KLIV RÄTT IN I HANDLINGEN

Strunta i jätte-tv:n och upptäck hur en projektor kan göra din hemmaunderhållning mer uppslukande än du någonsin kunnat föreställa dig.

EPSON-PROJEKTORER FÖR HEMMABRUK

Innovation som gör skillnad

Skaffa några av de mest avancerade teknikerna för ditt hem från företaget som har varit den ledande projektortillverkaren i världen i 17 år1. Med exceptionellt höga kontrastförhållanden och ljusstyrkor känns filmer än mer levande och sport ännu mer fängslande.

Storleken har betydelse

Förvandla ditt hem till händelsernas centrum med Epsons projektorer för hemmabruk. Förvandla vardagen, oavsett om du ser på din favoritsport eller en klassisk film, streamar en ny DVD-box eller spelar det senaste spelet. Tack vare en imponerande bild på upp till 300 tum kan du fånga allas uppmärksamhet och sammanföra släkt och vänner för att uppleva de där speciella, minnesvärda ögonblicken.

Klarare, livfull projektionsbild

Det krävs mer än bara vit ljusstyrka för att verkligen ta fram de färger du ser varje dag. Det är därför den 3LCD-teknik som finns i Epsons projektorer ger en lika hög återgivning av vitt och färgat ljus (CLO). Varför nöja sig med en matt, urtvättad och livlös bild? Upplev livfulla och levande bilder med Epsons projektorer.

Epson 4K PRO-UHD²

Fantastiska bilder är resultatet av teknologier som förenats, inklusive likvärdig ljusstyrka för färgat och vitt ljus, 3LCD-teknik, HDR10, kontrast och färgbearbetning. Epsons projektorer med 4K PRO-UHD² tar emot, behandlar och projicerar 4K-innehåll för att ge dig en fantastisk bildupplevelse.

Denna funktion är inte tillgänglig på alla modeller. Kontrollera om din modell har denna funktion genom att läsa produktspecifikationen.

Ultrabred färgskala

Upplev ett större omfång med levande färger, med en rikare och mer realistisk bild.

Justera enkelt bilden

Det går snabbt och enkelt att installera tack vare ett förstklassigt optiskt zoomförhållande och en bred lens shift-kapacitet. De motordrivna funktionerna för zoom, skärpa och lens shift gör att du enkelt kan välja mellan olika bildformat och dessutom lagra upp till tio olika positioner.

Denna funktion är inte tillgänglig på alla modeller. Kontrollera om din modell har denna funktion genom att läsa produktspecifikationen.

Njut av upp till 15 års underhållning³

Tack vare en lamplivslängd på upp till 10 000 timmar³ kan du titta på en film varje dag under upp till 15 år utan att behöva byta lampa. Epsons projektorer är kända för sin driftsäkerhet, så du behöver inte oroa dig för att missa en enda minut av din favoritfilm, ditt favoritspel eller ditt favoritprogram.

Upptäck sortimentet

1 Undersökning som genomfördes av Futuresource Consulting Limited under perioden 2001–2018.

2 4K-förbättringstekniken byter varje pixel diagonalt till dubbel Full HD-upplösning. Upplösningen uppgår till Full HD för 3D-läge

3 Baserat på att varje dag se en film som i genomsnitt är 1 timme och 45 minuter lång med lampan inställd i eco-läget

4 Trådlös HD-funktion finns för de 28 EU-länderna och dessutom Kroatien, Island, Norge, Saudiarabien, Schweiz, Turkiet och Förenade Arabemiraten. Med reservation för eventuella ändringar. Kontakta din lokala Epson-återförsäljare för mer information om tillgängligheten i ditt land.

5 Baserat på att varje dag titta på innehåll i fem timmar med projektorn inställd i eco-läge

6 Färgljusstyrka (ljusstyrka för färgat ljus) i det ljusaste läget, uppmätt av ett tredjepartslabb enligt IDMS 15.4. Färgljusstyrkan varierar beroende på användningsförhållandena. De mest köpta Epson 3LCD-projektorerna jämfört med bästsäljande DLP-projektorer med en krets, baserat på NPD-data för maj 2017–april 2018.