Placerings- och monteringslösningar

Epsons robotar har maximal mobilitet och kan montera de minsta komponenterna exakt varje gång.

Komponentplacering och montering

Manuella åtgärder under komponentplacering och montering kan vara både ineffektiva och felbenägna. Det är också ett faktum att den mänskliga armens rörelser begränsas av naturen. Tack vare det optimala förhållandet mellan axel 1 och axel 2 kan Epsons robotar njuta av maximal mobilitet och kan montera de minsta komponenterna korrekt varje gång. Med sin utmärkta dynamik, höga införingskrafter och styvhetsvärden och ett utmärkt förhållande mellan belastning och nyttolast är våra robotar idealiska för komponentplacering och monteringsuppgifter. Samtidigt är de robusta, hållbara och fungerar mycket pålitligt under alla förhållanden.

Fallstudier

Produkter

Moderna automationslösningar måste uppfylla några enkla krav – de måste vara så snabba som möjligt, så små som möjligt, så billiga som möjligt. Epson kan erbjuda dig ett brett utbud av industrirobotar med hög hastighet och hög precision.

Tillämpningar

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

Se till att din produktionslinje blir topputrustning

Epsons robotsystem: exakt, snabbt och tillförlitligt

Våra robotar lastar på lastpallar, sågar, fräser, borrar, slipar, monterar, flyttar och bygger tillsammans. De arbetar precist och med en hisnande hastighet i alla dessa och många andra tillämpningar – ofta i upp till 24 timmar om dagen. I vår produktportfölj ingår ett av de mest omfattande SCARA-modellsortimenten över hela världen, 6-axliga robotar, styrsystem och programvara.