SAMARBETE
PÅ FRITIDEN

Tekniska lösningar för fritidsupplevelser

Fritidsbranschen står under enorm press från den målgrupp man servar. Konsumenterna kräver mer av sin lediga tid och vill att varje upplevelse vara ett slagkraftigt argument, social delning och en känsla av resultat. Epson-teknik hjälper dig att göra varje besök till en historia som är värd att berättas. Våra innovativa lösningar kommer att ge allt från backoffice-effektivitet till konkurrensmässiga fördelar för att hjälpa dig leverera konsekventa givande kundupplevelser från början till slut.

Förnya användarupplevelsen

Använd innovativ teknik för att vägleda, utbilda och imponera på besökare under hela deras besök.

Förnya användarupplevelsen

Oavsett om kunderna köar, deltar, behöver service eller information skapar du en upplevelse som de aldrig kommer att glömma. Använd innovativ teknik för att vägleda, utbilda och imponera på dem under hela deras besök.

Skapa wow-faktor med Epson laserinstallations­projektor som kan visa bilder på upp till 1 000 tum på golv, väggar, byggnader eller artefakter och som kombinerar det fysiska med det virtuella – oavsett om det det gäller ett uppslukande utbildningsutrymme eller en 4D-upplevelse med flera intryck.

Underhåll överallt med en flexibel installation genom lösningar som lämpar sig för även de mest krävande byggnader. Projektioner kan flyttas 360 grader i valfri riktning i horisontellt, vertikalt eller rotationsmässigt, och har nu även stöd för stående projektion.

Ge ett nytt perspektiv med Epsons smarta Moverio-glasögon. Använd augmented reality för att återskapa scener i 3D, lägga till lager av information och visualisera det som sägs, så att besökarna kan uppleva attraktionerna visuellt.

Erbjud självupptäckt och vägledning med Epsons interaktiva projektorer; fantastiskt för informationspunkter, utbildningsaktiviteter och visuella markeringar som håller besökarna i rörelse och låter dem upptäcka nya saker.

Anpassa upplevelsen genom att skapa anpassade foton, kort, konst och andra mervärdesskapande utskriftsprodukter till försäljning på viktiga transaktionsställen med hjälp av Epsons SureLab-produktionsskrivare.

Erbjud service överallt med Epsons sortiment bärbara kvittoskrivare för medarbetare på språng. Slutför transaktioner samtidigt som du tillför värde och komfort till besökarens resa.

Investera i framtiden

Fritidsorganisationer måste hitta på nya sätt för att attrahera och behålla besökare i eran av bemyndigande kunder.

Investera i framtiden

Fritidsorganisationer måste hitta på nya sätt för att attrahera och behålla besökare i tider där vi har kunniga kunder. Effektivisera tidskrävande processer och spara pengar genom att ge en bättre kundservice.

Förbättra upplevelsen med nytt och spännande innehåll tack vare Epsons smarta Moverio-glasögon. De är hållbara och erbjuder en lång batteritid för omfattande användning och alternativ för enkel hantering av skrivarflotta. Ge liv åt din förstärkta värld varje dag.

Förlita dig på effektivitetsvinster med Epsons WorkForce Pro-multifunktions­skrivare och smarta skannrar. Smarta funktioner förbättrar arbetsflöde och tjänsteleverans, medan mer effektiv dokumenthantering minimerar stopptiden.

Gör ett gott intryck med Epsons SureColorstorformats­skrivare genom att skapa iögonfallande, högupplösta skyltar som förstärker dina kampanjer och aktiviteter - och ökar försäljningen

Framställ biljetter och ID-pass på begäran med Epsons ColorWorks-etikettskrivare. Skapa personligt anpassade, iögonfallande biljetter, pass och ID-brickor i färg i syfte att förbättra den visuella identifieringen.

Upplev "fit and forget"-driftsäkerhet med en underhållsfri laserprojektor med upp till 12 000 timmars/fem års garanti1. Perfekt för digitala skyltar som inte är lättillgängliga.

Ta del av resultaten

Att skapa meningsfulla engagemang med varje besökare kräver skräddarsydda, men ändå innehållsrika attraktioner.

Ta del av resultaten

Att skapa meningsfulla engagemang med varje besökare kräver skräddarsydda, men ändå innehållsrika attraktioner. Rätt teknik kan ta itu med olika problem och hjälpa till med att skapa erfarenheter som ökar ditt besökarantal.

Stick ut från konkurrenterna genom att låta besökare kliva in i en annan verklighet eller få sin egen personliga guide. Epsons smarta Moverioglasögon kan anpassas helt till din attraktion och till dina gästers behov.

Lägg till dimensioner av inlärning genom att låta personer interagera direkt med innehållet via pekdisplayer. Våra interaktiva projektorer är skalbara upp till 100-tum, så att alla får den bästa vyn – och yngre publik kan kommentera med finger eller penna.

Låt publiken uppslukas av multimediainnehåll som kan skräddarsys beroende på publik. Med 4K-förbättring som tillval kan Epsons installationsprojektorer erbjuda en helt otrolig kreativ frihet och en toppmodern tittarupplevelse.

Tillfredsställ fler kunder genom konstant uppdaterad information och snabba tjänster. Folk bryr sig om detaljer, vill hålla sig informerade och våra etikettskrivare, WorkForce-skrivare och företagsskannrar gör hela skillnaden genom att snabba på administrationen.

Upptäck hur mycket du skulle kunna spara på dina utskrifter genom att byta till Epson

Använd vår kalkylator för beräkning av total ägandekostnad på

LÄS MER

Skydda planetens framtid

Vi förstår vikten av att vara mer hållbar för framtida generationer.

Skydda planetens framtid

Hos Epson förstår vi vikten av att främja en mer hållbar planet för framtida generationer, vilket är orsaken till att vi utvecklar våra utskriftslösningar till att vara så miljövänliga som möjligt.

Uppnå miljömålen

med upp till 99 % mindre avfall från WorkForce Pro RIPS-skrivare med utbytbart bläcksystem, förbruka upp till 96 % mindre energi med WorkForce Pro-skrivare5 och fördubbla din utskriftshastighet till halva energiförbrukningen med WorkForce Enterprise-serien6.

Spara ström och koldioxid2 med WorkForce Pro-modeller, som använder upp till 96 % mindre energi än laserskrivare och laserkopiatorer2.

Minska energiförbrukningen med miljöläget på dina interaktiva projektorlösningar och förläng lampans livslängd.

Sänk ditt koldioxidavtryck med skanners utan uppvärmningstid, och sänk energiförbrukningen genom inbyggd ReadyScan-teknik.

5 enkla steg mot en mer hållbar europeisk framtid

Ett tekniskt steg i taget

HÄMTA INFOGRAFIKEN

 

Se vad du kan spara

Använd vår kalkylator för att beräkna de besparingar i energi och koldioxid som en WorkForce Pro-skrivare kan uppnå.

 
  • Upp till 92 % mindre koldioxid än laserskrivare3
  • Upp till 96 % mindre energi än laserskrivare2
  • Upp till 94 % mindre avfall än laserskrivare2
  • Upp till 3,5 gånger snabbare än laserskrivare2
 

Tjänster och support

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Tjänster och support

Standardgaranti

Läs mer om Epsons garantier.

På platsen-service

Läs mer om dina alternativ för service om du behöver det, inklusive support på plats.

Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida för att få praktisk information och kontaktuppgifter till oss.

Registrera dig

Tack för att du köpt en Epson-produkt och för att du tagit dig tid att registrera den.

Kontrollera din garanti

Kontrollera garantin för din enhet.

Förlängd garantikampanj

3 års förlängd skrivargaranti på utvalda Epson-skrivare.

 

Leasa lösningar

Läs reda mer hur du kan utnyttja Epsons produkter genom att leasa dem.

Skriv ut och spara

Spara tid och pengar med Epsons Skriv ut och Spara

Print365

Skriv ut så mycket du vill, utan krångel och dolda kostnader.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Höj förväntningarna på din projektor

Få ut mer av din projektor

Utnyttja Epsons särskilt avsedda programvarulösningar för att berika din projektor och utnyttja förbättrade funktioner, trygghet och kontroll. Som världsledande projektortillverkare4 förstår vi behovet av rätt projiceringslösningar – lösningar som låter dig presentera hur du vill, var du vill samt snabbt och effektivt.

LÄS MER

Bildlösningar för företag

Ett stort antal lösningar för alla typer av företag

Epsons enheter är kompatibla med programvarutjänster och lösningar som kan hjälpa till med att förbättra din organisations arbetsflöde, kontrollera kostnaderna, öka effektiviteten och möjliggöra en problemfri integrering av enheter i föränderliga miljöer.

LÄS MER

Underhåll i stor skala

Stimulera sinnen och transportera din publik till en annan dimension med antingen fast projicering eller hyrd för iscensatta områden. Med hjälp av ett antal installerade projektorer från Epson, i kombination med sömlöst integrerade bilder, kan du visa uppslukande bilder över mycket större färgområden för att skapa avundsvärda, atmosfäriska upplevelser för dina besökare. Du kan återskapa alla detaljer och skräddarsy multimediainnehåll till din publik, även i trånga utrymmen.

Bli en mästare på att berätta historier

Epsons iProjection-app gör det enkelt att ansluta en iOS- eller Androidenhet till en visningslösning från Epson med nätverksåtkomst så att du kan projicera bilder, dokument och webbsidor trådlöst. Det är ett enkelt och mycket effektivt sätt att presentera via ett enkelt tryck på displayen. Du kan också välja den inbyggda anteckningsknappen för att använda en penna, en överstrykningspenna eller ett suddgummi – med färgoch genomskinlighetstillval – för att verkligen understryka din poäng.

Uppmuntra till aktiv upptäckt

Din lokal är en tom yta där en komplett fritidsupplevelse utvecklas som ansluter publiken till attraktionerna. Digitala skyltar gör att du kan leverera ständigt uppdaterad information i realtid, från schemalagda evenemang och destinationspunkter till menyer och underhållningsalternativ. Epsons interaktiva projektorer displayer tilltalar även digitalt aktiva kunder som vill ha självinsikt eller testa sina kunskaper.

Förnya användarupplevelsen

Använd innovativ teknik för att vägleda, utbilda och imponera på besökare under hela deras besök.

Investera i framtiden

Fritidsorganisationer måste hitta på nya sätt för att attrahera och behålla besökare i eran av bemyndigande kunder.

Ta del av resultaten

Att skapa meningsfulla engagemang med varje besökare kräver skräddarsydda, men ändå innehållsrika attraktioner.

Skydda planetens framtid

Vi förstår vikten av att vara mer hållbar för framtida generationer.

Tjänster och support

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Kontakta oss

För mer information om företagslösningar, kontakta oss så kommer en Epson-representant att kontakta dig.

Börja utvecklingen

Gör så att varje detalj räknas

Förvandla biljetter, pass och armband till märkes- eller reklamsouvenirer. Epson ColorWorks-etikettskrivare ger färgutskrifter på begäran, så att du enkelt kan anpassa informationen till din miljö, ditt evenemang eller din utställning och skriva ut på många olika media.

Låt besökarna spela en aktiv roll

Epsons interaktiva projektorer är gjorda för vägledning och samarbete. Använd på informationsställen och i utbildningsutrymmen så att besökarna kan utforska för sig själva och delta i temabaserade aktiviteter via projektionsytan med hjälp av fingrarna eller med de medföljande reaktionssnabba pennorna.

Visa din fantasi

Flytta hela rum till andra världar. Epsons installationsprojektorer kan skapa spännande presentationer i förbättrad 4D-kvalitet och mappa stora projektioner på byggnader, musik, berättelser eller andra effekter för en upplevelse med flera intryck som inte liknar någon annan.

Snabb, pålitlig utskrift av kvitton

Epsons kvittoskrivare är utformade för att hålla jämna steg i de mest krävande detaljhandelsmiljöerna. TM-T88VI är en toppmodern kvittoskrivare med snabba utskriftshastigheter och hög tillförlitlighet och med avancerade funktioner som stödjer mobila, webb- och datorbaserade kassor samtidigt.

Leverera den service de vill ha

Oavsett om du är en liten fritidslokal som använder systemet för utbytbart bläcksystem (Replaceable Ink Pack System, RIPS) eller en större fritidsanläggning med en WorkForce Enterprise-utskriftslösning har Epson allt du behöver för backoffice. Du kan exempelvis skanna slutförda medlemskapsformulär från biljettluckor till huvudkontoret för snabbt godkännande och en positiv kundtjänstupplevelse för dina gäster.

Överträffa kundernas förväntningar

Med Epsons storformatsskrivare kan du framställa toppmoderna affischer, banderoller, utskrifter och mycket mer utan behov av någon professionell trycktjänst.

Ge uppslukande upplevelser

Epsons smarta, transparenta Moverio-glasögon gör det möjligt att applicera förstärkt innehåll ovanpå verkligheten, vilket gör kultur, diverse evenemang, arenor och fabriksvisningar mer tillgängliga och spännande, och detta utan att distrahera besökarna från utställningsföremål och attraktioner.

Skapa individuella berättelser

Skapa personligt anpassade foton, certifikat och kort medan kunderna tas genom en upplevelse. Epsons SureLab-fotoskrivare skapar visuella artiklar som dina besökare kan behålla och dela.

Produkter

Fallstudier

Previous Next

Resurser

Hitta en mängd olika resurser som rör fritidssektorn. Dessa inkluderar artiklar, fallstudier, infographics och broschyrer, med information om Epsons produkter, lösningar och marknadstrender.

LÄS MER

Nyheter och händelser

Oavsett om du är intresserad av introduktionsseminarier, programmering och underhållskurser eller användarutbildningar, så bereder det våra experter stort nöje att föra vidare sina kunskaper till sig och din personal.

Filterresultat

Previous Next

Det finns inga mässor eller händelser.

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

LÄS MER

KONTAKTA OSS

Om du vill ha mer information om Epsons fritidslösningar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
(välj allt som stämmer in på dig)
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.

  1. Gäller modellerna: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Enligt BLI:s tester genomförda på Epsons uppdrag under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande apparater. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving
  3. Baserat på utvinning och förädling av råmaterial och tillverkning av förbrukningsartiklar. Enligt test med Epson-metod: 1. Beräkningen är endast för koldioxidutsläpp som påverkar den globala uppvärmningen. 2. Beräkningsresultatet baseras på egendeklarationer. (tredjepartsverifikation erhålles ej). 3. Vi använder koefficienten för koldioxid (kg-koldioxid/enhet) som offentliggjordes i JEMAI-databasen ”LCA Pro”.)
  4. Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001‒2015.
  5. Framtidens temapark, attraktionsmagasin
  6. Laserskrivare med 45-55 sidor per minut använder normalt 1 500 W – WorkForce Enterprise har en låg energiförbrukning på 180 W – 320 W och skriver ut upp till 100 sidor per minut. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield
Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda