Vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter för hemmakontoret, inklusive bläckstråleskrivare för företag, kompakta skrivare, Wi-Fi Direct-skrivare, skannrar, multifunktionsskrivare och projektorer för företag.

DITT HEMMAKONTOR

Om du jobbar hemifrån är det viktigt att använda prisvärd och tillförlitlig teknik så att arbetet kan flyta på effektivt.

Teknik som låter dig fokusera på ditt arbete.

Om du ska kunna fokusera på att göra ett bra jobb måste din kontorsutrustning hjälpa dig och inte stjäla fokus i onödan. Med vår smarta teknik kan vi ge dig det stöd du behöver för att driva ditt företag på ett effektivt sätt utan att behöva oroa dig för driftstopp eller IT-kompetens.

Spara pengar på utskrifter

Alla behöver vi papper som referens eller att anteckna på. Och vi har förstått att alla vill att utskrifterna ska ske så snabbt och smärtfritt som möjligt. Våra bläckstråleskrivare för företag ger tillförlitliga och kostnadseffektiva utskrifter, upp till 50 %1 billigare per sida.

 • Minska inverkan

  Eftersom miljöpåverkan är en viktig faktor använder våra bläckstråleskrivare upp till 80 % mindre energi2.

 • Presentera med självförtroende

  En försäljningspitch blir bara bättre med en ljusstark projektor med livfulla färger.

 • Gör affärer överallt

  Var mobil genom att skriva ut trådlöst, via e-post eller från molnet, till din Epson-skrivare.

 • För alla dina kontorsbehov

  För att förenkla för dig erbjuder vi 4-i-1-modeller. Du sparar både pengar och värdefull kontorsyta.

 • Skriv ut från mobila enheter

  Vi förstår att du har starka band till din surfplatta eller smartphone. Skriv ut enkelt från dina smarta enheter med appen iPrint!

 • Spara pengar på bläck

  Med separata bläckpatroner sparar du pengar och bläck, eftersom du bara byter ut den färg som tagit slut.

 • Direktkoppling

  Hoppa över routern och anslut direkt till skrivaren med hjälp av Wi-Fi Direct.

 • 1) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Kostnad per sida beräknad från tillverkarnas officiella listpriser (om möjligt) för tonerkassetter och publicerade kapacitet i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien i juni 2013.


 • 2) Jämförelse gjord med de tio mest sålda A4-laserfärgskrivarna och MFP:erna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien under det 1:a kvartalet av 2013, utrett av IDC. Elförbrukningen beräknas med hjälp av tillverkarnas publicerade data för utskrifts-/genomsnittligt läge i juni 2013.