BYT TILL ETT MER TILLFÖRLITLIGT, PRODUKTIVT OCH HÅLLBART ALTERNATIV

WorkForce Enterprise
Titta på klippet
WORKFORCE ENTERPRISE SERIEN

Hållbara, snabba utskrifter

Dra nytta av en konsekvent fantastisk bildkvalitet med supersnabba hastigheter på 100 sidor/minut. Med förbättrad säkerhet och avancerad mjukvarukompatibilitet erbjuder våra miljövänliga WorkForce Enterprise multifunktionsskrivare (MFP) exceptionell tillförlitlighet och enastående prestanda med varje utskrift.

Broschyr för WorkForce Enterprise AM-C-serien
Broschyr för WorkForce Enterprise-serien (75/100 sidor/minut)

Arbeta flexibelt på ditt eget sätt

Du kan konfigurera skrivarna så att de passar ditt företags exakta behov, med ett urval av tillvalsfunktioner.

Autentiseringskortläsare

Den valbara kortläsaren kan sättas in i panelen under användargränssnittet så att kortläsare från tredje part kan läggas till. Du kan dessutom lägga till ett enhetsbord.

Extra kassett för 2 × 500 ark
Ytterligare funktioner med sadelenhet

Sadelhäftning (upp till 20 ark), halvvikt (upp till 3 ark), tri-/C-fold (upp till 3 ark)

Valfri häftning som tillval

Hörnhäftning för upp till 50 ark

Högkapacitetsfack (HKT) som tillval

Upp till 3 000 ark A4

Kassettlås

För att skydda papperskassetterna när dina skrivare används på offentliga platser.

Inbyggd efterbehandlare

Den kan stapla, flytta och häfta dina dokument i tre olika lägen och har stöd för valfri stansning av två eller fyra hål.

Förbättrat grafiskt användargränssnitt

Ett nytt användargränssnitt med en 10,1-tums pekskärm ger enklare handhavande, tillsammans med mer anpassning, enklare drift och mer effektiva arbetsflöden.

Fantastisk prestanda, hela vägen i mål

Kvaliteten sträcker sig långt bortom maskinvaran med dessa skrivare, med mångsidiga efterbehandlingsfunktioner när utskriften är klar. En tyst, värmefri häftnings- eller broschyrenhet producerar hörnhäftning för upp till 50 ark och kan mata ut antingen 3 000 ark (broschyrhäfte) eller 4 000 ark (häftade). Broschyrenheten har stöd för offset-stapling och kan dessutom producera upp till 20 ark med sadelsöm och tre ark halvvikning eller trekantsvikning. Den inbyggda efterbehandlaren kan stacka, flytta och häfta dina dokument i tre olika lägen och har stöd för valfri stansning av två eller fyra hål.

Säkrare än någonsin tidigare

WorkForce Enterprise-skrivarna erbjuder förbättrade funktioner som gör din utskrift säkrare än någonsin tidigare.

 • Dataskydd

  HDD-kryptering, säker HDD-dataradering, Trusted Platform Module (TPM) och lösenordskryptering

 • Enhetsskydd

  Verifiering av den fasta programvarans signatur, säker start och aktiv upptäckt av ny skadlig programvara

 • Åtkomstkontroll

  Användarautentisering, funktionsbegränsningar och granskningsloggar

 • Dokumentskydd

  Utskriftsautentisering, skanningsautentisering och jobbloggning

 • Kommunikationsskydd

  IPsec, SNMPv3 och nya TLS1.3

Forma framtidens utskrifter med värmefri teknik

Genom att byta från laserskrivare till värmefria skrivare kan du minska energiförbrukningen och därmed även utskrifternas miljöpåverkan.

Lösningar som tillför värde, effektiviserar processer och ökar arbetsflödet

 • Dokumentutmatning

  Våra och våra partners lösningar för produktionshantering ökar personalens produktivitet, samtidigt som de skapar en säker utskrifts-, skannings- och kopieringsmiljö för att skydda dina företagstillgångar. Lösningarna skyddar användarnas enheter mot obehörig användning och ger även mer kontroll över utskriftskostnaderna, med kapacitet för senarelagda utskrifter som minskar pappersförbrukningen från utskrifter som ingen gjort anspråk på.

 • Hantering av skrivarparken

  Med våra lösningar för hantering av skrivarparken kan företag ha kontrollen över alla sina skrivare och skannrar. Dessa data överförs automatiskt och hjälper till att spara tid och pengar, maximera drifttiden och bibehålla produktiviteten.

 • Service och support på distans

  Minska servicekostnaderna med hjälp av vårt molnbaserade system för enhetsövervakning och hantering som erbjuder avancerad fjärrdiagnostik. Det är säkert och enkelt att integrera och gör kunderna nöjdare genom att möjliggöra snabbare svarstider, färre besök på plats och fler problem som löses under det första besöket. Spåra och övervaka enhetens användning och minimera skrivarens driftstopp.

 • Dokumentinläsning och -hantering

  Förvandla fysisk information till hanterbart digitalt innehåll som ökar säkerheten hos den data som ditt företag använder. Se vilka dokumentskanningslösningar som kan integreras sömlöst med våra enheter.

 • Mobil utskrift och molnutskrift

  Epsons tjänster för mobila utskrifter och molnutskrifter låter användarna skriva ut och skanna från sina mobiler och surfplattor – på kontoret såväl som på resan.

 • Epson Open Platform

  Användarna får full kontroll över sina utskriftsåtgärder via en webbaserad app som gör det möjligt för dem att anpassa sin skrivare för att tillgodose specifika och föränderliga företagsbehov i takt med att IT-systemen utvecklas. ISV-lösningar från tredje part är kompatibla med Epson Open Platform-enheter.

WorkForce Enterprise-sortimentet.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med någon hos oss och ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta effektivare

1 Ungefärligt värde baserat på interna tester. Detta kan variera beroende på antalet kopior och utdatamiljö samt inställningar för storlek, riktning och pappersposition.