EPSON EUROPE: VÅR HISTORIA

Världsledande innovationer.
Globalt samarbete.
Lokal tillämpning

Ladda ner broschyr
Visa videon
OM EPSON

Vårt arv

Vi strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom vårt engagemang för öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet.

Vi respekterar individualitet samtidigt som vi främjar samarbete och strävar efter att leverera ett unikt mervärde genom innovativa och kreativa lösningar.

Vår syn på kundnöjdhet

Vår historia

1940 + 1950

Vår milstolpe 1942 till 1956

1960

Våra milstolpar 1964 – 1969

1970 + 1980

Våra milstolpar 1975 – 1985

1990

Våra milstolpar 1992 – 2004

2010 - idag

Våra milstolpar 2010 – 2016

Teknik i harmoni med miljön

Epson förstår att företagen placerar driftsäkerhet och påverkan på miljön högst upp på sina listor när man väljer teknik. Därför anstränger vi oss för att skapa innovativa produkter som är tillförlitliga, återvinningsbara och energisnåla. Detta åtagande att minska den miljömässiga påverkan av våra produkter sträcker sig över alla livscykelns skeden.

Epson utvecklar ständigt nya sätt att uppfylla miljöstandarder, och vår forskning och utveckling gör att vi kan leverera innovativ precisionsteknik med flera energibesparande funktioner. Detta betyder att du inte behöver att välja mellan en bättre planet och nettofördelar för just ditt företag.

Våra lösningar för företag och hemmet

Kraften av att tänka smartare

Kontors

Totalt stöd för globala företag

Vi samarbetar med kunder över hela världen för att skapa heltäckande lösningar som täcker alla aspekter av ett företag, från planering och design till implementering, underhåll och kontinuerlig support.

Vi skapar starka samarbeten som håller och utvecklas, som uppfyller föränderliga behov och utnyttjar den senaste tekniken. Starkt relationer är viktigt - till såväl kunder som anställda och partners som representerar varumärket Epson.

Att bistå våra kunder är en hög prioritet för oss, så vi erbjuder support som sträcker sig bortom inköp av våra produkter. Exempel på detta är till exempel Epsons servicelösningar, som ger den uppbackning du behöver för att hålla verksamheten igång, samt vårt flexibla urval av hanterade utskriftstjänster, som ger kostnadseffektiva utskriftsåtgärder som passar dina behov.

Belöningar

Epson är stolta över att ha tilldelats en rad olika utmärkelser inom många branscher samt över hela världen. Detta är ett urval av några av dessa utmärkelser.

TIPA-utmärkelse

TIPA (Technical Image Press Association) är en av världens största och mest inflytelserika pressinstitut för i världen. Utmärkelserna delas ut av en global panel kunniga experter som får granska en mängd olika produkter.

Hemmet

Ta med tekniken hem

Inget hem eller hemmakontor är komplett utan en Epson-skrivare, men våra innovationer tillför även kreativitet och oändliga möjligheter till alla hushåll genom en mängd olika produkter som sträcker sig långt bortom en ren skrivare. Njut av en filmupplevelse med storbild i ditt vardagsrum, styr drönare med våra smarta Moverio-glasögon, eller skriv ut till låg kostnad utan behov av bläckpatroner med våra EcoTank-skrivare.

Red Dot Award

Red Dot Design Award skapades år 1955 i Tyskland. Det organiseras av Design Zentrum Nordrhein Westfalen och erkänns världen över som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna inom design.

¹ PaperLab är det första pappersframställningssystemet för kontor som använder en torr process, detta enligt Seiko Epsons globala undersökning per november 2016.

² Årsslut i mars 2019 baserat på antagen växelkurs 1 JPY = 0,008 EUR

³ 2018 Thompson Reuters rapport över världens 100 ledande teknikföretag

⁴ 2017 Clarivate Analytics Världens 100 främsta innovatörer

⁵ Årsslut i mars 2018 baserat på antagen växelkurs 1 JPY = 0,0077 EUR

⁶ Baserat på utvinning och förädling av råmaterial och tillverkning av förbrukningsartiklar. Enligt test med Epson-metod: 1. Beräkningen avser endast koldioxidutsläpp som påverkar den globala uppvärmningen. 2. Beräkningsresultatet baseras på egendeklarationer. (tredjepartsverifikation erhålles ej). 3. Vi använder koefficienten för koldioxid (kg-koldioxid/enhet) som publicerades i JEMAI-databasen “LCA Pro”.

⁷ Enligt BLI:s tester genomförda på Epsons uppdrag under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande produkter. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.

⁸ Enligt BLI:s tester genomförda under två månader fram till och med februari 2017. Tid till första utskrift (FPOT) efter viloläge under natten, i jämförelse med samtliga konkurrerande produkter som testats vid tidpunkten för publicering. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.

⁹ Baserat på en genomsnittlig utskriftsvolym av 140 sidor per månad vid den lägsta kapaciteten hos den första uppsättningen bläckpatroner.

¹⁰ Jämfört med data som finns på tillverkarwebbplatser för konkurrerande enheter med liknande funktioner per januari 2016. Vikt (Moverio BT-300): 69 g.

¹¹ Undersökningen genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001-2015.