ARKMATADE SKANNRAR

Skapa en bättre företagsmiljö med stöd från en globalt ledande utvecklare inom skanningslösningar. Epsons sortiment med arkmatade företagsskannrar har konstruerats med prestanda i fokus och är den perfekta lösningen för aktiva kontor.

Hämta broschyr
Se videoklipp
ARKMATADE SKANNRAR

Frigör potentialen hos ett dynamiskt arbetsflöde med vårt utbud av arkmatade skannrar

Oavsett vad din organisation behöver har Epson perfekta arkmatade skannrar som hjälper dig att automatisera processer och digitalisera dokument. Med över 30 års erfarenhet av att konstruera högkvalitativa skannrar är vi beredda att hjälpa dig att förbättra dokumentarbetsflöden med tillförlitliga, beprövade skanningslösningar.

Välj din skanner

Skalbar modulär arkitektur

Med vår skalbara modulära arkitektur (SMA) har Epsons tekniker kunnat konstruera ett brett sortiment med produkter som ger dig möjlighet att välja rätt enheter för din organisation. Operatörer drar fördel av en välbekant grunddesign som möjliggör enkel och intuitiv användning för en bekvämare och mer produktiv arbetsmiljö.

Hög prestanda

Arkmatade WorkForce-skannrar erbjuder prestanda på produktionsnivå. Med hastigheter på upp till 85 sidor per minut eller 170 bilder per minut blir cykler på hela 9 000 sidor per dag möjliga – så att verksamheter kan uppfylla kraven från de mest aktiva avdelningarna.

Innovativa funktioner

Med klassledande teknik för pappersmatning kan sortimentet skanna krävande medier från endast 27 g/kvm till 413 g/kvm. Innovativa funktioner för att styra skannerns hastighet och skydda pappret mot skador säkerställer smidig drift.

Prisbelönta

Epson överglänser alla andra när det gäller att utveckla hållbar kontorsteknik. Företagets produkter bidrar till ett samhälle utan slöseri och med cirkulär ekonomi genom sina sortiment med skrivare, skannrar och TCO-certifierade projektorer.

Nätverksfunktioner

Hämta programvarupaket som är fulla med funktioner och som gör det möjligt för administratörer att hantera jobb, användare och enheter för ett effektivt arbetsflöde. Förinställda jobb antingen på enheten eller på arbetsstationen ger användarna en enkel upplevelse av skanning som maximerar produktiviteten. Läs mer om programvaran Document Capture och Epson Device Admin genom att klicka nedan.

Flexibel skanning

Skanna direkt från skannerns pekdisplay och skapa anpassningsbara förinställningar och layouter utan behov av en dator. Du kan också skanna och dela med din PC eller Mac med Epson ScanSmart-programvara eller använda din mobil eller surfplatta med Epson Smart Panel-appen.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

1 Antalet arkmatade skannrar sålda globalt från 2010 till 2018. Detta är baserat på informationstrender, kvartalsvis skannertracker Q2 2019.