SKANNINGS­LÖSNINGAR
FÖR DIN
ARBETSPLATS

0

Föreställ dig Epson i ditt företag

Scanners utgör en vital del av alla företag – där de finns blir fysisk information till hanterbart och säkert digitalt innehåll. Epson har utvecklat marknadens mest kompletta scannersortiment i syfte att hjälpa dig möta de skiftande behoven inom olika sektorer – genom att möjliggöra inläsning av högkvalitativa bilder och dokument så snabbt och enkelt som möjligt.

Fånga, konvertera och distribuera skannad information enkelt inom din organisation. Utnyttja avancerade dokumentinläsningsfunktioner som gör att högkvalitativa skanningar sömlöst kan lagras i ditt arbetsflöde, från enkla dokumentarkiveringssystem till molntjänster och hanteringslösningar för företagsinnehåll.

Tack vare modeller som avsevärt minskar det antal steg som krävs för att läsa in och lagra dokument – och som samtidigt stöder ett stort antal program inom flera olika sektorer och företagsmiljöer – så har vi scanners som passar alla dina behov.

Enkla inläsningslösningar

Epsons enkla skanningsprocess är perfekt för organisationer med regelbundna skanningsbehov då den hjälper dig att spara tid och effektivisera arbetet – oavsett storleksformat.

Oavsett om du skannar bilder av frimärksstorlek eller blåkopior i A0-format blir det enkelt att läsa in alla detaljer i hög upplösning – och att återge dem med i princip valfri storlek.

Även de minsta bilderna, oavsett var du hittar dem, kan fångas med en sådan detaljrikedom att de utan problem kan skrivas ut i större format.

Dessutom låter Epsons enkla inläsningslösningar dig skanna till en mängd olika destinationer på ett enkelt sätt:

Skanna dokument enkelt

Skanna till e-post

Skanna till molnet

Skanna till lokal mapp
eller delad nätverksenhet

Skanna till Microsoft
Office-program

Skanna till mobil

Wi-Fi Direct-funktioner

Programmet Epson DocumentScan ger användarna möjlighet att dra nytta av Wi-Fi Direct för trådlös anslutning till de skannrar som stöds utan några befintliga nätverk. Detta är perfekt för miljöer där du tar med dina egna enheter (BYOD) och gör det ännu enklare att använda molntjänster för att skanna, lagra och centralisera alla viktiga affärsdokument så att personalen kan komma åt dem var de än är och med vilken enhet de än använder. Du kan också skanna direkt till en e-postadress eller annan Epson Connect-förberedd skrivare.

Skanna dokument direkt till en Android™-enhet. Du kan förhandsgranska och e-posta informationen, skicka den direkt till andra program eller skicka den till molnlagringstjänster som t.ex. Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ och Microsoft® OneDrive.

Ladda ned på App Store eller Google Play

Download on the App Store GET IT ON Google play

Avancerad inläsning från Epson

Epsons skanningsförfarande i två steg läser in och sorterar dokument på några få sekunder tack vare avancerade parametrar som du själv ställer in ‒ för miljöer med krävande och höga inläsningsbehov. Stöd för TWAIN, ISIS och WIA-drivrutiner samt ytterligare programvarutillägg möjliggör en sömlös integrering i dina föredragna dokumenthanteringssystem, arbetsflödessystem och molntjänster:

Avancerad inläsning från Epson

KOMMUNER

Arbetsflödesintegration

FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR

Särskilda användningsområden

  • KOMMUNER
  • FINANSIELLA TJÄNSTER OCH FÖRSÄKRINGAR
  • SJUKVÅRD
  • JURIDISKT
  • MOBIL PERSONAL

Effektivisera din registerhållning

Våra scanners är perfekta för kundinteragerande miljöer med krav på hög effektivitet. De har utformats i syfte att läsa in dokument, former och ID-handlingar för en effektivare dokumentbearbetning – och till och med möjliggöra en säker fjärråtkomst från smarta enheter.

WorkForce DS-530
WorkForce DS-1660W
WorkForce Pro WF-6590DWF

Möt kraven inom planering, fastighetsstyrning med mera

Våra A0- och A3-grafikscanners uppfyller kraven på högupplösta inläsningar i storformat som krävs för planering och styrning av fastigheter, tjänster i samband med val med mera:

SureColor SC-T5200 MFP
WorkForce DS-50000

Effektiv lagring av större dokument

Möjligheten till inläsning av stora volymer underlättar fallhantering och minskar den personalstyrka som krävs för att bearbeta stora dokument, vilket effektiviserar den digitala lagringen av även de mest omfattande rapporter och ansökningar:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Se till att finans- och personalrelaterade avdelningar fungerar smidigt

Effektivisera back office-bearbetningen av fakturor och betalningstransaktioner, och säkerställ att personaluppgifterna hålls uppdaterade genom att nätverksansluten skanning, Wi-Fi- och Wi-Fi Direct-skanning och bearbetningsåtkomst via ett enda knapptryck görs tillgänglig för flera användare:

WorkForce DS-570W
WorkForce DS-60000N

Skanna och dela fältrapporter i farten

Arbeta effektivt överallt med Epsons mobila utskrifts- och skanningsfunktioner – optimerade för snabba, exakta resultat från kompakta, lätta enheter, för enkel utskrift och skanning av fältrapporter och kritisk dokumentation:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Bearbeta vardagstransaktioner enkelt

Bearbeta dina vardagstransaktioner (exempelvis checkar och kontoansökningar) snabbt, hantera dem digitalt och verifiera dem. Dessa kompakta, effektiva hanteringslösningar låter dig hantera dokument på ett säkert sätt för vidare intern bearbetning:

WorkForce DS-860N
WorkForce DS-6500N
TM-S2000J

Ordna filer och dokument automatiskt

Hantera, bearbeta och dirigera interna kommunikationer, kundkommunikationer och dokument på ett effektivt sätt, med skanningslösningar som kan konfigureras för att benämna och organisera inkommande filer automatiskt:

WorkForce DS-530

Separera och hantera större dokument

Arkivera och hantera omfattande rapporter och fakturor digitalt. Separera enkelt stora dokumenthögar digitalt med våra innovativa lösningar för dokumentseparering:

WorkForce DS-860
WorkForce DS-70000

Bearbeta dokument snabbt och säkert

Skanna direkt till säkra, samarbetsinriktade arbetsytor eller molntjänster via en enda knapptryckning. För läkarkliniker, stressiga receptioner eller andra platser där utrymme är vitalt och en effektiv dokumentbearbetning ett måste:

WorkForce DS-520N
WorkForce DS-6500N

Säkerställ att varenda detalj registreras

Återskapa vitala vårddokument med en enorm detaljskärpa – inklusive negativ, fotografier och röntgenbilder:

Perfection V850

Optimera patientvården enkelt

WorkForce DS-860
WorkForce DS-530

Möjliggör ett smidigt patientflöde

Skanna, projicera och skriv ut enkelt mellan olika enheter. Effektivisera dina processer med hjälp av samordnade produkter som samarbetar med varandra i syfte att möjliggöra ett smidigt patientflöde över flera avdelningar.

Digitalisera effektivt medicinska dokument

Digitalisera de kanske mest utmanande papper som finns: medicinska dokument. Epsons A3-framställningsenheter med hög hastighet ger dig den flexibilitet som krävs i syfte att kunna skanna samtliga dokument i en mapp direkt till samarbetsinriktade arbetsytor via en enda knapptryckning:

WorkForce DS-70000N
WorkForce DS-860N

För alltid korrekta register

Underlätta att föra korrekta och kompletta digitala register med en scanner som utformats för skanning i bulk och med stora volymer – vilket är perfekt för de krävande och stressiga miljöerna.

WorkForce DS-60000
WorkForce DS-70000

Läs in information i alla miljöer

Läs snabbt in ytterligare information på ett ögonblick med ett antal kompakta lösningar som är perfekta för kundinteragerande miljöer:

WorkForce DS-520
WorkForce DS-530
WorkForce DS-860

Skanna intensiva data säkert

Fånga samtliga detaljer i fotografier, dokument i stora format och till och med fingeravtryck med en ojämförlig precision och hög produktivitet. Skanna sedan direkt till en säker, lösenordsskyddad PDF-fil:

Perfection V850 Pro
SureColor SC-T5200 MFP

Ge mobil personal det de behöver

Ge dina anställda de verktyg de behöver för att kunna arbeta effektivt och oberoende i en BYOD-kultur via programvaror, applikationer och responsiv maskinvara:

WorkForce DS-1660W
WorkForce DS-570W

Skanna och spara kundinformation på ett ögonblick

Skapa logistikdokumentation vid leverans. Förhindra att viktiga sändningsbekräftelser skadas eller går förlorade, detta genom att skanna och spara dokumentation i samma ögonblick som leverans sker, med kompakta och lätta mobila enheter:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Arbeta säkert på distans

Säkerställ att datan förblir säker, till och med när personalen arbetar på distans. Den mobilitet som kännetecknar våra scanners innebär att dokument kan hämtas och lagras tryggt, oavsett var arbete sker:

WorkForce DS-30
WorkForce WF-100W

Teknik som gör skillnad

Scanners från Epson hjälper dig att möta alla dina skanningsbehov genom att erbjuda effektiva digitala innehåll:

Hög kvalitet

Fånga bilder i upp till 4.0D Max

Separata dokument

Sortera dokument enkelt med hjälp av automatiska funktioner för dokumentseparering

Skevhetskorrigering

Framställ rakare bilder och gör dem lätta att läsa

Konvertera skanningar

Konvertera skanningar till digital text med hjälp av inbyggd teckenigenkänning (OCR) som skapar sökbara filer

Automatisk rotering

Minska förberedelsetiden genom automatisk rotering

Förbättra text

Gör din skannade text skarpare och mer lättläst

Avancerad pappersmatningsprestanda

Automatisk identifiering av pappersstöd

Hitta din produkt

Övriga företagsprodukter från Epson

Bläckstråleskrivare för företag

Våra bläckstråleskrivare ger utomordentliga prestanda ur varje aspekt vid kontorsutskrifter, från kostnad per sida och energiförbrukning till hastighet, driftsäkerhet och kvalitet.

VISA SERIEN

Laserskrivare för företag

Vilka huvudsakliga prioriteringar ditt företag än har så har Epson en laserskrivare som uppfyller dina behov. Epsons färglaserskrivare är en fantastisk utskriftslösning för ditt aktiva kontor.

VISA SERIEN

Affärsprojektorer

Starka företag använder ljusstarkare och bättre visuella kommunikationer för att skilja sig från mängden. Som nummer ett i världen inom projektorer under mer än tio år1 erbjuder vi exakt det ditt företag behöver för att uppnå ett maximalt genomslag i utbildningssalar, styrelserum, konferensrum och hörsalar.

VISA SERIEN

Läs mer om våra övriga företagsskanners

Mobila skanners

Mobila A4-skanners för enkel och effektiv dokumenthantering på resande fot eller i kompakta arbetsmiljöer.

Mer information

Arkmatade skanners

Att glädja och överraska våra kunder med innovativa produkter är bara början.

Mer information

Flatbäddsskannrar

Minska pappersarbetet och snabba på arbetsflödesprocesserna för dokument med ett brett utbud driftsäkra och mångsidiga flatbäddsskannrar.

Mer information

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epsons sortiment av företagsscanners, ange då dina uppgifter nedan så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Jag vill få nyheter och produktinformation från Epson.
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att en människa och inte ett virusprogram ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

  1. Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden fr.o.m. 2001 t.o.m. 2015.

HOPPA ÖVER

 

HOPPA ÖVER

HOPPA ÖVER

Kontakta oss