De bästa företagsfunktionerna i en kompakt design

Hämta broschyr Hämta broschyr Visa videon

Ge kraft till ditt
småföretag

Håll din produktivitet uppe och driftskostnaderna till ett minimum med Epsons snabba och kraftfulla WorkForce-serie. Dessa robusta, kompakta och eleganta 4-i-1-skrivare bygger på Epsons beprövade PrecisionCore-utskriftsteknik och ger snabb dubbelsidig utskrift. Wi-Fi och ett antal mobila utskriftstillval medföljer som ger bra valuta för småföretag med stora volymer och förväntningar på hög utskriftskvalitet.

Nyckelfunktioner

Kompakt design

Den eleganta, smidiga och kompakta designen gör detta WorkForce-sortiment till det perfekta valet för hemmakontoret eller för småföretag som kräver utrymmesbesparande men högfungerande företagsutrustning.

Kompletta anslutningsmöjligheter

Välj trådlöst! Det är enkelt att skicka filer direkt från din dator, smartphone eller surfplatta till kontorets skrivare med Wi-Fi-anslutning över hela sortimentet4

Låg driftskostnad

Uppnå 50 % lägre kostnad per sida än konkurrerande lasersskrivare2 och skriv ut upp till 2 600 sidor med Epsons XL-bläckpatroner med hög kapacitet3

Avancerade "skanna till"-funktioner

Få avancerade funktioner för en företagsmiljö som inkluderar skanning till e-post, molnet, FTP eller en nätverksplats och LDAP-stöd för skanning (endast WF-4740).

Ökad produktivitet

Dessa 4-i-1-skrivare erbjuder dubbelsidig utskrift, ett eller två pappersfack med hög kapacitet, en intuitiv pekdisplay och en bekväm, automatisk dokumentmatare för 35 till 50 sidor. De är också snabba med utskriftshastigheter på upp till 24 sidor/min1.

Flexibel mobil utskrift

Epson Connect-appar hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din skrivare och dina smarta enheter. Med appen Epson iPrint4 kan du skriva ut dokument, webbsidor och foton från din smartphone eller surfplatta.

ReadyInk

Glöm prenumerationskostnader – den här smidiga utskriftstjänsten från din lokala återförsäljare ser till att du alltid får nya bläckpatroner levererade i rätt tid. Du betalar bara för det bläck du behöver.

Läs mer

Professionella A3-utskrifter

Öka produktiviteten och sänk kostnaderna med högkvalitativa A3 WorkForce WF-7720DTWF. Den erbjuder enkelsidig och dubbelsidig utskrift, skanning och fax upp till A3 och två pappersfack, vilket är idealiskt när du växlar mellan olika papperstyper och pappersformat.7000 Series

Alla WorkForce Pro-skrivare:

Jämför produkter

Teknik
Allt i ett-funktioner
Anslutningsmöjligheter
Största pappersformat
Dubbelsidig utskrift
Automatisk dokumentmatare
LCD-display
Tjänst för mobil utskrift och molnutskrift

Bläck i hög kvalitet för företag

Uppnå professionella dokument som tål vatten, smuts och överstrykningspennor med Epsons DURABrite Ultra-bläck. Bläcken ger valuta för pengarna och levereras separat, så att du alltid bara behöver byta ut den färg som används.

Läs mer
Varför ska du köpa äkta bläck?

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 

SKIP

 
Jämför
Close

Jämför produkter

3 av 3 valda

  JÄMFÖR VALDA

  Andra Epson-produkter för hemmakontoret

  EcoTank

  EcoTank-skrivare

  Utskrift utan bläckpatron

  Promotions Promotions

  Se våra senaste kampanjer

  Promotions Promotions

  Se våra senaste kampanjer

  EcoTank

  EcoTank-skrivare

  Utskrift utan bläckpatron