NÄSTA GENERATIONS POS PÅ SURFPLATTA

Den prisbelönta Tm-m30II-sl-serien omfattar kompakta och snygga allt-i-ett-kvittoskrivare*

Visa video
Visa produkt
MPOS-PRODUKT­LÖSNINGAR

Stödjer dina utmaningar

I allt från popup- och outlet-butiker till restauranger och barer har mPOS-lösningar blivit ett väsentligt verktyg för återförsäljare, så att de kan ge kunderna en smidig och minnesvärd shoppingupplevelse.

Vi har lösningar som enkelt ansluter till surfplattor och mobila enheter och låter dig skriva ut kvitton var som helst i butiken, samt erbjuder brett stöd för operativsystem.

Vi förstår de ständigt förändrade kraven i dagens besöksattraktioner och hur mer effektiva mobila kassasystem är väsentliga för kundnöjdhet och ditt företags tillväxt.

Oavsett vad utmaningarna för ditt företag är så har Epson smarta, funktionella och snygga mPOS-lösningar som förbättrar kundservicen samt gör livet lite enklare.

Utformad för att hålla dig ansluten och mobil

Specialist- och outlet-butiker, små restauranger, barer, kaféer och delikatessbutiker. För alla som sätter högt värde på mobila anslutningar (inklusive alternativ för synkronisering och laddning av surfplattor) för att erbjuda en smidig shoppingupplevelse.

En mPOS-skrivare som kan fungera som en hubb för annan kringutrustning skulle också vara en fördel. Attraktiv, kompakt design som passar perfekt i arbetsmiljön. Beprövad konstruktionskvalitet och tillförlitlighet.

Popup-butiker

Ser bra ut på din POS

Tillfälliga butiker och restauranger – för alla som kräver oavbruten och tillförlitlig service. Utmärkta anslutningsmöjligheter uppfyller mPOS-kunders systemkrav, som exempelvis synkronisering och laddning av surfplattor.

Användarna drar dessutom fördel av snygg, praktisk design med litet format, som är mycket tillförlitlig med Epsons beprövade och betrodda konstruktionskvalitet.

Food trucks

Klarar dina krävande arbetsmiljöer

För alla som skulle dra fördel av ett prisvärt, lättanvänt och välbekant surfplattebaserat system. Kompakt, robust och tillförlitlig. För alla som vill lösa problemet med långa köer och behöver skapa ett mer effektivt arbetsflöde.

Kiosker

Minskar dina väntetider och fungerar utan uppehåll

Upphämtning av snabbmat, egen utcheckning, självbetjäning. Användare behöver en tillförlitlig och hållbar lösning, kompakt design och låg total ägandekostnad. En lösning som är enkel att integrera i en befintlig kioskdesign. En sensor för pappersslut möjliggör obemannad drift.

Hitta den bästa mPOS-lösningen för ditt företag

Vi har lösningar som enkelt ansluter till surfplattor och mobila enheter och låter dig skriva ut kvitton var som helst i butiken, samt erbjuder brett stöd för operativsystem. Vi förstår även de ständigt föränderliga kraven i dagens besöksattraktioner, och vi vet att mer effektiva mobila kassasystem är viktiga för kundnöjdheten och ditt företags tillväxt.

Oavsett vad utmaningarna för ditt företag är så har Epson smarta, funktionella och snygga mPOS-lösningar som förbättrar kundservicen samt gör livet lite enklare.

Kvittoskrivare

TM-m-serien av kvittoskrivare är konstruerad med mPOS i åtanke och har en snygg, kompakt industriell design som sömlöst kompletterar moderna surfplattor och smarta enheter.
TM-m30II-SL är en stilfull allt-i-ett mPOS-lösning som integrerar funktionalitet för surfplattestativ för bekvämlighet och platsbesparing, vilket gör den till ett idealiskt val för effektiva mPOS-installationer.

Bärbara kvittoskrivare

Dessa robusta, batteridrivna mPOS-kvittoskrivare är lätta och bärbara och främjar transaktionseffektiviteten inom detaljhandel och vid besöksattraktioner. De möjliggör mobila utskrifter via Bluetooth eller Wi-Fi från både surfplattor och bärbara enheter. Dessa lösningar kan stödja utskrift vid bordet på restauranger, eliminering av köer i butiker och vid besöksattraktioner eller helt enkelt möjligheten att ta betalt i farten.

Kunddisplay

Förbättra branding och framhäv kampanjer med dessa snygga, lättanvända och lättinstallerade kunddisplayer.

Smart teknik

Vårt robusta sortiment med mPOS-produkter, verktyg och -funktioner säkerställer att dina butiksbehov tillgodoses i takt med att ditt företag växer. Vi har flera marknadsledande funktioner inbyggda i våra produkter och de fungerar sömlöst med vår maskinvara för ökad prestanda.

Fallstudier

Upptäck ett brett utbud av fallstudier med information om Epsons produkter och lösningar och marknadstrender.

Nyheter

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Epson och upptäck uppdateringar om de senaste Epson-produkterna.

Behöver du mer information?

Du kan hitta tekniska vägledningar, programvara och ytterligare information om alla våra mPOS-produkter.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt