PRECISIONSSKANNING, DETALJERADE RESULTAT

Fånga detaljerna i historiska dokument, foton, filmnegativ och artefakter i höga upplösningar med Epsons Expression-sortiment och LaserSoft

GRAFISKA SKANNRAR

Precisionsskanning på ett enkelt sätt

Expression 13000XL är en mångsidig storformatsskanner för högupplösta resultat som utformats för att uppfylla kraven vid även de mest krävande tillämpningar.

Tillsammans med den medföljande, professionella bildförbättringsprogramvaran - LaserSoft SilverFast Ai 9 - ger den dig lättanvända funktioner för bildbearbetning, inklusive professionell reduktion av damm och kornighet, bruseliminering och tonkorrigering, i syfte att ge resultat med sann precision.

Visa sortimentet

Expression 13000XL

Grafisk A3-skanner

Högkvalitativ A3-skanner för skarp och exakt bildåtergivning av ritningar, foton och konst med den precision som användarna kräver.

  • Högkvalitativ A3-skanning
  • Avancerade programvarufunktioner
  • Filmskanningskapacitet

Expression 13000XL Pro

A3-skanner för film och bilder

Expression 13000XL Pro är en A3-skanner med hög upplösning som är utformad för att tillgodose de mest krävande behoven över ett urval av branscher som exempelvis grafisk design. Med 3,8 DMax, dubbel belysningsteknik, autofokus, reducering av störande reflexer och de exceptionella SilverFast Ai 9-bildfunktionerna erbjuder denna skanner utmärkt bildåtergivning.

  • Perfekt för skanning av film
  • Högkvalitativ A3-skanning
  • Avancerade programvarufunktioner

Skarp och exakt bildåtergivning

Expression 13000XL och 13000XL Pro är högkvalitativa A3-skannrar utformade för tillämpningar som kräver hög precision. Skannern gör det enkelt att med precision läsa in media i upp till storlek A3+, samt säkerställer skarpa bilder och professionella resultat varje gång. Sortimentet passar utmärkt för att läsa in detaljrika bilder, inklusive historiska dokument, röntgenplåtar, filmnegativ, arkitektoniska ritningar, rättstekniska bevis samt artefakter. Den är också flexibel och enkel att använda samt har en låg energiförbrukning jämfört med tidigare Epson-modeller.

Optimera din skanning

Epson Expression 13000XL

Expression 13000XL har en optisk densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup, vilket garanterar skarpa och exakta skanningsresultat för en komplett reproduktion av den bredaste färgskalan, även i skuggiga områden. Dessutom ger den höga upplösningen på 2 400 x 4 800 dpi och den extremt exakta Micro Step Drive-tekniken användarna möjlighet att registrera även de minsta detaljer med exceptionell skärpa.

BILDREPRODUKTION I HÖG KVALITET

En upplösning på 2 400 x 4 800 dpi, en optisk densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup låter dig enkelt och konsekvent uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

READYSCAN LED-TEKNIK

Expression 13000XL är utrustad med ReadyScan LED, en energisparande och miljövänlig ljuskälla som inte kräver någon uppvärmning, vilket ger en extremt responsiv skanning. Dmax och 48-bitars färgdjup gör att du enkelt och konsekvent kan uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

TYDLIGARE, SKARPARE SKANNINGAR

En 6-raders CCD-sensorrad med stora pixlar ger större detaljrikedom vid varje skanning. Ett autofokussystem kan fokusera detaljerat och automatiskt för en förbättrad bildklarhet och exakthet, eller också kan du ta full kreativ kontroll med hjälp av alternativet för manuellt fokus. En densitet på 3,8 Dmax och 48-bitars färgdjup gör att du enkelt och konsekvent kan uppnå skanningar med överlägsna toner och överlägsen färgåtergivning.

MÅNGSIDIG FILMSKANNING

Med Expression-13000XL Pro kan du läsa in transparenta och klara media med enastående detaljrikedom. Enheten har stöd för en mängd olika filmformat ända upp till A3+.

Optimal kombination av maskinvara och programvara

Samarbetet med den ledande programvaruexperten LaserSoft Imaging - skapare av SilverFast - tillför mervärde och effektivitetsvinster inom organisationer där högsta exakthet är av största vikt.

Skanna flera olika typer av media, inklusive film

Transparensenheten (tillval) gör det möjligt för användarna att skanna in transparenta media, till exempel positiv och negativ film samt diabilder, allt med professionellt resultat. Detta innebär att du kan digitalisera och skydda media med överlägsen kvalitet.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt