LASERPROJEKTORER – DET BÄSTA ALTERNATIVET TILL EN TV

Upplev underhållning i hemmet på en högre nivå med Epsons projektorer och skapa upplevelser som inte är möjliga med en vanlig tv.

EPIQVISION

Laserprojektorer jämfört med tv-apparater: Framtiden för underhållning i hemmet

EpiqVision Ultra

Skapa möjligheter till större och mer spännande underhållning hemma utan att behöva ha en tv permanent upphängd på väggen. Epsons 4K PRO-UHD¹ laserprojektor-tv har elegant design och levereras med funktioner som Android TV och ljud från YAMAHA. Du kan uppleva upp till 150-tums bilder och placera EpiqVision Ultra nära väggen för att skapa den bästa hemmabiomiljön.

EpiqVision Mini

EpiqVision Mini-serien är kompakta och lätta och kan flyttas enkelt mellan olika rum. De kompakta laser-tv-projektorerna har elegant design och kan projicera direkt och på nästan alla ytor. EF-12 levereras med Android TV och högtalare med ljud från YAMAHA, medan EF-11 kan visa innehåll från en telefon, streamingenhet, bärbar dator, spelkonsol och mer med inbyggd Miracast.

Maximera din underhållning med

 • Ultrakort projiceringsavstånd

  För placering nära väggen
 • Android TV™

  För streaming, casting och smarta kontroller

 • Ljud från YAMAHA

  För en fantastisk komplett ljud-/bildupplevelse.
  Inget behov av externa högtalare

 • 4K PRO-UHD1

  För tydliga, skarpa 4K-bilder

 • Laserljuskälla

  För tillförlitlig, varaktig ljuskälla och hög bildkvalitet

 • 3LCD-teknik

  Skapa exceptionellt ljusstarka och samtidigt färgrika bilder genom att skapa lika hög ljusstyrka för vitt och färgat ljus

Fantastiskt lätt att använda

Installationen av våra projektorer är helt fri från stress. Allt du behöver göra är att koppla in, slå på, länka och spela upp.

Installationen är enklare än någonsin med appen Epson Setting Assistant

Med vår app Epson Setting Assistant kan du justera bilden automatiskt, med en enkel knapptryckning. Hämta appen via QR-koden som visas på projektorskärmen.Förenkla dina underhållningsupplevelser med Android TV™. Upptäck fler än 400 000 filmer och TV-program på en och samma plats. Be Google att styra din projektor med din röst. Och med Chromecast built-in™ är det enkelt att styra foton, videor och musik från enheter till projektorn.

Gör mer med din projektor via rösten

Använd rösten för att söka efter tv-program, styra enheter och mer – t.ex. fråga Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in och andra märken är varumärken som tillhör Google LLC.

Amazon, Prime Video och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess närstående bolag. Ett abonnemang på Amazon Prime krävs. Begränsningar gäller.

En fantastisk ljudupplevelse

Utrustad med ett 2.1-kanals högtalarsystem. YAMAHAS unika FR-Port™-teknik, DSP-teknik och AudioEngine™ skapar uppslukande ljud. Erbjuder dynamiska ljudupplevelser, även utan externa högtalare.

Uppgradera till den bästa spelupplevelsen

Förvandla din vardag och gör hemmet till din scen för alla spelhändelser med EpiqVision-sortimentet. Oavsett om du spelar online eller utmanar familj och vänner på ett enkelt spel innebär laggningsfördröjningen på mindre än 20 ms² att du inte missar en enda sekund av händelserna på skärmen.

Upplev mycket mer än bara filmer

Gör undervisning trevligare, motionera i en miljö du väljer själv på storbildsskärmen eller använd helt enkelt din projektor för att utforma och skapa en särskild plats med dina bilder.

Fler anledningar att köpa

Se sortimentet

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 4K-förbättringsteknik förflyttar varje pixel diagonalt för dubbel Full HD-upplösning.

2 Det finns ingen officiell standard för mätning av laggningsfördröjning, och denna mätning är baserad på den metod som Epson har utformat. Observera att varje tillverkare gör oberoende mätningar av laggningsfördröjning enligt sina egna metoder, och därför rekommenderar vi att dessa används som referens. Projektorns laggningsfördröjning varierar till följd av skillnader i ingångssignalen, inställningar osv.

3 2001 till 2022, 500 ANSI lumen eller mer, undantaget skärmlösa TV-apparater, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY22Q4.