SKANNINGS­LÖSNINGAR FÖR DIN ARBETSPLATS

EPSONS SORTIMENT AV FÖRETAGS­SCANNERS

Föreställ dig Epson i ditt företag

Scanners utgör en vital del av alla företag – där de finns blir fysisk information till hanterbart och säkert digitalt innehåll. Epson har utvecklat marknadens mest kompletta scannersortiment i syfte att hjälpa dig möta de skiftande behoven inom olika sektorer – genom att möjliggöra inläsning av högkvalitativa bilder och dokument så snabbt och enkelt som möjligt.

Fånga, konvertera och distribuera skannad information enkelt inom din organisation. Utnyttja avancerade dokumentinläsningsfunktioner som gör att högkvalitativa skanningar sömlöst kan lagras i ditt arbetsflöde, från enkla dokumentarkiveringssystem till molntjänster och hanteringslösningar för företagsinnehåll.

Tack vare modeller som avsevärt minskar det antal steg som krävs för att läsa in och lagra dokument – och som samtidigt stöder ett stort antal program inom flera olika sektorer och företagsmiljöer – så har vi scanners som passar alla dina behov.

Enkla inläsningslösningar

Epsons enkla skanningsprocess är perfekt för organisationer med regelbundna skanningsbehov då den hjälper dig att spara tid och effektivisera arbetet – oavsett storleksformat.

Oavsett om du skannar bilder av frimärksstorlek eller blåkopior i A0-format blir det enkelt att läsa in alla detaljer i hög upplösning – och att återge dem med i princip valfri storlek.

Även de minsta bilderna, oavsett var du hittar dem, kan fångas med en sådan detaljrikedom att de utan problem kan skrivas ut i större format.

Dessutom låter Epsons enkla inläsningslösningar dig skanna till en mängd olika destinationer på ett enkelt sätt:

Flexibel skanning

Skanna direkt från skannerns pekdisplay och skapa anpassningsbara förinställningar och layouter utan behov av en dator. Du kan också skanna och dela med din PC eller Mac med Epson ScanSmart-programvara eller använda din mobil eller surfplatta med Epson Smart Panel-appen.

Avancerad inläsning från Epson

Epsons skanningsförfarande i två steg läser in och sorterar dokument på några få sekunder tack vare avancerade parametrar som du själv ställer in ‒ för miljöer med krävande och höga inläsningsbehov. Stöd för TWAIN, ISIS och WIA-drivrutiner samt ytterligare programvarutillägg möjliggör en sömlös integrering i dina föredragna dokumenthanteringssystem, arbetsflödessystem och molntjänster:

Teknik som gör skillnad

Scanners från Epson hjälper dig att möta alla dina skanningsbehov genom att erbjuda effektiva digitala innehåll:

Hitta din produkt

A4-SCANNERS

A3-SCANNERS

CHECK

HÖG UPPLÖSNING

BRETT FORMAT

MOBILT

Läs mer om våra övriga företagsskanners

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt