DEN PERFEKTA BLANDNINGEN

EPSONS CLARIA-BLÄCKSORTIMENT
Visa video
CLARIA-BLÄCK

Gjort för att passa dina utskriftsbehov

Oavsett om du skriver ut skolarbeten, skapar familjealbum eller tar dina fotofärdigheter till nästa nivå så har vi en bläckuppsättning för just dig.

Ta reda på vilken kombination av skrivare och bläck som passar just dina behov genom att använda vårt valverktyg nedan.

Vi presenterar Claria-bläcksortimentet

Lär dig mer om vårt sortiment

Claria Home-bläck

Njut av dina vardagsutskrifter

Letar du efter en prisvärd lösning för att skriva ut skarpa, tydliga textdokument och blanka foton? Vårt Claria Home-bläck har svaret. Upptäck vad som gör just detta bläck så speciellt nedan.

Epsons bläcksammansättning

Epsons Claria Home-bläck sammansättning med fyra färger har både pigment- och färgämnesbaserat bläck. Svart pigmenterat bläck passar utmärkt för utskrift av hållbara dokument med tydlig text, samtidigt som de färgämnesbaserade bläcken i cyan, magenta och gult är fantastiska för att framställa blanka foton.

Med denna mångsidiga bläckuppsättning kan du upptäcka nöjet och komforten med att skriva ut foton av hög kvalitet i hemmet, förutom utskrifter av vardagsdokument.

Prisvärt

Det känns inte särskilt smart att kasta bort bläck som inte har använts. Våra bläck avsedda för bläckstråleskrivare levereras separat, vilket innebär att du bara byter ut den färg som har förbrukats.

Ännu billigare blir det med XL-bläckpatroner, som är det mest prisvärda alternativet för utskrift av stora volymer.

Lättanvänd

Du slipper komma ihåg vilken skrivarmodell du har – vårt utbud av bläck kan identifieras via en bild. Håll utkik efter jordgubbsbilden på Epsons förpackningar om din skrivare kan använda Claria Home-bläck. Detta system är lätt att komma ihåg och hjälper dig att snabbt hitta ditt bläck i butiken.

Oavsett om du skriver ut mycket eller mer sällan, så finns det en patron som passar just dina utskriftsbehov. Det finns standard- och XL-storlekar, och utskriftskapaciteten visas tydligt på framsidan av varje förpackning.

Claria Premium-bläck

Upplev fantastiska utskrifter

Få det bästa av två världar med Claria Premium-bläck i fem färger. Detta bläck är fantastiskt om du har ett aktivt hushåll som kan framställa såväl högkvalitativa dokument som enastående, blanka foton, detta tack vare dess extra bläckpatron i fotosvart. Upptäck vad som gör just detta bläck så speciellt nedan.

Högkvalitativ dokumentutskrift

Upplev skarpa, tydliga textdokument med Epsons Claria Premium-bläck. Dess svarta, pigmenterade bläck framställer text som tål vatten och överstrykningspennor samt inte smetar, till och med på vanligt papper.

Enastående, blanka foton

Eftersom Claria Premium omfattar ett extra, färgämnesbaserat fotosvart bläck blir dina foton kristallklara samt får livfulla färger och djup, rik svärta.

Och känn dig trygg i vetskapen att dina käraste minnen kommer att hålla i generationer – foton som skrivs ut med Claria Premium-bläck håller i upp till 300 år i ett fotoalbum*.

Lättanvänd

Du slipper komma ihåg vilken skrivarmodell du har – vårt utbud av bläck kan identifieras via en bild. Håll utkik efter apelsinen eller kiwifrukten på Epson förpackningar om din skrivare kan använda Claria Premium-bläck. Detta system är lätt att komma ihåg och hjälper dig att snabbt hitta ditt bläck i butiken.

Oavsett om du skriver ut mycket eller mer sällan, så finns det en patron som passar just dina utskriftsbehov. Det finns standard- och XL-storlekar, och utskriftskapaciteten visas tydligt på framsidan av varje förpackning.

Claria Photo HD-bläck

Upplev foton med enastående kvalitet som håller länge

Du har lagt tid på att välja kamera och lins med omsorg. Komplettera nu med Claria Photo HD-bläck. Skriv ut hållbara och professionella blanka foton när du vill med detta bläck med sex färger. Upptäck vad som gör just detta bläck så speciellt nedan.

Makalös fotokvalitet

Både fotoentusiaster och semiproffs lär uppskatta den förbättrade kvaliteten med detta bläck i sex färger. Du får bilder med hög detaljskärpa och naturtrogna hudtoner med jämna övergångar plus djupare och mer naturlig svärta. Det förstklassiga bläcket är utformat för hållbarhet och kan hålla i 300 år i ett fotoalbum*.

Lättanvänd

Du slipper komma ihåg vilken skrivarmodell du har – vårt utbud av bläck kan identifieras via en bild. Håll utkik efter bilden av en elefant eller ekorre på Epsons förpackningar, om din skrivare använder Claria Photo HD-bläck. Detta system är lätt att komma ihåg och hjälper dig att snabbt hitta ditt bläck i butiken.

Oavsett om du skriver ut mycket eller mer sällan, så finns det en patron som passar just dina utskriftsbehov. Det finns standard- och XL-storlekar, och utskriftskapaciteten visas tydligt på framsidan av varje förpackning.

Behöver du hjälp med att välja rätt bläck för just dina utskriftsbehov?

Standardbläck är fantastiska för enstaka men prisvärda utskrifter, medan XL-blick passar utskrift av stora volymer till låg kostnad.

Vad skriver du ut?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Originalbläck från Epson

Varför köpa äkta?

Vi tror att utskrifter är ett samarbete. Högkvalitativa utskrifter förutsätter både rätt skrivare och rätt bläck.

Epsons pappersassistent

Det bästa resultatet med rätt papper

Epsons papper har utformats att ge bästa möjliga resultat tillsammans med Epsons produkter, från bläckstråleskrivare för företag till professionella grafiska lösningar.

*Bedömningen av utskrifternas hållbarhet baseras på accelererade tester av utskrifter på specialmedia som förvaras bakom plast i album. Den faktiska utskriftsstabiliteten varierar beroende på utskriftsmedia, den utskrivna bilden, visningsförhållandena, ljusstyrkan, luftfuktigheten och andra omgivande förhållanden. Epson garanterar inte lång hållbarhet för utskrifterna.