SPELA HEMMA

Förvandla din vardag och gör hemmet till din scen för alla spelhändelser med Epsons projektorer för hemmabruk tar din spelupplevelse till nästa nivå, oavsett om du spelar online eller utmanar familj och vänner i spel hemma.

SPELA HEMMA

Epson och SEGA samarbetar inför släppet av Sonic Frontiers

Epson samarbetar med SEGA för att fira släppet av Sonic Frontiers™, som är SEGAs nya plattformsspel med öppen zon och med Sonic The Hedgehog.

Upptäck en värld med snabb action, äventyr och mystik på de fem öarna Starfall Islands, i ett spel som gör sig riktigt bra på Epsons projektorer.

Vad är 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 är inte bara en upplösningsspecifikation. Den omfattar alla faktorer som påverkar bildkvaliteten: färg- och vit ljusstyrka, kontrast, HDR10, färgbearbetning samt förmågan att ta emot, behandla och projicera 4K-innehåll. Därför är bilderna mer levande och bättre än full HD-upplösning.

Ljusare mer livfulla spel

Det krävs mer än bara vit ljusstyrka för att verkligen ta fram de färger du ser varje dag. Det är därför den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger en lika hög återgivning av vitt och färgat ljus (CLO). Varför nöja sig med en matt, urtvättad och livlös bild? Upplev livfulla och levande bilder med Epsons projektorer.

Storleken har betydelse

Förvandla din vardag och gör hemmet till din scen för alla spelhändelser med Epsons projektorer för hemmabruk. Oavsett om du spelar online eller utmanar familj och vänner i spel så kan du ta det till nästa nivå med storbildsupplevelsen. Tack vare en imponerande bild på upp till 300 tum kan du fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Justera enkelt bilden

Vi anser att en projektor inte ska vara mer komplicerad att använda än en tv. Det är därför som dessa projektorer kan installeras snabbt och projicera direkt och nästan på alla ytor. Keystone-korrigering gör den snabb och enkel att ställa in och tack vare en ljuskälla som håller länge får du underhållning i många år.

Djup, svart kontrast

Höga kontrastförhållanden på upp till 2 500 000:1 möjliggör optimal bildkvalitet med tydligt definierade skuggor och djup svärta.

Uppgradera till den bästa spelupplevelsen

Kompatibla huvudenheter

Vardagsspelare

4K PRO-UHD-spel

4K/120 fps-spel

1 4K-förbättringstekniken flyttar varje pixel diagonalt till dubbel Full HD-upplösning. Upplösningen är Full HD i 3D-läge.

2 Se specifikationen. Det finns ingen officiell standard för mätning av laggningsfördröjning och denna mätning är baserad på den metod som har upprättats av Epson. Observera att varje tillverkare gör oberoende mätningar av ingångsfördröjning efter sina egna metoder, och därför rekommenderas det att dessa används som referens. Projektorns laggningsfördröjning varierar till följd av skillnader i ingångssignalen, inställningar osv.

3 Endast EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Med ensamrätt. SEGA är registrerat hos U.S. Patent and Trademark Office. SEGA, logotypen för SEGA och SONIC FRONTIERS är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör SEGA CORPORATION eller dess närstående företag. Alla andra varumärken, logotyper och upphovsrätter är respektive innehavares egendom.