SAMARBETE INOM UTBILDNING

VISA VIDEO
LÖSNINGAR FÖR UTBILDNINGSSEKTORN

Utformad för utbildning

På Epson förstår vi utbildning, och vi använder denna kunskap för att utforma teknik som gör inlärningen kontinuerlig och effektiv. Våra lösningar håller informationen rörlig. De sammanför samarbetsinriktade grupper, fångar uppmärksamhet och ger både lärare och elever nya möjligheter.

Dagens teknik måste fungera problemfritt och kontinuerligt, från bilddelning och flexibel undervisning till samarbete över flera platser, samt erbjuda såväl lärare som elever en BYOD-strategi. Epsons teknik ger stöd åt denna dynamiska inlärningsmiljö.

Investera i framtiden

Eleverna är mer uppkopplade än någonsin – och de förväntar sig samma sak av den teknik som de använder för att lära sig på. Genom att vara enkla att använda, mycket tillförlitliga och enkla att underhålla placerar våra Wi-Fi-lösningar din organisation i framkanten av dagens utbildningsteknik och skyddar din investering inför framtiden.

Se resultaten

Ge liv åt inlärningen och stimulera alla typer av möjligheter. Ge studenterna förtroende att försöka förverkliga sina egna idéer, och inspirera dem att upptäcka egna lösningar. Våra samarbetslösningar sammanför studenterna med sina kursplaner, vilket låter dem uppnå bättre resultat och utveckla kunskaper för livet.

Få en komplett ekonomisk bild

Din IT-utrustning bör vara byggd för att hålla, enkel att använda och ge stöd åt inlärning över flera kursplaner. Epsons teknik ger dig ett värde redan från början, så att du kan fokusera på att frisläppa kreativitet och samarbete – utan att behöva oroa dig för några dolda kostnader.

Skydda planetens framtid

På Epson förstår vi vikten av att stödja en miljövänligare planet för framtida generationer.

Tjänster och support

Läs mer om service på plats och Epsons garantier.

Programvarulösningar

Se hela vårt sortiment av programvarulösningar och systemkompatibiliteten nedan, inklusive de lösningar som tillhandahålls av våra partners.

Teknik som ger liv till inlärningen

Fånga studenternas uppmärksamhet

Förbättra inlärningen med en Epson-dokumentkamera, en lätt bordskamera i Full HD. Visa stora, utskrivna sidor, 3D-objekt, experiment och till och med levande saker i närbild, både för arbetsgrupper och en större publik.

Sänk utskriftskostnaderna

Våra WorkForce Pro RIPS-skrivare hjälper dig att öka produktiviteten genom att lägga mindre pengar på förbrukningsartiklar och mindre tid på Underhåll – så att du kan arbeta utan avbrott.

Förvandla undervisningen

Främja en inlärningsdialog lärare och studenter emellan med en interaktiv projektorlösning för extremt korta avstånd från Epson. Bildstorleken spelar roll, så utnyttja projicerat innehåll på en skalbar bild på upp till 100 tum' i Full HD, interagera med grupprojekt med hjälp av gester eller penna, och skapa, dela och diskutera anteckningar utan att behöva starta en dator.

Organisera din värld

Framställ starka, hållbara etiketter på ett brett urval band samt i många olika textfärger. Etikettskrivare i LabelWorks-serien hjälper dig säkerställa att rapporter, resurser, tillgångar, filer, kablar och komponenter blir korrekt märkta och lätta att hitta.

Håll informationen rörlig

Låt eleverna använda våra snabba enheter med hög upplösning för att fånga detaljer i referensmaterialet – från negativ, fotografier, böcker och tidningar.

Skapa effektfulla resurser

Med våra storformatsskrivare kan du framställa affischer, banderoller, tryck för kläder och mycket mer utan behov av någon professionell trycktjänst. Några exempel omfattar studenter som skapar arkitektoniska CAD-ritningar och designer, modetryck och mönster eller konst och foton.

Skriv ut stora volymer snabbt

Skriv ut dokument i hög kvalitet med verkligt höga hastigheter på upp till 100 bilder per minut med WorkForce Enterprise – en pålitlig och miljövänlig multifunktionsskrivare för A3-utskrifter i färg avsedd för departement, och med slutbehandlare som tillval.

Maximera effekten i dina presentationer

Utveckla lärandet och ge dina resurser liv genom fantastiskt ljusstarka färger och en högupplöst kvalitet som kan skalanpassas till i stort sett alla rum.

Ge varje enskilt barn bästa vyn

58 % av studenterna kan inte läsa allt innehåll på en 70-tums platt bildskärm⁴

Produkter

SKRIVARE

SKANNRAR

PROJEKTORER

ANDRA PRODUKTER

Fallstudier

Upptäck ett brett utbud av fallstudier med information om Epsons produkter och lösningar och marknadstrender.

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Epson och upptäck uppdateringar om de senaste Epson-produkterna.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ På lokala nätverk med Epson Multi-PC projection eller med hjälp av Epsons iProjection-app utformad för att användas med Android- och iOS-enheter, samt Google Chromebooks.
² Enligt BLI:s tester genomförda under två månader fram till och med februari 2017. Tid till första utskrift (FPOT) efter viloläge under natten, i jämförelse med samtliga konkurrerande produkter som testats vid tidpunkten för publicering. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.
³ Hög bläckpatronkapacitet med upp till 84 000 sidors ungefärlig sidkapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield. Uppstartsbläcken räcker bara för att starta upp skrivaren. För normal drift måste nya bläck köpas in eller erhållas.
⁴ Jämförelse med ledande 70-tumsmodeller med platt bildskärm samt 4k upplösning (bästsäljande – i enheter – exkl. försäljning till hotell, enligt PMA-distributörsdata för Nordamerika; försäljning mellan jan-sep 2015) i en klassrumsutformad miljö med 6,7 m bredd x 8,2 m djup. När eleverna ombads att skriva ner sex korta informationsbitar från visade bilder, skrev 58 % av eleverna i åldrarna 12-22 år ned minst en av bitarna felaktigt. Baserat på amerikanska undersökningar som genomförts av Radius Research i april 2016.
⁵ Jämfört med ledande DLP-projektorer med en enda krets för underhållning i hemmet. Epsons 720p-projektorer är tre gånger så ljusstarka. Epsons 1080p-projektorer är konsekvent två till tre gånger så ljusstarka. Baserat på NPD-data mellan juli 2011 och juni 2012. Färgljusstyrkan (färgat ljus) uppmätt i enlighet med IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.se/clo.
⁶ Att sälja med whiteboards, av Sommers & Jenkins
⁷ Enligt BLI:s tester genomförda på Epsons uppdrag under två månader fram till och med februari 2017 mot ett urval konkurrerande produkter. Mer information finns på www.epson.se/inkjetsaving.
⁸ Laserskrivare med 45-55 sidor per minut använder normalt 1 500 W – WorkForce Enterprise har en låg energiförbrukning på 180 W – 320 W och skriver ut upp till 100 sidor per minut.
⁹ Baserat på utvinning och förädling av råmaterial och tillverkning av förbrukningsartiklar. Enligt test med Epson-metod: 1. Beräkningen avser endast koldioxidutsläpp som påverkar den globala uppvärmningen. 2. Beräkningsresultatet baseras på egendeklarationer. (tredjepartsverifikation erhålles ej). 3. Vi använder koefficienten för koldioxid (kg-koldioxid/enhet) som publicerades i JEMAI-databasen “LCA Pro”.