Byt till ett högproduktivt och värmefritt utskriftsalternativ

WorkForce Pro RIPS
WorkForce Pro RIPS

Färre stopp, få mer gjort med våra snabba bläckstråleskrivare med låga krav på underhåll

Eliminera allt traditionellt skrivarkrångel för dig och ditt företag med de senaste företagsskrivarna i WorkForce Pro RIPS-serien. Den avancerade RIPS-tekniken (Replaceable Ink Pack System) använder bläckpatroner med extra hög kapacitet för utskrifter av upp till 86 000 sidor mellan bläckbyten¹.

Den eliminerar det mesta av det fysiska avfallet i samband med utskrifter jämfört med jämförbara färglaserskrivare. Detta gör Epsons bläckstråleskrivare till ett mer miljövänligt alternativ. Men det är bara början. Skrivaren sparar även tid och besvär, hjälper dig att nå dina miljömål och förbättrar produktiviteten genom att ge dig fördelarna med en utspridd skrivarflotta.

Oavbrutna utskrifter av upp till 86 000 sidor¹

Uppnå förutsägbara utskriftskostnader samtidigt som du skördar produktivitetsvinsterna med en distribuerade skrivarflotta som matchar ditt arbetsflöde.

Förutsägbara utskriftskostnader

WorkForce Pro RIPS erbjuds som ingående i en hanterad utskriftstjänst och kan hjälpa dig att skapa en utspridd skrivarflotta som både förmår att hantera behoven hos hårt arbetande arbetsgrupper samt levererar förutsägbara utskriftskostnader.

Hög prestanda, få ingripanden

För ditt företag framåt med WorkForce Pro RIPS. Glöm frekvent förekommande och tidsödande avbrott för att byta förbrukningsartiklar, hantera problem med maskindelar, lösa problem eller vänta på IT-supporten. Fokusera på smidiga, storskaliga utskrifter för företag på beställning.

Närhet och säkerhet

Fördelarna med en utspridd skrivarflotta inkluderar enkel åtkomst, sekretess och kontroll, vilket sammantaget bidrar till ett förbättrat arbetsflöde. En lokalt utspridd utskriftsmodell är särskilt praktisk i miljöer där sekretess och snabb, direkt utskriftsåtkomst är av avgörande vikt. Detta omfattar även den högre ledningen, juridiska och personalrelaterade avdelningar samt personal i direkt kontakt med kunder, till exempel lärare, läkare, sjuksköterskor samt försäljningspersonal som inte kan lämna sina kunder, patienter eller studenter för att gå och hämta utskrifter.

Forma framtidens utskrifter med värmefri teknik

Genom att byta från laserskrivare till värmefria skrivare kan du minska energiförbrukningen och därmed även utskrifternas miljöpåverkan.

Utökade anslutningsmöjligheter ger förbättrat arbetsflöde

Mobil utskrift och skanning med smarta enheter via NFC

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

Bildlösningar för företag

Open Platform-kompatibilitet

Upptäck hela utbudet med kompatibla lösningar på . www.epson.se/bis

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

Är du redo att lära dig mer

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ Genomsnittlig utskriftskapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield.

² Baserat på Epsons beräkningar förbrukar Epson WorkForce Pro WF-C529R 57 % mindre energi jämfört med den genomsnittliga energin för de 5 mest sålda A4 24/25ppm Color Laser SFP-maskinerna i Europa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, Q1 2023 to Q4 2023 shipments, publicerad Q1 2024). Jämförelsen baseras på den typiska energiförbrukningen (TEC) som publiceras av ENERGY STAR eller tillverkarens officiella specifikationer. Om endast TEC 2.0-data finns tillgängliga har ett motsvarande TEC 3.0-värde beräknats. Om inga uppgifter finns tillgängliga har produkterna tagits bort från jämförelsen.