SPELA HEMMA

Det går visserligen bra att spela på din tv, men det är avsevärt bättre när det projiceras på en extra stor projektionsyta. Låt oss ge dig en spännande och uppslukande upplevelse med vårt projektorsortiment som passar perfekt för alla spelare.

Vad är 4K PRO-UHD<sup>1</sup>?

Vad är 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 är inte bara en upplösningsspecifikation. Den omfattar alla faktorer som påverkar bildkvaliteten: färg- och vit ljusstyrka, kontrast, HDR10, färgbearbetning samt förmågan att ta emot, behandla och projicera 4K-innehåll. Därför är bilderna mer levande och bättre än full HD-upplösning.

Mer information
Ljusare mer livfulla spel

Ljusare mer livfulla spel

Det krävs mer än bara vit ljusstyrka för att verkligen ta fram de färger du ser varje dag. Det är därför den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger en lika hög återgivning av vitt och färgat ljus (CLO). Varför nöja sig med en matt, urtvättad och livlös bild? Upplev livfulla och levande bilder med Epsons projektorer.

Mer information
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD
FULL HD 1080p
4K PRO-UHD

Djup, svart kontrast

Höga kontrastförhållanden på upp till 2 500 000:1 möjliggör optimal bildkvalitet med tydligt definierade skuggor och djup svärta.

Spelfunktioner

Gammaförstärkning för mörka områden

Gammaförstärkning för mörka områden

Lättare att se bilder i mörka områden (dvs. skuggor)

Kompatibel med 21:9 ultra-wide, Full HD

Bredare bildformat så att du kan se mer av bilden

Storleken har betydelse

Storleken har betydelse

Förvandla din vardag och gör hemmet till din scen för alla spelhändelser med Epsons projektorer för hemmabruk. Oavsett om du spelar online eller utmanar familj och vänner i spel så kan du ta det till nästa nivå med storbildsupplevelsen. Tack vare en imponerande bild på upp till 300 tum kan du fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Justera enkelt bilden

Justera enkelt bilden

Vi anser att en projektor inte ska vara mer komplicerad att använda än en tv. Det är därför som dessa projektorer kan installeras snabbt och projicera direkt och nästan på alla ytor. Keystone-korrigering gör den snabb och enkel att  ställa in och tack vare en ljuskälla som håller länge får du underhållning  i många år.

  1. 4K-förbättringstekniken flyttar varje pixel diagonalt till dubbel Full HD-upplösning. Upplösningen är Full HD i 3D-läge.
Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda