APPEN EPSON SMART PANEL

Revolutionera din utskrift och skanning.

En app är allt du behöver för att förvandla din mobila enhet till ett kraftfullt verktyg för utskrift, skanning och hantering.

APPEN EPSON SMART PANEL

Innovativ app för enkel hantering av skrivare och skannrar från Epson

Med Smart Panel-appen kan du övervaka statusen för din skrivare eller skanner, hantera utskriftsjobb, kontrollera bläcknivåer och skriva ut eller skanna direkt från dina mobila enheter. Appen är tillgänglig i både App Store och Google Play. Den kan installeras snabbt och enkelt på din smartphone eller surfplatta.

Trådlös utskrift från dina mobila enheter

En enkel och trådlös installation gör att du lätt kan ansluta kompatibla Epson-produkter till nätverket och skriva ut direkt från din mobila enhet. Anpassa skrivarinställningar och -preferenser, som pappersstorlek och -typ, för att alltid få bästa utskriftsresultat.

Skanna enkelt dokument med din smartphone

Det användarvänliga gränssnittet gör det lätt att skanna dokument och foton. Du kan välja mellan olika skanningsalternativ som färg, svartvitt och hög upplösning. Appen inkluderar bildförbättrande funktioner, som automatisk beskärning och färgjustering, för att skapa skanningar av högsta kvalitet.

Upptäck fler Epson-tjänster och appen

Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LLC.