EPSONS LÖSNINGAR FÖR HYBRIDARBETE

Anger standarden för moderna företagsmiljöer

Hämta broschyr
Visa videon
Epsons lösningar för hybridarbete

Hybrida arbetsytor har förändrat vårt sätt att arbeta

Det är anledningen till att det är mycket viktigt att kombinera fysiska platser, teknisk maskinvara och plattformar för samarbete för att skapa de bästa deltagarupplevelserna i miljöer för hybridarbete.

Mötesdeltagande enligt plats:

33 %: traditionella mötesrum

26 %: på distans och anslöt sig hemifrån

24 %: på distans och anslöt sig från kontoret

17 %: icke-traditionell plats för möten
(kafé, pausrum osv.)

Enligt ”UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US”, publicerad av Futuresource Consulting Ltd, februari 2022.

En lösning för hybridarbete från Epson för alla konfigurationer av mötesrum

Hybridarbete för att utveckla din verksamhet

Effektivt samarbete

Driva företagsdynamik

Tillför samarbete och anslutningsmöjligheter i konferensutrymmen

Omdefiniera företagspresentationer med projektorer som ger perfekta stora bilder och gör det enkelt att föra fram ditt budskap i alla konferensrum, styrelserum och hörsalar. Till skillnad från platta bildskärmar ger våra projektorer din publik en skalbar bildstorlek och visar allt med ljusa och färgrika detaljer oavsett var du presenterar.

Sortiment

Projektionsytor som avvisar omgivande ljus

Projektionsytor som avvisar omgivande ljus (ALR) är projektionsytor med hög kontrast som reflekterar och riktar allt projicerat ljus mot betraktaren samtidigt som omgivande ljus absorberas. ALR-projektionsytor producerar ljusa, rikligt färgade bilder med tydligt urskiljbara detaljer oavsett hur ljus miljön är.

Ledande inom enastående visuell teknik

Framgångar på området för visuell kommunikation innebär att du har frihet att projicera ljusare, skarpare och mer kreativa bilder i alla miljöer. Det är därför som vi anstränger oss så mycket för att utveckla innovativa, mångsidiga lösningar som tar projicerade bilder till nya höjder.

Vårt engagemang avseende produktkvalitet, teknik och relationer, med stöd från oöverträffad service och support är anledningen till att vi har världens ledande projektortillverkare sedan 20018.

Våra projektorer är den smarta, avancerade lösningen för alla områden inom allt från utbildning, konstgallerier, digital skyltning, företagsevenemang, interna projektoruppsättningar till uthyrnings- och iscensättningsmarknaden.

Realistiska färger

Projicera levande, engagerande bilder även i starkt upplysta rum med Epsons mest avancerade projektorer som kombinerar 3LCD och 4K-förbättringsteknik.

Den optiska 3LCD-funktionen som utgör hjärtat i alla Epsons projektorer säkerställer att ditt innehåll levereras med rikliga, levande färger och ljusstyrka som är upp till tre gånger högre än med 1-krets DLP-projektorer9.

Epsons avancerade 4K-förbättringsfunktion ökar bildupplösningen och skalar upp ditt innehåll så att varje detalj återspeglas med enastående tydlighet för att engagera och inspirera publiken, oavsett vilka motiv som projiceras.

Bildstorleken spelar roll

Det skulle inte vara bekvämt att arbeta vid ett skrivbord där skärmen är för liten. Det är inte bra för ögonen och kan även försämra kvalitén på innehåll som visas på skärmen.

Av samma anledning behöver du en bildstorlek som passar ditt mötesrum – och därför överträffar Epson-projektorer hälso- och säkerhetsstandarder för likvärdiga datorbaserade visningsupplevelser. (EU-direktivet 90/270/EEC – bildskärmsutrustning).

Bildstorlekens skalbarhet och funktion i Epsons projektorer gör det enkelt att säkerställa att det visade innehållet inte blir för litet, samt att det är av hög kvalitet och klart synligt för alla, även med tanke på synavståndet från bildytan. På detta sätt får alla dina mötesdeltagare samma möjlighet att dela och interagera.

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Epson och läs information om de senaste produkterna från Epson.

Fallstudier

Upptäck ett stort urval av fallstudier med information om Epsons produkter och lösningar och marknadstrender.

Är du beredd att ta reda på mer?

Tala med någon i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001 till 2022, 500 lumen och högre, exklusive skärmlösa TV-apparater, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Färgljusstyrka (färgat ljus) i ljusaste läge, uppmätt av ett tredjepartslaboratorium enligt IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Bästsäljande 3LCD-projektorer från Epson jämfört med bästsäljande DLP-projektorer med ett chipp enligt NPD-säljdata mellan januari 2022 och december 2022.