INNOVATIV TEKNIK

Epson strävar efter perfektion. Vår patenterade teknik placerar oss konsekvent i listan över de främsta globala innehavarna av immateriell egendom. Detta innovationsåtagande är det som gör oss till den främsta patentportföljinnehavaren i våra kärnproduktsortiment och har gett oss ett erkännande som ett ledande teknikföretag bland Thomson Reuters 100 främsta globala innovatörer fem år i rad1.

Skrivarteknik

PrecisionCore®

Nästa generations skrivarhuvudsteknik

PrecisionCore är en ny utskriftsteknik som använder en revolutionerande utskriftskrets med hög densitet som kan generera upp till 40 miljoner exakta punkter.

LÄS MER

Avancerad MicroPiezo®-teknik

Avancerad teknik för fantastiska utskrifter med företagskapacitet

MicroPiezo-skrivarhuvudsteknik garanterar skarp och exakt bläckplacering för hög bildkvalitet och optimerade utskriftshastigheter. Eftersom tekniken inte använder värme kan den dessutom användas med ett stort antal färger för skarpa bilder och hållbarhet över olika tillämpningar.

LÄS MER

Bläckbehållarteknik

Förändrar allt, utan bläckbyte.

Säg hej till utskrift utan bläckpatron. Vår skrivare med bläckbehållarsystem levereras med upp till tre års bläckförbrukning2, så ditt företag kan förvänta sig att sänka sina utskriftskostnader med upp till 74 %3.

LÄS MER

Projektorer

3LCD

Utforska 3LCD - Projektorer med färgat ljus

3LCD är en sofistikerad, innovativ teknik som använder tre kretsar för att leverera levande, naturliga bilder för de mest krävande åhörarna bland företag och konsumenter.

LÄS MER

CLO

Färg förändrar allt.

Uppnå en klarare, mer livfull projektionsbild med färgat ljus (CLO) från Epson.

LÄS MER

Laserteknik

Laserljusprecision

Upplev en fantastisk kvalitet och driftsäkerhet med vår nya laserljuskälla och vårt avancerade filter. Kombinera mångsidiga presentationsfunktioner med 30 000 timmars4 underhållsfri användning och konsekvent prestanda, för en komplett trygghet i samband med viktiga presentationer. Innovationer inom projektorteknik liknande dessa håller oss fortsatt ledande5 inom projektorvärlden, och har så gjort sedan 2001.

LÄS MER

E-TORL-lampteknik

Få bästa möjliga bildkvalitet och känn dig säker på att du använder en äkta, säker och pålitlig lampa

På Epson är vi stolta över att vi framställer högkvalitativa projektorer och lampor som är säkra, pålitliga och ger den bästa tittarupplevelsen. Därför vill vi ta upp ett problem som kan påverka användarna av projektorer.

LÄS MER

Epson iProjection

Kör presentationer med trådlös anslutning

Upplev friheten att interagera med din publik, att ge en mer dynamisk offert eller bara utbyta idéer på ett intressant sätt. Med vår iProjection-app kan du presentera dokument, bilder och webbsidor trådlöst direkt från din smartenhet med iOS eller Android.

LÄS MER

Programvara för projektorer

Få ut mer av din projektor. Låt din projektor uppnå sin fulla potential.

Använd Epsons specialiserade programvarulösningar för att stärka din projektor och utnyttja förbättrade möjligheter, förbättrad trygghet och förbättrad kontroll. Som världsledande projektortillverkare5 förstår vi behovet av rätt projiceringslösningar – lösningar som låter dig presentera hur du vill, var du vill samt snabbt och effektivt.

LÄS MER

Bläckteknik

Claria-bläck

Gjort för att passa dina utskriftsbehov

Oavsett om du ska skriva ut arbetsuppgifter från skolan, skapa familjefotoalbum eller vill upp visa dina senaste färdigheter inom foto kommer du enkelt att hitta rätt bläckuppsättning för just dig.

LÄS MER

Durabrite Ultra-bläck

Särskilt utformade för företagsutskrifter

Epsons DURABrite Ultra-bläck är avsedda för företag och torkar snabbt, håller länge och smetar inte.

DURABrite Ultra-bläckets hartstäckta pigmentpartiklar, som fastnar på papperets yta i stället för att sjunka ned i det som färgämnesbaserade bläck gör, ger snabbtorkande, laserskrivarliknande text och grafik på flera papperstyper och papperskvaliteter.

LÄS MER

UltraChrome HD-bläck

Välkommen till nästa generation

Epsons UltraChrome HD-bläck gör att både professionella fotografer och seriösa amatörer nu kan skapa fantastiska bilder med ytterst exakta färger. Detta nyutvecklade bläck omfattar nya fotosvarta och mattsvarta bläcksorter, som hjälper till att framställa bilder med en fantastisk detaljrikedom, både vid utskrift i svartvitt och i färg.

LÄS MER

UltraChrome HDR-bläck

En ny era inom färgprestanda.

Med två extra färger – grön och orange – erbjuder Epson Ultrachrome HDR en mycket större färgskala. Detta innebär bättre färgprecision, fler hårfina detaljer och mjukare nyansövergångar. Förutom de livliga gröna och orange nyanserna kan även bläckpatroner med fotosvart och mattsvart installeras.

LÄS MER

UltraChrome HDR-bläck med vitt

Ett nytt vitt bläck som helt uppfyller kundernas förväntningar.

Epson Stylus Pro WT7900 – världens första bläckstråleskrivare för provtryck med vattenlöslig teknik och vitt bläck

LÄS MER

UltraChrome HDX-bläck

Upplev de mest exakta färgerna

Säkerställ djupa, intensiva resultat med fantastisk kvalitet, och upplev marknadens mest exakta färgåtergivning med dessa professionella pigmenterade bläck.

LÄS MER

UltraChrome K3-bläck

Ljus, skugga och allt däremellan

Epson UltraChrome K3-bläck skapar nya spännande möjligheter för yrkespersoner inom fotografering och trycksaksproduktion. Det ger en överlägsen utskriftsprecision, hållbarhet och kvalitet samt har tre nivåer av svart. Detta innebär oöverträffade möjligheter för svartvita utskrifter som överglänser allt du tidigare sett från en färgskrivare. Du får även fantastiska bilder i färg. Hur är detta då möjligt?

LÄS MER

UltraChrome Pro-bläck

Överlägsen kvalitet med exakta, pålitliga resultat

Epsons UltraChrome Pro-bläckuppsättning med 10 färger ger en utmärkt färgåtergivning i både svartvitt och färg tack vare fyra nivåer svart, inklusive nytt foto- och mattsvart bläck för djupare svärta. Mindre bronsering skapar mer korrekta färger, samtidigt som en fantastisk ljusbeständighet gör att utskrifter som framställts på Premium Glossy Photo Paper håller i cirka 60 år6. Fyra nivåer svart ger bättre gradering och mindre grynighet.

LÄS MER

UltraChrome K3-bläck med Vivid Magenta

Epsons UltraChrome K3-bläck med intensiv magenta får professionella bildskapare att bekänna färg.

Du får se exakta återgivningar och bildkvaliteter som du aldrig sett förut – vackra, naturtrogna hudtoner, intensiva färger och en fantastisk uttrycksbredd. Resultaten håller en livstid och ser likadana ut oavsett ljusförhållanden.

LÄS MER

Provtrycksteknik

Vattenlöslig bläckstråleteknik

Epson Stylus Pro WT7900 – världens första bläckstråleskrivare för provtryck med vattenlöslig teknik och vitt bläck

En ny era för Stylus Pro-serien. Banbrytande innovationer ger både offset- och förpackningsprovtryck.

LÄS MER

ClearProof-film

ClearProof Film är en optisk klar film speciellt designad för användning med Stylus Pro WT7900.

ClearProof är det bästa mediavalet för högkvalitativa provtrycksapplikationer och fungerar perfekt med Epsons vita bläck.

LÄS MER

Provtryckslösningar

En perfekt matchning

För färg som är lika bra som originalet. Våra provtrycksskrivare i SC-P-serien erbjuder ojämförbar färgmatchning med upp till 99 % PANTONE®-exakthet7. Upptäck det senaste tillskottet i Epson-sortimentet, nya SC-P5000, redan idag. Bäst blev just ännu bättre.

LÄS MER

Anslutningsmöjligheter

Epson Connect

Enkel utskrift från surfplattor, smartphones med mera

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

LÄS MER

Epson Device Admin

Kontrollera, analysera och hantera din skrivarpark centralt via ett enda intuitivt gränssnitt.

Fjärrhantera enkelt en hel skrivar- och skannerpark8 , med full kontroll över installation, konfigurering, övervakning, underhåll och felsökning av dina enheter – för en högre produktivitet och lägre kostnader.

LÄS MER

Epsons kostnadskalkylator-app för storformatsbläck

Beräkna bläckförbrukningen för olika bildtyper

Epsons app med kostnadskalkylator för storformatsbläck ska förse dig med en bläckkostnad per sida för utvalda skrivare i serierna Epson Stylus Pro och SureColor. Kostnaden beräknas med hjälp av exempelbilder som är representativa för respektive skrivare och tillämpningstyp8.

LÄS MER

Epson iProjection

Kör presentationer med trådlös anslutning

Upplev friheten att interagera med din publik, att ge en mer dynamisk offert eller bara utbyta idéer på ett intressant sätt. Med vår iProjection-app kan du presentera dokument, bilder och webbsidor trådlöst direkt från din smartenhet med iOS eller Android.

LÄS MER

Epson DocumentScan

Skanna dokument direkt till en mobil enhet.

Med Epson DocumentScan kan du skanna dokument direkt till din Android-enhet. Du kan förhandsgranska och e-posta informationen, skicka den direkt till andra program eller skicka den till molnlagringstjänster som t.ex. Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive och Microsoft® OneDrive.

LÄS MER

Kvittoappen Epson EPOS

Kvittoappen Epson ePOS visar hur enkelt det är att skapa, skriva ut och skicka kvitton från en iPhone eller iPad.

Skapa en mobil butik (mPOS) och ett beställningssystem på några få enkla steg.

TM-funktion

Med den här appen kan du ställa in trådlös anslutning, konfigurera skrivarinställningar och skriva ut testkvitton från iPhone, iPad eller iPod touch till en Epson-kvittoskrivare.

iLabel

Med Epson iLabel kan du enkelt skapa, spara och skriva ut etiketter från en smart enhet.

Få ut det mesta av din enhets funktioner, såsom rösttranskription, för att få ännu en dimension i din användarupplevelse.

  1. Baserat på publicerade patentansökningssiffror (CY2016). Enligt en Epson-undersökning
  2. Baserat på en genomsnittlig utskriftsvolym av 140 sidor per månad vid den lägsta kapaciteten hos den första uppsättningen bläckpatroner.
  3. Genomsnittligt antal patroner/besparing för utskrift av sidantalet vid användning av de bläckflaskor som medföljer EcoTank-serien, inklusive priset för maskinvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-serien och den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden april 2016 - mars 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen Standard- och XL-patroner enligt GfK för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden, med genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivelse på tillverkarnas webbplatser.
  4. Laserlivslängd på upp till 83 000 timmar i anpassat läge.
  5. Störst marknadsandel för projektorer med 500 ANSI lumen eller mer. (Undersökningen genomförd av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2016)
  6. Baserat på mätstandarden JEITA CP-3901A: blankt papper (A4-storlek), temperatur 23 °C, luftfuktighet 50 %.
    Nätverksanslutna företagsbläckstråleskrivare och laserskrivare/multifunktionsskrivarenheter, företagsskannrar och storformatsskrivare
  7. Epsons SC-P5000-skrivare med violett bläck kan uppnå 99,0 % av PANTONE® Solid Coated Colours som används tillsammans med Epson Proofing Paper White Semimatte och Epson-bläck. Epsons SC-P5000-skrivare med LLK-bläckuppsättning kan uppnå 98,8 % av PANTONE® Solid Coated Colours som används tillsammans med Epson Proofing Paper White Semimatte och Epson-bläck.
  8. Observera att tillkommande varierande kostnader kan påverka totalkostnaderna, inklusive men inte begränsat till mediatyp, service, energiförbrukning, skrivarinställningar och byte av delar. Priserna för EPSON bläck baseras på aktuella listpriser för bläck från Epson i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien (exklusive moms) per februari 2013. Kostnaderna baseras på antagandet att standardinställningar används för skrivarna samt på originalförbrukningsartiklar från Epson med högsta kapacitet.