FÄRG­ETIKETTSKRIVARE

Effektivisera din färg­etikettproduktion

Våra bläckstråleskrivare för färgetikettutskrifter eliminerar de traditionella problemen med termiskt övertryck. Du kan nu enkelt skriva ut anpassade färgetiketter, biljetter och märkningar själv, precis hur och när du vill. Slut på fördröjningar, störningar, avfall och besvär. Slut på färdigtryckta etikettlager, stopptid i produktionen, förlorade beställningar och försenade leveranser.

Vi lanserar färg­etikettskrivare

Vi lanserar nya ColorWorks C6000- och C6500-serien

Skriv snabbt och enkelt ut anpassade etiketter som håller länge. Skapa högkvalitativa (1 200 × 1 200 dpi), anpassade etiketter gång efter annan. C6000 kan skriva ut på upp till fyra tums bredd, och C6500 kan skriva ut på upp till åtta tum. Optimera arbetsflöden med hjälp av vår unika inbyggda avskiljare.

LCD-display och kontrollpanel

Full färgkontrollpanel med intuitiv meny där användaren kommer åt inställning för skrivaren och nätverket. Ger bättre kontroll över skrivaren på ett snabbt och enkelt sätt

Åtkomstpanel

Åtkomstpanel för att kontrollera och ta bort papper som fastnat. Panelen ger även åtkomst till skrivarhuvudet

Dubbelriktat löstagbart skydd

Den unika designen gör att media enkelt kan fyllas på eller tas bort i alla miljöer

Inbyggd avskiljare

Denna unika funktion i en färgetikettskrivare gör den enkel att installera i produktionslinjen och gör produkten till en helhetslösning

Lättåtkomliga bläckpatroner

Kompakta och lättinstallerade 80 ml-patroner med Epsons eget UltraChrome® DL-bläck för utmärkt resultat

Tillämpningar

För allt från tillverkning och butik till apotek, sjukvård och biljetter finns en ColorWorks-produkt som kan göra verklig skillnad genom att ge dig flexibiliteten att skriva ut de etiketter du behöver, när du behöver dem. ColorWorks C6000-serien, C6500-serien, C7500-serien, C3500 och C831 är också idealiska för företag som vill skriva ut etiketter som uppfyller de senaste normerna ("Globally Harmonised System") för märkning av kemikalier.

Tillverkning (produktetiketter)

Epsons färgetikettskrivare är idealiska för tillverkare med en blandning av låg- och mellanstor volym och många olika produkter, eftersom de förenklar lagerhantering och produktidentifiering samt förbättrar kundservicen.

Tillverkning (funktionella etiketter)

Epsons färgetikettskrivare är idealiska för tillverkare med en blandning av låg- och mellanstor volym och många olika produkter, eftersom de förenklar lagerhantering och produktidentifiering samt förbättrar kundservicen.

Kemikalieetiketter (GHS)

ColorWorks-etikettskrivare använder pigmenterade bläck i kombination med PE Matte-etikettmedia för att framställa GHS-etiketter för kemikalier som är helt BS5609-kompatibla.

Butik

Våra snabba, pålitliga och flexibla färgetikettlösningar kan användas i många olika utskriftstillämpningar för butiker, från hylletiketter, pris- och kampanjetiketter till etiketter för produkter som tillverkas i butiken.

Biljetter

Med våra praktiska skrivare för färgetiketter kan du nu tillverka evenemangsbiljetter på begäran och med anpassade marknadsföringsmeddelanden, eller lägga till foton på besökare i ID-brickor.

Sjukvård

Färg på etiketter inom sjukvården förbättrar den visuella igenkänningen av viktig information, minskar verksamhetsriskerna på sjukhus, och ger ännu viktigare och bättre patientvård och säkerhet.

Livsmedel och restaurang

Epsons färgetikettskrivare hjälper tillverkare och återförsäljare inom livsmedelsbranschen att på begäran skapa etiketter som sticker ut, samtidigt som de använder anpassning för att anpassa livsmedel och öka varumärkesmedvetenheten.

Värdet av färg när det behövs

Programvara

Enkel och intuitiv programvara

Fallstudier

Vision, åsikter och nyheter från Epson som har utformats för att inspirera, informera och hjälpa – lär dig mer om branschtrender, lyssna på hur våra kunder använder våra produkter och använd denna kunskap för att fatta väl underbyggda beslut.

Nyheter

Ta reda på mer om de produkter vi lanserar, hur våra kunder använder dem och vår syn på och åsikter om vad som händer i världen vi lever och arbetar i.

Find out more about our Colour Label Printer range

Våra märkningslösningar finns i alla storlekar

Upptäck vårt utbud av mångsidiga etikettskrivare

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ Only applies to CW-C6000PE and CW-65000PE.