SPARA UTRYMME PÅ DITT SKRIVBORD MED KOMPAKTA A4-SKANNRAR

Kompakta A4-skrivbordsskannrar
Visa videon
KOMPAKTA A4-SKRIVBORDSSKANNRAR

Epsons första skanner med U-svängsläge

Det nya sortimentet med kompakta skrivbordsskannrar erbjuder en allt i ett-skanningslösning för alla som har begränsat skrivbordsutrymme och behöver skanna olika typer av media och dokument.

Dessa mycket mångsidiga skannrar är byggda för att balansera styrka och bekvämlighet och ger verksamheter i alla storlekar möjlighet att göra mer med mindre och dra fördel av en ultrakompakt skanner utan att behöva offra värdefullt skrivbordsutrymme.

Snabböversikt över viktiga funktioner

Banlägesväljare

Den unika banlägesväljaren gör det möjligt att växla snabbt mellan en rak bana och ett U-svängsläge under drift för att öka produktiviteten och skanna ett bredare urval av media utan avbrott.

U-svängsläge

När skannern är i U-svängsläget är den extremt kompakt och möjliggör skanning av papper utan att öka enhetens fotavtryck. Spara ditt värdefulla skrivbordsutrymme.

Teknik för pappersskydd

I syfte att förhindra skador på viktiga dokument och förbättra varje användares trygghet stoppar maskinen skanningen automatiskt om den detekterar en onormal belastning på rullarna eller om bilden är skev.

Restaurering av dokumentkanter

Dokument med veck, revor, kantskuggor och hålslag i originaldokument kan skannas, korrigeras och förbättras enkelt genom att utnyttja det omgivande dokumentets färger.

Detektering av smuts på glaset

Den avancerade smutsdetekteringstekniken kommer från vårt befintliga sortiment med arkmatade A4-skannrar och varnar användaren när och där skannerglaset behöver rengöras. Detta säkerställer enastående resultat varje gång samtidigt som antalet onödiga omskanningar minskas.

Epson ES-C380W ansluter sig till ScanWay-familjen

Våra ScanWay-modeller erbjuder en skanningslösning utan dator som är enkel, tillförlitlig och säker – var och en av modellerna erbjuder en skärm eller genvägsknappar som ger användare möjlighet att anpassa jobb för förbättrad användning.

Skanna direkt till nätverksmappar, e-postadresser, USB-minnen och populära molnbaserade tjänster som exempelvis Google Drive, Dropbox, Evernote och OneDrive för företag med hjälp av Epson Connect. Skanning till Microsoft Teams-kanaler kan utföras med SharePoint online-anslutningen.

Identitetsdokument MRZ-skanning

För resebyråer, hotell, biluthyrningsföretag och alla andra typer av organisationer som behöver skanna och lagra passuppgifter regelbundet erbjuder dessa skannrar enormt värde.

Med hjälp av programvaran Document Capture Pro kan användare snabbt samla in och indexera alla personuppgifter från den maskinläsbara zonen på pass och resehandlingar (TD1) och lagra dem tryggt på en plats som är både säker och lättillgänglig.

Produktsortiment med kompakta skrivbordsskannrar

Är du beredd att ta reda på mer?

Tala med någon i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt