WorkForce Pro RIPS

Färre stopp, få mer gjort med våra snabba bläckstråleskrivare med låga krav på underhåll

Eliminera allt traditionellt skrivarkrångel för dig och ditt företag med de senaste företagsskrivarna i WorkForce Pro RIPS-serien. Den avancerade RIPS-tekniken (Replaceable Ink Pack System) använder bläckpatroner med extra hög kapacitet för utskrifter av upp till 86 000 sidor mellan bläckbyten¹.

Den eliminerar det mesta av det fysiska avfallet i samband med utskrifter jämfört med jämförbara färglaserskrivare. Detta gör Epsons bläckstråleskrivare till ett mer miljövänligt alternativ. Men det är bara början. Skrivaren sparar även tid och besvär, hjälper dig att nå dina miljömål och förbättrar produktiviteten genom att ge dig fördelarna med en utspridd skrivarflotta.

Lägre energiförbrukning än konkurrerande färglaserskrivare³

Oavbrutna utskrifter av upp till 86 000 sidor¹

Uppnå förutsägbara utskriftskostnader samtidigt som du skördar produktivitetsvinsterna med en distribuerade skrivarflotta som matchar ditt arbetsflöde.

Förutsägbara utskriftskostnader

WorkForce Pro RIPS erbjuds som ingående i en hanterad utskriftstjänst och kan hjälpa dig att skapa en utspridd skrivarflotta som både förmår att hantera behoven hos hårt arbetande arbetsgrupper samt levererar förutsägbara utskriftskostnader.

Hög prestanda, få ingripanden

För ditt företag framåt med WorkForce Pro RIPS. Glöm frekvent förekommande och tidsödande avbrott för att byta förbrukningsartiklar, hantera problem med maskindelar, lösa problem eller vänta på IT-supporten. Fokusera på smidiga, storskaliga utskrifter för företag på beställning.

Närhet och säkerhet

Fördelarna med en utspridd skrivarflotta inkluderar enkel åtkomst, sekretess och kontroll, vilket sammantaget bidrar till ett förbättrat arbetsflöde. En lokalt utspridd utskriftsmodell är särskilt praktisk i miljöer där sekretess och snabb, direkt utskriftsåtkomst är av avgörande vikt. Detta omfattar även den högre ledningen, juridiska och personalrelaterade avdelningar samt personal i direkt kontakt med kunder, till exempel lärare, läkare, sjuksköterskor samt försäljningspersonal som inte kan lämna sina kunder, patienter eller studenter för att gå och hämta utskrifter.

Forma framtidens utskrifter med värmefri teknik

Genom att byta från laserskrivare till värmefria skrivare kan du minska energiförbrukningen och därmed även utskrifternas miljöpåverkan.

Utökade anslutningsmöjligheter ger förbättrat arbetsflöde

Mobil utskrift och skanning med smarta enheter via NFC

Med Epsons mobil- och molntjänster kan du skriva ut och skanna trådlöst med smartphones och surfplattor hemma, på kontoret eller på resan.

Bildlösningar för företag

Open Platform-kompatibilitet

Upptäck hela utbudet med kompatibla lösningar på . www.epson.se/bis

WorkForce Pro RIPS-sortimentet

Är du redo att lära dig mer

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ Genomsnittlig utskriftskapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield.

² Jämförelse av lagringsutrymme baserat på Epsons beräkningar av utrymmesbehov för den tillräckliga mängd förpackade förbrukningsvaror som behövs för att skriva ut 6 000 sidor på 12 SFP- och MFP-skrivare (3-i-1) utvalda bland de 50 % mest sålda svartvita laserskrivarna för A4-format (klassen för under 20 sidor/minut) som anges i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker 2019Q2-data, FY17-resultat. Genomsnittlig tonerpaketenhetsvolym och -kapacitet för respektive modell har beräknats av Epson enligt de mått och kapacitet för tonerpaket som tillverkaren publicerat för respektive modell (per augusti 2019). Den faktiska storleken på samt antalet tonerkassetter som krävs varierar beroende på laserskrivarens modell. Angiven bläckåtgång för EcoTank-förbrukningsartiklar är simulerade värden beräknade av Epson, baserat på ISO/IEC24711-metoden med hjälp av testmönster för ISO/IEC19752.

³ Baserat på Epsons beräkningar förbrukar Epson WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC i genomsnitt 54 % mindre energi än konkurrerande multifunktionella A3-färglaserskrivare på 31–44 sidor/minut (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser fjärde kvartalet 2015 till tredje kvartalet 2019, publicerad andra kvartalet 2020). Metoden baseras på ”typisk energiförbrukning”, som definierats under och/eller simulerats med hänvisning till ENERGY STAR-testförfarandet och presenterat i kWh per år.