PRECISIONSSKANNING, DETALJERADE RESULTAT

Fånga detaljerna i historiska dokument, foton, filmnegativ och artefakter i höga upplösningar med Epsons Expression-sortiment och LaserSoft

Precisionsskanning på ett enkelt sätt

Expression 12000XL är en mångsidig storformatsskanner för högupplösta resultat som utformats för att uppfylla kraven vid även de mest krävande tillämpningar.

Tillsammans med den medföljande, professionella bildförbättringsprogramvaran - LaserSoft SilverFast Ai 8,8 - ger den dig lättanvända funktioner för bildbearbetning, inklusive professionell reduktion av damm och kornighet, bruseliminering och tonkorrigering, i syfte att ge resultat med sann precision.

Visa sortimentet

Grafisk A3-skanner

Högkvalitativ A3-skanner för skarp och exakt bildåtergivning av ritningar, foton och konst med den precision som användarna kräver.

 • Högkvalitativ A3-skanning
 • Avancerade programvarufunktioner
 • Filmskanningskapacitet

LÄS MER

Epson 12000XL

Diamond

Skarp och exakt bildåtergivning

Expression 12000XL och 12000XL Pro är högkvalitativa A3-skannrar utformade för tillämpningar som kräver hög precision. Skannern gör det enkelt att med precision läsa in media i upp till storlek A3+, samt säkerställer skarpa bilder och professionella resultat varje gång. Sortimentet passar utmärkt för att läsa in detaljrika bilder, inklusive historiska dokument, röntgenplåtar1, filmnegativ, arkitektoniska ritningar, rättstekniska bevis samt artefakter. Den är också flexibel och enkel att använda samt har en låg energiförbrukning jämfört med tidigare Epson-modeller.

Optimera din skanning

 • Healthcare

  Hälsovårds- och medicinska röntgenbilder

  Mycket få skannrar är lämpliga för att digitalisera röntgenfilm, och ur medicinsk synvinkel är det extremt viktigt att uppnå exakta detaljer och ett maximalt färgdjup.

  Använd den senaste programvaran för att läsa in foton, negativ och röntgenbilder med hög upplösning samt i enlighet med internationella standarder, till exempel DICOM.

 • Textile rainbow

  Textiltillverkning

  Färgprecision spelar en viktig roll vid textilframställning. Eventuella färgfel kan göra produktionen oanvändbar, påverka tillgången och förorsaka onödigt materialspill.

  SilverFast TexColorAnalyzer och Epson-skannrar kan användas i samtliga steg under tillverkningsprocessen, från designhus till fabrik, vilket säkerställer att en hög färgprecision och stränga standarder uppfylls under hela tillverkningsprocessen.

 • Temple and trees

  Fotografi

  Se till att dina foton och filmer säkerhetskopieras och skyddas genom att digitalisera dem. Oavsett om det är film som du just har tagit, nyligen upptäckta gamla foton och filmer eller värdefulla objekt, så behöver du en lösning som kan hantera en massa specialmedia och ändå generera verklighetstrogna och exakta resultat.

  Vissa saker kan helt enkelt inte ersättas, och tyvärr kan foton gulna och negativ försämras över tid. Oavsett om du är fotograf, historieentusiast eller museikurator kan du säkerställa att denna värdefulla information inte går förlorad för alltid.

 • Forensics

  Juridik och offentlig sektor

  När varje pixel är av vikt i viktiga juridiska dokument - då används Epson Expression-skannrar. Med en möjlig optisk densitet på 3,8 Dmax, 48-bitars färgdjup och Epson Micro Step Drive TM-teknik säkerställs en hög precision även för tillämpningar som fingeravtrycksbevis inom kriminalteknik.

Epson Expression 12000XL

Expression 12000XL har en optisk densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup, vilket garanterar skarpa och exakta skanningsresultat för en komplett reproduktion av den bredaste färgskalan, även i skuggiga områden. Dessutom ger den höga upplösningen på 2 400 x 4 800 dpi och den extremt exakta Micro Step Drive-tekniken användarna möjlighet att registrera även de minsta detaljer med exceptionell skärpa.

 • READYSCAN LED-TEKNIK

  Expression 12000XL är utrustad med ReadyScan LED, en energisparande och miljövänlig ljuskälla som inte kräver någon uppvärmning, vilket ger en extremt responsiv skanning. Dmax och 48-bitars färgdjup gör att du enkelt och konsekvent kan uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

 • BILDREPRODUKTION I HÖG KVALITET

  En upplösning på 2 400 x 4 800 dpi, en optisk densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup låter dig enkelt och konsekvent uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

 • MÅNGSIDIG FILMSKANNING

  Med Expression-12000XL Pro kan du läsa in transparenta och klara media med enastående detaljrikedom. Enheten har stöd för en mängd olika filmformat ända upp till A3+.

 • TYDLIGARE, SKARPARE SKANNINGAR

  En 6-raders CCD-sensorrad med stora pixlar ger större detaljrikedom vid varje skanning. Ett autofokussystem kan fokusera detaljerat och automatiskt för en förbättrad bildklarhet och exakthet, eller också kan du ta full kreativ kontroll med hjälp av alternativet för manuellt fokus. En densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup gör att du enkelt och konsekvent kan uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

Optimal kombination av maskinvara och programvara

Samarbetet med den ledande programvaruexperten LaserSoft Imaging - skapare av SilverFast - tillför mervärde och effektivitetsvinster inom organisationer där högsta exakthet är av största vikt.

Skanna flera olika typer av media, inklusive film

Transparensenheten (tillval) gör det möjligt för användarna att skanna in transparenta media, till exempel positiv och negativ film samt diabilder, allt med professionellt resultat. Detta innebär att du kan digitalisera och skydda media med överlägsen kvalitet.

Simulerad bild
Yellow car Yellow car
Korrigering av motljus
Justera ljusstyrkan i bilder som är mörka på grund av motljus.
Färgrestaurering
Återställer färgerna i blekta foton och filmer.
Dammborttagning
Använd programvarubaserad avkänning av för att minska damm och repor från dina skanningar av film och foton.
Reducering av kornighet
Minskar kornigheten i bilder för filmskanning.

Läs mer om liknande Epson-produkter

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-skanner av flatbäddstyp

LÄS MER

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-skanner av flatbäddstyp

LÄS MER

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3-produktionsskanner

LÄS MER

Kontakta oss idag

Fyll i uppgifterna nedan om du vill att en Epson-representant kontaktar dig med mer information om programmet.

HAR DU NÅGRA ANDRA KRAV?
Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska

¹ Ytterligare programvara till extra kostnad krävs.