SURECOLOR SC-F-SERIEN

Precisionsdesign för problemfri funktion

Spara tid och pengar vid framställning av mjuka skyltmaterial, sportkläder och andra plagg, reklammaterial, mobilskal och ”gadgets” på tyg, klädesplagg samt fotografi på polyesterbelagt trä och metall. Samtliga produkter utformas och tillverkas av Epson, för en unik driftsäkerhet, problemfri prestanda och låga driftskostnader. UltraChrome DS-bläck säkerställer livfulla resultat, samtidigt som vår fantastiska skrivarhuvudsteknik ger minimala stopptider och maximal produktivitet.

Visa sortimentet

Den totala lösningen för hög kvalitet tyger

Låt kreativiteten flöda med en bred färgskala och hög kvalitet. För modedesigners och företagare ger färgsublimeringsskrivare i SureColor SC-F-serien färgstabilitet och högupplöst svärta, samt är snabb och enkel att underhålla. Detta gör den perfekt för dynamiska och krävande produktionsförhållanden för en mängd olika textilier, oavsett om du skriver ut ett enstaka plagg för catwalken eller en lång produktionsserie.

Kvalitetslösningar för flera olika produktionsnivåer

Uppnå imponerande resultat varje gång med SureColor SC-F Series. Tillverka små eller mellanstora produktionsserier som når upp till de högsta kvalitetskraven för polyester och reklammaterial, utan att det krävs någon förbehandling. Högpresterande PrecisionCore TFP-skrivarhuvud är kärnan i våra skrivare. De har utformats för enastående höga utskriftshastigheter och kompletteras med vårt bläck för sublimeringstryck. Bläcken har utformats tillsammans med papper för tryck och levererar en fantastisk frigörelse av bläck vid överföring till flera olika artiklar.

En mångsidig lösning för dina produktionsbehov

Exceptionell kvalitet, många applikationer

Våra färgsublimineringsskrivare i SureColor SC-F-serien frigör kreativiteten. Framställ modeartiklar, sportkläder, hemtextilier, skyltningar och kampanjvaror snabbt och med kvalitet och driftsäkerhet. Sortimentet inkluderar även Epsons första utskriftslösning med färgsublimering som omfattar rosa och gult fluorescerande bläck: SC-F9400H.

Fantastiska resultat varje gång

Epsons mångsidiga lösningar för utskrift direkt på plagg ger dig möjlighet att reagera snabbt på inkommande beställningar. De erbjuder höga precisionsnivåer och ger företag möjlighet att uppnå snabba leveranstider och samtidigt producera komplexa mönster på ett urval av ljusa och mörka bomullsplagg.

En harmoniserad utskriftslösning

Varje enskild del av SureColor SC-F3000 har övervägts noggrant för att garantera kvalitet under på steg i utskriftsprocessen:

  • Bulkbläcklösning: Kompakta bläckpåsar på 1,5 liter

  • Automatisk avståndsjustering: Sensorer för automatisk identifiering av plaggets ytjämnhet för enkel växling och konsekvent enastående resultat

  • Garment Creator-programvara: För enkel installation och snabb produktion av personliga designer

  • Enkel att använda: Mycket intuitiv 4,3-tums pekskärm och lättanvänd design

  • Den kompletta lösningen: Inkluderar skrivare, skrivarhuvud, programvara och bläck

Fantastiskt resultat varje gång

Verksamheter som kräver höga precisionsnivåer, snabba handläggningstider och förmåga att producera komplexa mönster på många olika plagg, kommer snabbt att upptäcka att SC-F3000 erbjuder felfri och tillförlitlig produktionseffektivitet med hög hastighet.

Den kompletta lösningen för textiltryck

Varje aspekt av SureColor SC-F-serien har utformats att spela en vital roll för denna problemfria totallösning för färgtryck.

Enastående funktioner och hög produktivitet för industriella utskrifter direkt på tyg

Monna Lisa är det fullständigt integrerade systemet för digitalt industriellt tryck på tyg, där alla komponenter – teknik, bläck och tillverkning – ingår i den totala textillösningen, processen som skapades av Epson tack vare förvärvet av F.lli Robustelli och For.Tex. Tack vare hög kvalitet, produktivitet och flexibilitet kan Monna Lisa uppfylla den industriella marknadens krav på tillämpningsområden som haute couture, mode, accessoarer, hemtextilier och sportkläder.

Fallstudier

Upptäck ett brett utbud av fallstudier med information om Epsons produkter och lösningar och marknadstrender.

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Epson och upptäck uppdateringar om de senaste Epson-produkterna.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt