EPSONS APPAR OCH PROGRAM

För att skriva ut, skanna och skicka dokument mobilt från din smartphone eller surfplatta.

Filtrera resurser

Användning

Produkt

Enhet

 • Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution PORT

  Epson Cloud Solution för mobila enheter ger dig möjlighet att när och var som helst se tillståndet hos produktionsplatsens skrivare via en smartphone eller surfplatta som är ansluten till en säker molnbaserad plattform.

 • Apple AirPrint™

  Apple AirPrint™

  Med AirPrint™ kan du skriva ut foton, e-post, webbsidor och dokument trådlöst från din iPad, iPhone eller iPod touch, utan att behöva installera drivrutiner.

 • Epsons kalkylator för projektionsavstånd

  Epsons kalkylator för projektionsavstånd

  Använd den här online-kalkylatorn för att beräkna det perfekta projektionsavståndet för de flesta av Epsons projektorer, oavsett bildstorlek. Mata bara in mått såsom bredd och höjd på väggytan du vill projicera på eller helt enkelt den bildstorlek du föredrar. Kalkylatorn tar automatiskt fram det perfekta projektionsavståndet för Epsons projektorer för hemma- och kontorsbruk. Alternativt kan du själv ange ett projektionsavstånd för att få reda på största och minsta tillåtna bildstorlek för en rad olika projektorer och linser.

 • Epson Remote Printer Driver

  Epson Remote Printer Driver

  Den här fjärrdrivrutinen gör att du kan skriva ut på en Epson email-skrivare var som helst i världen direkt från din dator.

 • Epson Scan-to-Cloud

  Epson Scan-to-Cloud

  Använd molntjänster för att skanna, lagra och dela alla viktiga dokument med medlemmar i ditt hushåll och foton med släkt och vänner. Nu kan de få åtkomst till dina filer var de än är och vilken enhet de än använder. Du kan också skanna direkt till en e-postadress eller annan Epson Connect-förberedd skrivare.

 • Email Print

  Email Print

  Använd e-post för att skriva ut på vilken kompatibel Epson-skrivare du vill, varifrån du vill i världen, från din mobila enhet eller dator. Det enda du behöver är den e-postadress som tilldelats den Epson Email Print-aktiverade skrivaren. Skriv ut dokument i A4 och A3 som är upp till 20 MB stora och lagra utskriftsjobb i upp till 72 timmar.

 • Epson DocumentScan

  Epson DocumentScan

  Skanna dokument direkt till en mobil enhet. Epson DocumentScan letar automatiskt reda på skannern i samma Wi-Fi-nätverk. Du kan till och med ansluta direkt utan ett Wi-Fi-nätverk. Du kan förhandsgranska och e-posta informationen, skicka den direkt till andra program eller skicka den till molnlagringstjänster som Box DropBox™ Evernote®, Google Drive™ och Microsoft® OneDrive®

 • Ink Cost Calculator

  Ink Cost Calculator

  Den ungefärliga kostnaden för utskrift kan räknas ut med funktionen för kostnadsberäkning.

 • Epson iLabel

  Epson iLabel

  Med Epson iLabel kan du enkelt skapa, spara och skriva ut etiketter från en smart enhet. Få ut det mesta av din enhets funktioner, såsom rösttranskription, för att få ännu en dimension i din användarupplevelse.

 • Epson iProjection

  Epson iProjection

  Visa innehåll från din smartphone och surfplatta med appen Epson iProjection. Den är enkel att använda med intuitiva menyalternativ som gör att du enkelt kan visa innehåll från iOS och Android på en stor skärm.

 • Creative Print

  Creative Print

  Gör något kreativt med fotona på din smartphone eller surfplatta! Det är bara att hämta och installera den nya appen eller öppna den via Epson iPrint, så kan du skriva ut dina favoritfoton direkt från Facebook, skapa gratulationskort och mycket mer.

 • Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder

  Epson Printer Finder söker efter Epson-skrivare i ditt nätverk och gör att du enkelt kan öppna inställningssidor i en webbläsare för att göra ändringar i tjänster såsom Google Cloud Print and Firmware Update.

 • Epson iPrint

  Epson iPrint

  Perfekt när du inte har tid att starta datorn före mötet och vill skriva ut rapporter i sista minuten från en smartphone eller surfplatta. Hämta och installera denna gratisapp så kan du skriva ut webbsidor, Microsoft Office™-dokument, foton och PDF-filer samt skanna över ditt kontorsnätverk.

 • Epson Print Layout

  Epson Print Layout

  Epsons programvara för utskriftslayout kan hjälpa till att utnyttja prestandan hos Epsons professionella fotoskrivare med UltraChrome-bläck till fullo. Användarna kan dra nytta av programvarans utökade funktionalitet och flexibilitet för att göra hantering av färgutskrifter snabb och enkel.