MOBILA SKANNERS

Skapa ett mobilt kontor med stöd från en global ledare inom skanningslösningar. Epsons mobila företagsskanner är byggd med prestanda som kärna och är den ideala lösningen för medarbetare i fältet och flexibla eller kompakta arbetsmiljöer.

MOBILA SKANNERS

Fånga alla detaljer

Mobila A4-skanners för enkel och effektiv dokumenthantering på resande fot eller i kompakta arbetsmiljöer.

Produktserie

Kompakt

Perfekt för receptioner där utrymme är vitalt och en effektiv dokumentbearbetning ett måste. Epson skanners är utformade för att skanna formulär, kvitton och visitkort för effektiv dokumentering.

Skanna överallt

Med mobila skanningslösningar från Epson kan du skanna vad som helst när du arbetar på resande fot. De kompakta och lätta enheterna kan enkelt bäras med och användas utanför kontorer. Alla modellerna är optimerade för snabba, exakta resultat.

Ytterst välorganiserad

Vart än jobbet tar dig ska du kunna skanna vad som helst. Ett urval av programpaket medföljer för att öka produktiviteten och automatisera processer.

Flexibel

Du kan skanna media med en tjocklek på 35–270 gsm. Eller skanna små buntar med WorkForce DS-310 och DS-360W tack vare en praktisk automatisk dokumentmatare för 20 sidor.

Strömförsörjning och Wi-Fi

Epsons mobila skanners innefattar en rad olika strömkällor. Välj mellan en vanlig kontakt eller USB-kabel eller dra nytta av de inbyggda litiumjonbatterierna i ES-60W, DS-360W DS-80W för enklast möjliga skanning.

Inbyggd Wi-Fi och funktionen Wi-Fi Direct på ES-60W, DS-360W DS-80W och gör att dokument kan skannas och dirigeras direkt från smarttelefoner och surfplattor utan att kablar behövs.

Epson DocumentScan

Viktiga fördelar

ES-serien

Skanna dokument och skapa enkelt sökbara PDF-filer med den minsta och lättaste serien mobila skanners från Epson. Dra nytta av ScanSmart-programvaran som är enkel att använda. Arbeta på ett sätt som passar dig och spara i JPEG-, PDF- och PDF/A-format samt skanna till mapp, e-post, utskrift, molntjänster, Windows Word, Excel och PowerPoint.

ScanSmart-programvara

Med den senaste ScanSmart-programvaran från Epson har det aldrig varit enklare att skanna, redigera och spara dokument i tre enkla steg.

DS-serien

Håll dig organiserad och konfigurera ditt kontor var som helst med en lätt och kompakt skanningslösning.

Epsons programvara Document Capture Pro är tillgängligt på skanners i DS-serien, inklusive avancerade funktioner för namngivning, separering och delning av dokument i och utanför din verksamhet. Skapa jobbprofiler och automatisera processer för att optimera arbetsflöden.

Avancerad programvara för skanning och support för TWAIN-drivrutinen ingår. Spara filer i följande format: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

1 Jämfört med Epson WorkForce DS-30.