EPSONS LÖSNINGAR FÖR HEMMET

Kortfattad, okomplicerad och hjälpsam – så vill man att rådgivningen ska vara när man köper skrivare, skanner eller projektor. Detta är vår uppgift. Hitta enheten du behöver nedan och upptäck hur Epson kan förverkliga dina idéer.

LÖSNINGAR FÖR HEMMET

EcoTank

Letar du efter ett alternativ med extremt låga kostnader? Vår EcoTank-skrivare levereras med äkta bläck, så att du kan spara 90 % på bläckkostnader i genomsnitt¹. Redan från början har du tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor – detta sparar både tid och pengar eftersom du slipper byta patroner konstant.

Svartvit EcoTank

Den prisvärda EcoTank-skrivaren skiljer sig väsentligt från laserskrivare. Den har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du inte behöver byta toner hela tiden.

Utformad för företag

EcoTank för företag passar perfekt för små kontor. Den är utformad för miljöer med hög arbetstakt och producerar ultrasnabba färgutskrifter till låg kostnad per sida, såväl som en integrerad bläckbehållare med hög kapacitet som eliminerar besväret med att byta ut tonerkassetter.

Hemmakontor

Vare sig du arbetar hemifrån eller på ett litet kontor är de snabba, kraftfulla och kompakta skrivarna i WorkForce Pro-serien ett utmärkt tillägg i din arbetsutrustning. Upptäck hur dessa trådlösa skrivare kan öka produktiviteten och samtidigt hålla driftskostnaderna nere.

Expression-serien

Använd Expression-serien för utskrift av vanliga dokument, semesterbilder, förevisningsvärdiga foton med mera. Sortimentet omfattar kompakta, prisvärda allt i ett-enheter med tillval för trådlös kommunikation och utskriftsalternativ för A3-format.

Lösningar för underhållning

Förvandla ditt hem till händelsernas centrum med Epsons projektorer för hemmabruk. Oavsett om du ser på din favoritsport, en klassisk film, streamar en ny serie eller spelar det senaste spelet ‒ gör allt till en oförglömlig upplevelse med storslagen projicerad bild. Du kan fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Hemmabio

Som världsledande inom bildteknik² kan vi en hel del om hur man skapar en högkvalitativ bildupplevelse. Njut av filmer, TV-serier och mer med våra lättanvända projektorer.

Spel

Gör dig redo – ditt hem är på väg att förvandlas till ett centrum för spelkvällar. Oavsett om du väjer dig för tacklingar på planen, girar i snäva kurvor eller erövrar nya världar kan vem som helst hoppa rakt in i händelsernas centrum med en Epson-projektor.

Laserprojektorer – det bästa alternativet till en tv

Upplev underhållning i hemmet på en högre nivå med Epsons projektorer och skapa upplevelser som inte är möjliga med en vanlig tv.

Smarta glasögon för att få en extra skärm

Personliga smarta glasögon som erbjuder en högupplöst, storbildsupplevelse som projiceras i användarens synfält.

Epson Connect

Skriv enkelt ut från surfplattor, smarttelefoner och andra enheter med kostnadsfria och lättanvända appar.

FORMA FRAMTIDEN MED VÄRMEFRI TEKNIK

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

¹ Genomsnittligt antal som krävs / genomsnittlig uppnådd besparing vid utskrift av samma sidantal vid användning av de bläckbehållare som medföljer EcoTank-sortimentet, exklusive priset för hårdvaran. Jämförelsen gjordes på ett genomsnitt av EcoTank A4-sortimentet jämfört med den genomsnittliga kostnaden för de 10 mest sålda modellerna i Västeuropa under perioden januari 2017–december 2017, enligt GfK. Utskriftskostnader beräknade på andelen standard- och XL-patroner för samma referensperiod för den västeuropeiska marknaden enligt GfK, på grundval av genomsnittliga detaljhandelspriser. Bläckpatronernas kapacitet enligt vad som är angivet på tillverkarnas webbplatser

² Störst marknadsandel för projektorer med 500 ANSI lumen eller mer. (Undersökning som genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2016)