Resultaten talar för sig själva

Upp till

86000

Oavbrutna utskrifter av upp till 86 000
sidor med WorkForce Pro RIPS1

Upp till

96%

Använder upp till 96 % färre
förbrukningsartiklar jämfört med laserskrivare2

Upp till

54%

lägre energiförbrukning med
WorkForce Pro RIPS3

Färre stopp, få mer gjort med våra snabba bläckstråleskrivare med låga krav på underhåll

Eliminera allt traditionellt skrivarkrångel för dig och ditt företag med de senaste företagsskrivarna i WorkForce Pro RIPS-serien. Den avancerade RIPS-tekniken (Replaceable Ink Pack System) använder bläckpatroner med extra hög kapacitet för utskrifter av upp till 86 000 sidor mellan bläckbyten1.

Den eliminerar det mesta av det fysiska avfallet i samband med utskrifter jämfört med jämförbara färglaserskrivare. Detta gör Epsons bläckstråleskrivare till ett mer miljövänligt alternativ. Men det är bara början. Skrivaren sparar även tid och besvär, hjälper dig att nå dina miljömål och förbättrar produktiviteten genom att ge dig fördelarna med en utspridd skrivarflotta.

blue clock

Sluta slösa bort din tid

Minska den stopptid du tvingas lägga på att hantera och slänga bort använda förbrukningsvaror, ta dig till en skrivare, vänta på utskrifter eller söka efter förlorade eller stulna dokument. Minska den del av jobbet för IT-supporten som har att göra med korrigering av användarfel, till exempel felinstallerade maskinartiklar. Våra Wi-Fi-skrivare erbjuder en utmärkt lösning för att åtgärda dessa tidskrävande problem.

Sluta slösa pengar

Sänk kostnaden för all bortkastad tid och kraft, använd dina IT-resurser bättre samt likrikta hanteringen av dina maskinartiklar med RIPS-teknik från Epson. Uppnå förutsägbara utskriftskostnader samtidigt som du skördar produktivitetsvinsterna med den distribuerade utskriftsmodellen.

Sluta slösa resurser

Fyra bläckenheter eller ett berg av toners, fotoledare, trummor och förpackningar? Svaret är givet. Dessutom sänker WorkForce Pro RIPS avsevärt miljöpåverkan i samband med logistik och återvinning och hjälper dig därmed att nå dina miljömål. De använder dessutom mindre energi än konkurrerande färglaserskrivare3, vilket leder till miljövänliga och hållbara utskrifter.

Upp till

Lägre energiförbrukning än konkurrerande färglaserskrivare3

Oavbrutna utskrifter av upp till 86 000 sidor1

Upp till

86000

Uppnå förutsägbara utskriftskostnader samtidigt som du skördar produktivitetsvinsterna med en distribuerade skrivarflotta som matchar ditt arbetsflöde.

Förutsägbara utskriftskostnader

WorkForce Pro RIPS erbjuds som ingående i en hanterad utskriftstjänst och kan hjälpa dig att skapa en utspridd skrivarflotta som både förmår att hantera behoven hos hårt arbetande arbetsgrupper samt levererar förutsägbara utskriftskostnader.

Hög prestanda, få ingripanden

För ditt företag framåt med WorkForce Pro RIPS. Glöm frekvent förekommande och tidsödande avbrott för att byta förbrukningsartiklar, hantera problem med maskindelar, lösa problem eller vänta på IT-supporten. Fokusera på smidiga, storskaliga utskrifter för företag på beställning.

Närhet och säkerhet

Fördelarna med en utspridd skrivarflotta inkluderar enkel åtkomst, sekretess och kontroll, vilket sammantaget bidrar till ett förbättrat arbetsflöde. En lokalt utspridd utskriftsmodell är särskilt praktisk i miljöer där sekretess och snabb, direkt utskriftsåtkomst är av avgörande vikt. Detta omfattar även den högre ledningen, juridiska och personalrelaterade avdelningar samt personal i direkt kontakt med kunder, till exempel lärare, läkare, sjuksköterskor samt försäljningspersonal som inte kan lämna sina kunder, patienter eller studenter för att gå och hämta utskrifter.

Epson printer

Utökade anslutningsmöjligheter ger förbättrat arbetsflöde

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

Mer information

Bildlösningar för företag

Document Capture Pro

Lösningar för dokumenthantering

Öka produktiviteten och håll kostnaderna nere genom att integrera papperslösa dokument i företagets arbetsflöde. Med Epsons programvara Document Capture Pro kan du snabbt automatisera inläsning av papper genom att bara trycka på en knapp.

Mer information

EPA

Epson Print Admin

Epson Print Admin är en serverbaserad lösning som skapar en säker utskrifts-, skannings- och kopieringsmiljö genom användarautentisering via kortläsare, inloggningar/lösenord och PIN-koder. Detta erbjuder även ytterligare funktioner som t.ex. ”skanna och skicka till mig”, meddelanden om användarutbildning och förbättrade administrativa verktyg som ger produktivitet, miljömål och effektivitet en välkommen skjuts framåt.

Mer information

EDA

Epson Device Admin

Fjärrhantera en hel skrivar- och skannerpark enkelt, med fullständig kontroll över installation, konfiguration, övervakning, underhåll och felsökning av dina enheter för att uppnå högre produktivitet och lägre kostnader.

Mer information

Document Capture Pro

Epson Remote Services (ERS)

Epsons molnbaserade system för övervakning och hantering av enheter hjälper din tjänsteleverantör att utföra noggranna diagnoser på distans utan att kompromissa med säkerheten. Förse servicetekniker med informationen de behöver för att fixa problemet på första försöket och öka din enhets kapacitet.

Mer information

Document Capture Pro

Inbyggd ERS-agent

Dra fördel av ERS i kombination med den inbyggda agenten på WF-C879R för problemfri installation och användning.

Mer information

Workflow

Mobil utskrift och skanning med smarta enheter via NFC

Person using id card to print

Open Platform-kompatibilitet

Kofax Equitrac logo Kofax eCopy logo PaerCutMF logo SAGEQ logo

Upptäck hela utbudet med kompatibla lösningar på www.epson.se/bis

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

Kontakta oss idag

Om du behöver mer information om WorkForce Pro RIPS kan du ange dina uppgifter nedan, så kontaktar en Epson-representant dig.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska
  1. Genomsnittlig utskriftskapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield.
  2. Jämförelse av lagringsutrymme baserat på Epsons beräkningar av utrymmesbehov för den tillräckliga mängd förpackade förbrukningsvaror som behövs för att skriva ut 6 000 sidor på 12 SFP- och MFP-skrivare (3-i-1) utvalda bland de 50 % mest sålda svartvita laserskrivarna för A4-format (klassen för under 20 sidor/minut) som anges i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019Q2-data, FY17-resultat. Genomsnittlig tonerpaketenhetsvolym och -kapacitet för respektive modell har beräknats av Epson enligt de mått och kapacitet för tonerpaket som tillverkaren publicerat för respektive modell (per augusti 2019). Den faktiska storleken på samt antalet tonerkassetter som krävs varierar beroende på laserskrivarens modell. Angiven bläckåtgång för EcoTank-förbrukningsartiklar är simulerade värden beräknade av Epson, baserat på ISO/IEC24711-metoden med hjälp av testmönster för ISO/IEC19752.
  3. Baserat på Epsons beräkningar förbrukar Epson WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC i genomsnitt 54 % mindre energi än konkurrerande multifunktionella A3-färglaserskrivare på 31–44 sidor/minut (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser fjärde kvartalet 2015 till tredje kvartalet 2019, publicerad andra kvartalet 2020). Metoden baseras på ”typisk energiförbrukning”, som definierats under och/eller simulerats med hänvisning till ENERGY STAR-testförfarandet och presenterat i kWh per år.