ALDRIG MER BLÄCKPATRONER

Spara upp till 90% på utskriftskostnaderna1

ECOTANK-SERIEN

80 miljoner EcoTank-skrivare har sålts över hela världen6

Hur fungerar det?

En EcoTank-skrivare skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som man fyller med de medföljande bläckflaskorna i stället för patroner. Redan från början har du tillräckligt med bläck för att skriva ut upp till 14 000 sidor² – detta sparar både tid och pengar eftersom du slipper byta patroner konstant. Konfigurationen är enkel, påfyllningen är kladdfri och dessutom pålitlig, då den ger dig kvalitetsutskrifter sida efter sida.

Titta på klippet nedan för att se hur enkelt det är.

Titta på klippet

Utskrifter till en mycket låg kostnad

Spara 90 %

av kostnaden för bläck1

SKRIV UT ÖVER 35 SIDOR I SVARTVITT FÖR 1 KR3

SKRIV UT ÖVER 15 SIDOR I FÄRG FÖR 1 KR3

Spara tid och resurser

En uppsättning flaskor motsvarar upp till 72 bläckpatroner1, vilket gör att du kan skriva ut tusentals sidor utan krångel.

Vilka skrivare erbjuder de bästa besparingarna?

Sätt EcoTank på prov – lika enkelt som att räkna till 1-2-3

  • 1. Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de 20 mest sålda skrivarna.

  • 2. Berätta hur många sidor du uppskattar att du skriver ut per månad och hur många år du tror att du kommer att använda skrivaren.

  • 3. Klicka på ”Beräkna”

Köpskäl

Alla skrivare med bläckbehållare är inte likadana. Som pionjär i branschen har Epson åratal av erfarenhet av att utveckla och förbättra denna teknik. Läs mer om vad som gör EcoTank så speciell.

Slut på kladd och misstag

Dessa återförslutningsbara, droppfria flaskor kan endast anslutas till rätt färgtankar.

Hållbart värde

Med det bläck som medföljer förpackningen kan du skriva ut tusentals sidor. När bläcket så småningom tar slut kan du köpa fler bläckbehållare till ett överkomligt pris.

Skriv ut från smarta enheter

Med Epsons kostnadsfria appar är det lätt att skriva ut och molnskanna från mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer⁴.

Dubbelsidig utskrift

Spara pengar och papper genom automatisk utskrift på båda sidor av pappret (endast vissa modeller).

Fotoutskrift av förstklassig kvalitet

Producerar fantastiska, glänsande foton som varar i upp till 300 år i ett fotoalbum (endast ET-8500 och ET-8550)⁵.

Hållbart permanent skrivarhuvud

Till skillnad från andra tillverkare försämras inte Epsons permanenta skrivarhuvud. Du behöver ingen budget för att byta skrivarhuvud och slipper krånglet med att byta det

Prisbelönt

Över 50 miljoner EcoTank-skrivare har sålts över hela världen⁶. EcoTank har också vunnit flera internationella utmärkelser för sin innovativa och ekonomiska design.

Platsbesparande design

EcoTank-skrivare med tanken integrerad i framsidan är kompakta och eleganta.

Aktivera din kostnadsfria förlängda garanti

Tre års förlängd garanti på utvalda EcoTank-skrivare

Upptäck sortimentet

Vardagsutskrifter

Skanna, kopiera och skriv ut enkelt med dessa 3-i-1-skrivare i A4-format som kan kopplas till bärbara datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Utskrifter av företagskvalitet

Få saker gjorde effektivt med dessa företagsorienterade modeller.

Fotoutskrifter

Skriv ut upp till 3 4002 med de medföljande bläckflaskorna och njut av hållbara foton som varar i generationer.

Svartvit EcoTank

Spara upp till 50 % i utskriftskostnader på tre år jämfört med svartvita laserskrivare9

Skriv ut från mobiltelefoner och annat

Med Epsons utbud av kompakta allt-i-ett-skrivare går det snabbt och enkelt att skriva ut från mobiltelefoner. Tvånget att sitta kvar vid skrivbordet försvinner – skicka objekt för utskrift från en surfplatta eller mobil med Wi-Fi och ett urval av appar för mobil utskrift⁴.

Titta på klippet
Mer information

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan att kompromissa.

Hitta rätt EcoTank

1 Genomsnittlig kostnadsbesparing per sida och det genomsnittliga antalet bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som EcoTank-bläckflaskorna ”102” och ”104” från Epson, baserat på Epsons beräkningar. Jämförelse mellan den genomsnittliga kapaciteten (A4-utskrifter enligt ISO/IEC-testbild 24712) för EcoTank-flaskserierna ”102” och ”104”, samt äkta förbrukningsartiklar (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveranser under 2021, publicerat Q1 2022) som används inom de 30 bästsäljande A4-bläckstråleskrivarna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser 2021, publicerat Q1 2022). Kostnaden per sida beräknas genom att dividera relevanta försäljningsintäkter för flaskor/patroner och den totala kapaciteten med enhetsförsäljningen.

2 Angiven bläckåtgång är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testbilder enligt ISO/IEC 24712 eller 29103. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC 24711 eller 20102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljö och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kommer utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.

3 Antalet utskrivna sidor är baserat på den högsta kostnaden per sida (CPP) med bläckflaskor i sortimenten Epson 102 och 104. Kostnaden beräknas från summan av priserna för det rekommenderade cirkapriset på bläckflaskor med cyan, magenta och gul för färgutskrifter, eller på bläckflaskor med svart för svartvita utskrifter, delat med den publicerade utskriftskapaciteten. Korrekt rekommenderat riktpris korrekt från och med maj 2023.

4 Trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på https://www.epson.se/apps-software/epson-connect

5 Bedömningen av utskrifternas hållbarhet baseras på accelererade tester av utskrifter på specialmedia som förvaras i arkivmappar i album. Den faktiska utskriftsstabiliteten varierar beroende på utskriftsmedia, den utskrivna bilden, visningsförhållandena, ljusstyrkan, luftfuktigheten och andra omgivande förhållanden. Epson garanterar inte lång hållbarhet för utskrifterna.

6 Sedan 31 mars 2023. IDC – Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser Q4 2010 till Q1 2023, publicerad Q1 2023

7 Villkor gäller. När du har köpt en berättigad skrivare och ett kort för obegränsade utskrifter besöker du https://unlimitedprintingwithecotank.epson.se/ för att registrera dig för tjänsten.

8 Upp till tre års förbrukning av bläck baserat på den genomsnittliga utskriftsvolymen 140 sidor för EcoTank-skrivare för hemma- och kontorsbruk i A4-format.