EPSONS MÖTESLÖSNINGAR

Anger standarden för moderna företagsmiljöer

Utformat för teamarbete – dynamiska visningslösningar som inspirerar till samarbete

Gör möten till en verkligt kollaborativ upplevelse med de här intuitiva och interaktiva visningslösningarna för mötesrum, som kombinerar fördelarna med blädderblock, whiteboardtavlor och konventionella skärmar. De gör att du kan visa innehåll i Full HD på en skalbar bild på upp till 100 tum och dra nytta av förenad kommunikation och BYOD-strategier som uppmuntrar lagarbete, och även förbättra metoder för distansarbete för att få den frihet och flexibilitet som krävs i din verksamhet.

För samman människor, platser och information

Epsons möteslösningar ger alla möjligheten att snabbt och enkelt ansluta, dela information och delta i möten. Vårt sätt att interagera på arbetet håller på att förändras. Vi tar till oss ny teknik för att ge alla enkel åtkomst till möten, antingen personligen eller via fjärrplatser på nätverket, samt för att få dem engagerade i interaktiva diskussioner i realtid som är både informativa och motiverande. Deltagare kan kommentera innehåll tack vare pekfunktion och dubbla pennor, och det är enkelt att dela innehåll och skärmar från smartphones, surfplattor och bärbara datorer.

Skapa och förnya

Anställda uppger att ineffektiva möten är den största orsaken till bortslösad tid7.
Samtal med interaktiv whiteboard leder till:

 

mer givande säljsamtal6

kortare försäljningscykler i genomsnitt6

 

Samarbeta mer effektivt

av alla HR-chefer klassar kunskapsdelning som sin prioritet under de nästkommande tre till fem åren11.

av alla EU-företag säger att ny teknik ger stöd för bättre samarbete3.

av alla företag säger att förbättrat samarbete mellan medarbetare är den största motivationen till förenad kommunikation14.

Dela information

 

4x

Företag som ger sina anställda alternativ för hur de arbetar växer fyra gånger snabbare8.

av alla EU-företag instämmer i att ny teknik ger stöd för interaktivt arbete3.

 

Tillför samarbete och anslutningsmöjligheter i konferensutrymmen

Omdefiniera företagspresentationer med projektorer som ger perfekta storduksbilder och gör det enkelt att föra fram ditt budskap i alla konferensrum, styrelserum och hörsalar. Till skillnad från platta bildskärmar ger våra projektorer din publik en skalbar bildstorlek och visar varenda liten funktion på ett ljus- och färgstarkt sätt, oavsett var du presenterar.

Se till att allt innehåll kan läsas tydligt

Större visningsstorlekar och hög upplösning gör så att alla kan se vad som visas, vilket uppmuntrar till bättre deltagande och samarbete.

Lägg till whiteboardfunktionalitet

Anslut din whiteboardtavla via HDMI och projicera bilden på en större andra yta. Visa innehåll och kommentera direkt från upp till 15 bärbara datorer eller surfplattor via en webbläsare, samt spara, skicka och skriv ut. Whiteboardfunktionen kan också skyddas med hjälp av lösenordsskyddad åtkomst.

Förbättra kommunikationen

Gör mötena till livliga diskussioner med interaktivitet på bilden med dubbla pennor eller pekfunktion16 på hela bilden, och projicering på i princip vilken platt yta som helst, inklusive en bordsskiva. Diskutera och utveckla idéer, spara och skriv ut resultat eller e-posta dokument direkt till MS Outlook-kontakter med stöd för Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

Teknik med lågt underhållsbehov

Håll nere den totala ägandekostnaden och känn dig lugn med Epsons pålitliga hållbarhet, CoverPlus365-garanti och en längre underhållscykel för lampan och luftfiltret.

EB-1470Ui är vår första företagsprojektor med laserljuskälla. Lasertekniken ger 20 000 timmars underhållsfri projektion. Jämfört med projektorer som använder traditionella UHP lampor minskar såväl drifts- som underhållskostnader dramatiskt, och detta utan avbrott för lampbyten.

Mer information
Anpassningsbar interaktiv startvy

Ställ in genvägar för dina favoritval av källor via den interaktiva startvyn utan att behöva en fjärrkontroll.

Streama och dela trådlösa anslutningsmöjligheter

Med trådlösa anslutningsmöjligheter prioriteras produktivitet, samarbete och enhetsintegrering – whiteboard-innehåll och annat innehåll kan delas samt kommenteras från smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Dela innehåll enkelt via bildspegling.

Inbyggt ljud som standard

En inbyggd högtalare på 16 W gör att extra ljudutrustning inte behövs, vilket besparar dig pengar och bekymmer.

Bättre samarbete

Bildstorleken spelar roll

Visa alla detaljer med bilder upp till 500 tum stora, som är ljusstarka, reflektionsfria, lätta att se på och syns tydligt från var som helst i rummet. Till skillnad från platta bildskärmar finns ingen fast bildstorlek. Istället för att zooma in och förlora innehåll kan du helt enkelt förstora bilden. Dessa projektorer är också lätta, kompakta och bärbara, vilket gör dem enkla att installera.

Anslut och presentera

Börja din presentation direkt med Epsons projektorer, och slipp frustrationer och förseningar som orsakas av problem med inställningar och kompatibilitet. Du kan snabbt och enkelt ansluta enheter, dela innehåll och involvera alla deltagare, såväl närvarande som fjärranslutna via nätverket, med fullt stöd för BYOD (Bring Your Own Device) och UC-strategier (Unified Communications-strategier).

Interaktiva lösningar

Epsons möteslösningar för samman medarbetare, platser och information, så att ditt företags effektivitet och interaktivitet förbättras. Konferensutrymmen har utvecklats med syfte att kunna implementera nya tekniska möjligheter, med enkel och effektiv delning och visning av information från i princip alla enheter, och en förbättrad interaktivitet som förvandlar möten till produktiva samtal.

Realistiska färger

Projicera levande och engagerade bilder i upp till Full HD, även i starkt upplysta rum med Epsons 3LCD-teknik. Den optiska 3LCD-motorn i hjärtat av varje Epson-projektor kombinerar hög upplösning och höga kontrastförhållanden för att ge färgrikedom och en ljusstyrka som är tre gånger starkare än den från vanliga DLP-projektorer med ett enda chip2. Enkelt uttryckt: Med Epsons projektorer kan du skapa konsekventa, verklighetstrogna bilder som engagerar och inspirerar din publik, oavsett tema.

Avstånd

Bildstorleken spelar roll

Med en Epson-projektor kan du se mer innehåll, med större detaljrikedom, mer av tiden i jämförelse med platta bildskärmar.

Mer information

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om Epsons lösningar för möten ska du ange dina uppgifter nedan, så kontaktar en Epson-representant dig.

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Säkerhetskontroll

Detta bekräftar att du är en människa och inte ett virusprogram som ligger bakom förfrågan.

Fält som har markerats med en asterisk (*) är obligatoriska.

Hoppa över

 

Hoppa över

 

Hoppa över

 

Hoppa över

 
Jämför
Stäng

Jämför produkter

av 3 valda

Jämför valda
 1. Undersökning som genomfördes av Future source Consulting Limited under perioden 2001–2015.
 2. Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) uppmätt enligt IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Ledande Epson 3LCD-projektorer inom företags- och utbildningssegmentet i jämförelse med ledande DLP-projektorer med en enda krets, baserat på NPD-data mellan juni 2013 och maj 2014, samt på PMA-forskningsdata för första, andra och tredje kvartalet år 2013. Mer information finns på www.epson.se/CLO .
 3. Epson.
 4. Att sälja med whiteboards, av Sommers & Jenkins.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler, Arbetsplatsstudie 2013.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Statusrapport om förenad kommunikation från Information Week, 2014.
 15. Garantierbjudandena är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala Epson-återförsäljare.
 16. Pekfunktion är inte tillgängligt på alla modeller