Innovativ teknik

Epson strävar efter perfektion. Vår patenterade teknologi placerar oss konsekvent på listan över de främsta globala patentinnehavarna för immateriella rättigheter (IP). Detta engagemang för innovation är det som gör oss till den främsta patentportföljsinnehavaren inom våra kärnprodukter och har gett oss erkännande som teknikledare av Thomson Reuters Top 100 Global Innovators fem år i rad1.

INNOVATIV TEKNIK

Skrivarteknik

PrecisionCore®

Nästa generations skrivarhuvudsteknik

PrecisionCore är en ny utskriftsteknik som använder en revolutionerande utskriftskrets med hög densitet som kan generera upp till 40 miljoner exakta punkter.

Avancerad MicroPiezo®-teknik

Avancerad teknik för fantastiska utskrifter med företagskapacitet

MicroPiezo-skrivarhuvudsteknik garanterar skarp och exakt bläckplacering för hög bildkvalitet och optimerade utskriftshastigheter. Eftersom tekniken inte använder värme kan den dessutom användas med ett stort antal färger för skarpa bilder och hållbarhet över olika tillämpningar.

Forma framtidens utskrifter med värmefri teknik

Genom att byta från laserskrivare till värmefria skrivare minskar du din energiförbrukning och därmed även utskrifternas miljöpåverkan.

Bläckbehållarteknik

Förändrar allt, utan bläckbyte

Säg hej till utskrift utan bläckpatron. Vår skrivare med bläckbehållarsystem levereras med upp till tre års bläckförbrukning2, så ditt företag kan förvänta sig att sänka sina utskriftskostnader med upp till 74 %3.

Projektorer

3LCD

Utforska 3LCD - Projektorer med färgat ljus

3LCD är en sofistikerad, innovativ teknik som använder tre kretsar för att leverera levande, naturliga bilder för de mest krävande åhörarna bland företag och konsumenter.

CLO

Färg förändrar allt

Uppnå en klarare, mer livfull projektionsbild med färgat ljus (CLO) från Epson.

Laserteknik

Laserljusprecision

Upplev en fantastisk kvalitet och driftsäkerhet med vår nya laserljuskälla och vårt avancerade filter. Kombinera mångsidiga presentationsfunktioner med 30 000 timmars4 underhållsfri användning och konsekvent prestanda, för en komplett trygghet i samband med viktiga presentationer. Innovationer inom projektorteknik liknande dessa håller oss fortsatt ledande5 inom projektorvärlden, och har så gjort sedan 2001.

Programvara för projektorer

Få ut mer av din projektor. Låt din projektor uppnå sin fulla potential

Använd Epsons specialiserade programvarulösningar för att stärka din projektor och utnyttja förbättrade möjligheter, förbättrad trygghet och förbättrad kontroll. Som världsledande projektortillverkare5, förstår vi behovet av rätt projiceringslösningar – lösningar som låter dig presentera hur du vill, var du vill samt snabbt och effektivt.

Bläckteknik

Claria-bläck

Gjort för att passa dina utskriftsbehov

Oavsett om du ska skriva ut arbetsuppgifter från skolan, skapa familjefotoalbum eller vill upp visa dina senaste färdigheter inom foto kommer du enkelt att hitta rätt bläckuppsättning för just dig.

Durabrite Ultra-bläck

Särskilt utformade för företagsutskrifter

Epsons DURABrite Ultra-bläck är avsedda för företag och torkar snabbt, håller länge och smetar inte.

DURABrite Ultra-bläckets hartstäckta pigmentpartiklar, som fastnar på papperets yta i stället för att sjunka ned i det som färgämnesbaserade bläck gör, ger snabbtorkande, laserskrivarliknande text och grafik på flera papperstyper och papperskvaliteter.

Varför köpa äkta?

Vi tror att utskrift är ett partnerskap. Det krävs både en skrivare och bläck för att producera en kvalitetsutskrift. Det är därför det är viktigt att förstå ditt bläck för att undvika potentiella utskriftsfel. Ta reda på vad som skiljer våra bläck från konkurrenterna.

Anslutningsmöjligheter

Upptäck fördelarna med Epsons banbrytande applösningar, designade för att tillgodose behoven hos både företag och konsumenter. Epsons banbrytande appar är noggrant utvecklade för att optimera driften, öka produktiviteten och effektivisera arbetsflöden. Oavsett din bransch, vare sig det är detaljhandel, hotell och restaurang, hälsovård eller någon annan sektor, erbjuder Epson applösningar och funktioner som är skräddarsydda för dina specifika krav.

Njut av bekvämligheten med lagerhantering, kassasystem, mobil utskrift och dokumentskanning sömlöst integrerat med Epsons användarvänliga gränssnitt. Ligg steget före med Epsons anpassningsbara applösningar, och öppna upp obegränsade möjligheter för ditt företag eller personliga sysselsättning idag.

Epson Connect

Enkel utskrift från surfplattor, smartphones med mera

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

Epson Device Admin

Kontrollera, analysera och hantera din skrivarpark centralt via ett enda intuitivt gränssnitt

Fjärrhantera enkelt en hel skrivar- och skannerpark8 , med full kontroll över installation, konfigurering, övervakning, underhåll och felsökning av dina enheter – för en högre produktivitet och lägre kostnader.

Epsons kostnadskalkylator-app för storformatsbläck

Beräkna bläckförbrukningen för olika bildtyper

Epsons app med kostnadskalkylator för storformatsbläck ska förse dig med en bläckkostnad per sida för utvalda skrivare i serierna Epson Stylus Pro och SureColor. Kostnaden beräknas med hjälp av exempelbilder som är representativa för respektive skrivare och tillämpningstyp8.

Epson iProjection

Kör presentationer med trådlös anslutning

Upplev friheten att interagera med din publik, att ge en mer dynamisk offert eller bara utbyta idéer på ett intressant sätt. Med vår iProjection-app kan du presentera dokument, bilder och webbsidor trådlöst direkt från din smartenhet med iOS eller Android.

Epson Document Scan

Skanna dokument direkt till en mobil enhet

Med Epson DocumentScan kan du skanna dokument direkt till din Android™-enhet. Du kan förhandsgranska och e-posta informationen, skicka den direkt till andra program eller skicka den till molnlagringstjänster som t.ex. Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ och Microsoft® OneDrive.

Kvittoappen Epson EPOS

Kvittoappen Epson ePOS visar hur enkelt det är att skapa, skriva ut och skicka kvitton från en iPhone eller iPad

Skapa en mobil butik (mPOS) och ett beställningssystem på några få enkla steg.

TM-funktion

Med den här appen kan du ställa in trådlös anslutning, konfigurera skrivarinställningar och skriva ut testkvitton från iPhone, iPad eller iPod touch till en Epson-kvittoskrivare.

iLabel

Med Epson iLabel kan du enkelt skapa, spara och skriva ut etiketter från en smart enhet

Få ut det mesta av din enhets funktioner, såsom rösttranskription, för att få ännu en dimension i din användarupplevelse.

1 Baserat på publicerade patentansökningssiffror (CY2016). Enligt en Epson-undersökning.

2 Baserat på en genomsnittlig utskriftsvolym av 140 sidor per månad vid den lägsta kapaciteten hos den första uppsättningen bläckpatroner.

3 Genomsnittligt antal patroner/besparing för utskrift av sidantalet vid användning av de bläckflaskor som medföljer EcoTank-serien, inklusive priset för maskinvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-serien och den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden april 2016 - mars 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen Standard- och XL-patroner enligt GfK för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden, med genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt angivelse på tillverkarnas webbplatser.

4 Laserlivslängd på upp till 83 000 timmar i anpassat läge.

5 Störst marknadsandel för projektorer med 500 ANSI lumen eller mer. (Undersökningen genomförd av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2016).

6 Baserat på mätstandarden JEITA CP-3901A: blankt papper (A4-storlek), temperatur 23 °C, luftfuktighet 50 %.
Nätverksanslutna företagsbläckstråleskrivare och laserskrivare/multifunktionsskrivarenheter, företagsskannrar och storformatsskrivare.

7 Epsons SC-P5000-skrivare med violett bläck kan uppnå 99,0 % av PANTONE® Solid Coated Colours som används tillsammans med Epson Proofing Paper White Semimatte och Epson-bläck. Epsons SC-P5000-skrivare med LLK-bläckuppsättning kan uppnå 98,8 % av PANTONE® Solid Coated Colours som används tillsammans med Epson Proofing Paper White Semimatte och Epson-bläck.

8 Observera att tillkommande varierande kostnader kan påverka totalkostnaderna, inklusive men inte begränsat till mediatyp, service, energiförbrukning, skrivarinställningar och byte av delar. Priserna för EPSON bläck baseras på aktuella listpriser för bläck från Epson i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien (exklusive moms) per februari 2013. Kostnaderna baseras på antagandet att standardinställningar används för skrivarna samt på originalförbrukningsartiklar från Epson med högsta kapacitet.