Arkmatade skannrar

Oavsett vad din organisations har för behov har Epson perfekta arkmatade skannrar som hjälper dig att automatisera processer och digitalisera dokument.

LADDA NED ÖVERSIKTSKORT Spela
0

Öka produktiviteten med vårt utbud av arkmatade skannrar

Epsons arkmatade skannrar är snabba, tillförlitliga och mångsidiga och hjälper till att öka produktiviteten på kontoret. Organisationer i hela Europa inser vikten av att förbättra sina dokumenthanteringsprocesser. Öka effektiviteten genom att snabbt och enkelt skanna, digitalisera och dela filer.

Välj din skanner

Hög prestanda

Det intelligenta valet för företagets dokumenthantering, som ger förstklassig prestanda och mångsidighet. Med förmåga att skanna upp till 35 sidor/70 bilder per minut.

Dessa scanners har utformats särskilt för företag som hanterar stora volymer dokument, exempelvis juridiska företag och redovisningsfirmor, och låter dig läsa in stora dokumentvolymer snabbt. Det automatiska matningsläget gör att till och med de största dokument enkelt kan skannas som en enda fil på många olika media.

Mångsidiga

En konverteringssats för flatbäddsscanner (tillval) gör att även minimala media (exempelvis frimärken) kan skannas på ett säkert sätt i syfte att säkerställa dokumentens integritet, vilket gör att samtliga dokument kan skannas på en och samma plats.

Konverteringssatsen låter dig även skanna pass1, böcker, blanka material och inbundna media.

Pålitlig

Smarta funktioner såsom systemet med aktiva separationsvalsar hjälper till att förhindra besvärande dubbelmatning av dokument, vilket säkerställer att varje enskilt pappersark skannas korrekt och läses in med högsta kvalitet – detta tack vare de inbyggda sensorerna eller en manuell inmatning av papperslängden.

Funktionen för att kringgå identifiering av dubbelmatning gör att svåra media – till exempel kuvert och dokument med post-it-lappar – kan skannas utan risk med en enda knapptryckning.

Uppkopplad

Denna avancerade, kompakta och trådlösa arkmatade scanner ger en verkligt flexibel skanningsupplevelse, vilket gör att dokument kan läsas in på ett säkert sätt. Anslutningsmöjligheterna hos DS-570W omfattar USB 3.0 och 2.0/Wi-Fi/Wi-Fi Direct/Ethernet/NFC/TWAIN/ISIS/WIA-drivrutiner.

Teknik

Våra kompakta arkmatade skannrar ger mångsidighet med sin förmåga att skanna olika storlekar och olika typer av media. Skapa PDF-filer, samarbeta med dina kollegor eller lagra viktiga affärsdata. De integreras sömlöst i praktiskt taget vilka dokumenthanteringssystem och arbetsflöden som helst, tack vare drivrutinsstöd för TWAIN, WIA och ISIS. Dessutom kan du namnge filer omedelbart och automatiskt skicka dem till rätt mål med streckkodsinläsning och zonbaserade OCR-funktioner som hjälper dig att automatisera stora dokumentprocesser.

Nätverksfunktioner

Integrera enkelt våra nätverksförberedda modeller i ditt system och arbetsflöden och skapa särskilda jobb som skickar utskrifter direkt till rätt mål. Epson Document Capture Pro gör det enkelt att integrera dessa företagsskannrar med ditt dokumenthanteringssystem för att snabba upp arbetsflödet och göra det möjligt för dig att fånga, omvandla och distribuera skannad information till ditt dokumentlagringssystem.

Ökar produktiviteten genom anpassningsbara PushScan-funktioner via skannerpanelen som till exempel skanning till Microsoft SharePointTM och molntjänster.

Wi-Fi Direct-funktioner

Programmet Epson DocumentScan ger användarna möjlighet att dra nytta av Wi-Fi Direct för trådlös anslutning till de skannrar som stöds utan några befintliga nätverk. Detta är perfekt för Ta med egna enheter-miljöer (BYOD) och gör det ännu enklare att använda molntjänster för att skanna, lagra och centralisera alla viktiga affärsdokument så att personalen kan komma åt dem var de än är och med vilken enhet de än använder. Du kan också skanna direkt till en e-postadress eller annan Epson Connect-förberedd skrivare.

Skanna dokument direkt till en Android™-enhet. Du kan förhandsgranska och e-posta informationen, skicka den direkt till andra program eller skicka den till molnlagringstjänster som t.ex. Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ och Microsoft® OneDrive.

Epson DocumentScan

Hämta från App Store Skaffa den på Google Play

Läs mer om våra övriga företagsskanners

Mobila skanners

Mobila A4-skanners för enkel och effektiv dokumenthantering på resande fot eller i kompakta arbetsmiljöer.

Mer information

Flatbäddsskannrar

Minska pappersarbetet och snabba på arbetsflödesprocesserna för dokument med ett brett utbud driftsäkra och mångsidiga flatbäddsskannrar.

Mer information

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Arkmatade skannrar, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

  1. Pass kan skannas med hjälp av konverteringssatsen för flatbädd (tillval).

HOPPA ÖVER

 
Stäng

Köp i en nätbutik

Stäng

Köp i en nätbutik

Stäng

Köp i en nätbutik

Kontakta oss