tack vare förenklad lagerhantering av förbrukningsartiklar
 • Sänker kraven på förvaringsutrymmen för maskinartiklar

Begär IT-support

Låga kostnader för IT-support

 • Minskar den tid som måste läggas på supportsamtal och ren och skär väntetid
 • Minskar den tid som måste läggas på skrivarreparationer till följd av felaktig maskinartikelanvändning
 • Möjliggör en effektivare, mer målinriktad användning av IT-resurserna

Avyttra skräp från maskinartiklar

Miljöansvar

 • Reducerar mängden skräp från maskinartiklar
 • Hjälper dig att nå dina miljömål
 • Undanröjer behovet av att behöva hantera komplicerade insamlings- och återvinningsprogram
 • Minskar koldioxidavtrycket för logistiken

Minska mängden maskinartikelskräp

Antalet kassetter med lasertoner och förpackningsskräp som krävs för att skriva ut 75 000 svartvita och 50 000 färgsidor2

WorkForce Pro RIPS med PrecisionCore

Vår senaste och mest avancerade skrivhuvudteknik baseras på samma teknik som finns i industriella och kommersiella produkter från Epson. Som ett resultat av detta ger PrecisionCore avsevärda förbättringar i hastighet, kvalitet, driftsäkerhet och effektivitet.

MER INFORMATION

Förbättrad anslutning för förbättrat arbetsflöde

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

MER INFORMATION

 • DCP

  Lösningar för dokumenthantering

  Öka produktiviteten och håll kostnaderna nere genom att integrera papperslösa dokument i företagets arbetsflöde. Med Epsons program Document Capture Pro kan du snabbt automatisera inläsning av papper bara genom att trycka på en knapp.

  MER INFORMATION

 • EDA

  Epsons lösning för enhetshantering

  Fjärrhantera enkelt en hel skrivar- och scannerpark, med full kontroll över installation, konfigurering, övervakning, underhåll och felsökning av dina enheter – för en högre produktivitet och lägre kostnader.

  MER INFORMATION

Workflow

Smart mobil utskrift och skanning med NFC.


NFC

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

 1. Undersökning som utförts av Coleman Parkes på uppdrag av Epson Europe bland 1 250 EU5-företag med 50-500 och mer än 500 anställda. De tillfrågade var beslutsfattare inom IT. 250 företag per land (Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien) deltog, verksamma på finans-, detaljhandels- och allmänna företagsmarknader. Undersökningen ägde rum i februari 2014.
 2. Jämförelse baserad på WorkForce Pro WF-R5690- och HP LaserJet Pro 400 M475-sortimenten. För mer information, gå till www.epson.eu/inkjetsaving
 3. För mer information, gå till www.epson.eu/inkjetsaving
 4. Ungefärlig sidkapacitet. Den faktiska utskriftskapaciteten varierar beroende på hur utskrifterna ser ut och på användningsförhållandena. För mer information, gå till www.epson.eu/pageyield
 5. Fastställt i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittligt ESAT ("uppskattad, mättad genomströmning") i kontorskategoritestet för normala enkelsidiga och dubbelsidiga A4-utskrifter. För mer information, gå till www.epson.eu/testing
 6. Det maximala antalet utskrivna sidor per månad med utgångspunkt i skrivarens operativa kapacitet, inklusive ISO-klassificerade utskriftshastigheter och pappershanteringskapacitet.
 7. Få veta mer om Email Print for Enterprise på www.epson.se/epe
 8. Based on testing commissioned by Epson and conducted by Buyers Laboratory LLC (BLI) [March, 2015]
 9. För mer information, gå till www.epson.eu/inkjetsaving
 10. Approx. page yield. Actual yield will vary depending on images printed and usage conditions. For more information visit www.epson.eu/pageyield
 11. About BLI: Buyers Lab LLC (BLI), the imaging industry's leading independent authority and provider of competitive intelligence, testing and reviews, carried out the tests over 2 months to July 2015.