BYT TILL BLÄCKSTRÅLE- UTSKRIFTER

Minska driftskostnaderna för att få bättre valuta för pengarna och öka produktiviteten med minskat underhåll.

WORKFORCE PRO-SERIEN

Skapa en mer produktiv arbetsplats med Epsons bläckstråleskrivare

Denna serie med skrivare och multifunktionsenheter för små arbetsgrupper passar perfekt för företagsmiljöer. Dessa modeller kan hjälpa alla verksamheter, från små kontor till stora företag, att minska sina kostnader, öka produktiviteten och minska driftavbrotten. Detta samtidigt som de också minimerar sin miljöpåverkan och förbättrar sitt CSR-rykte. Känn trygghet i dina val tack vare beprövad värmefri PrecisionCore-teknik som erbjuder hastighet, kvalitet och tillförlitlighet.

Alla dessa modeller erbjuder naturligtvis de krångelfria utskrifter med låga krav på underhåll som bläckstråletekniken levererar. Detta ökar inte bara produktiviteten, dess värme- och kontaktfria utskriftsprocess ger även en ökad mediaflexibilitet.

Företagsutmaningar

Företag kan ställas inför många olika utmaningar. Ta reda på hur WorkForce Pro-serien kan hjälpa dig att övervinna dessa med dess förmåga att öka produktiviteten.

Upptäck vårt sortiment

Det finns mycket att beundra i WorkForce Pro-serien, här följer några attribut som förtjänar särskild uppmärksamhet.

HÖGA SKANNINGSHASTIGHETER OCH AVANCERADE FUNKTIONER

Document Capture Pro ger enskilda användare möjlighet att enkelt skanna, spara och dela information på företaget. Avancerade funktioner för att namnge, separera och dirigera dokument gör det enkelt skanna − och logiskt.

ENKELT ANVÄNDARGRÄNSSNITT

Snabba upp kontorets arbetsflöde med hjälp av ett lättanvänd och intuitivt gränssnitt på en 10,9 cm pekskärm på multifunktionsmodellerna.

KORT TID TILL FÖRSTA UTSKRIFT

Dessa skrivare behöver till skillnad från laserskrivare inte värmas upp, vilket låter dem framställa din första utskrift snabbare.

ROBUSTA PAPPERSFACK MED HÖG KAPACITET

Ditt team kan fortsätta arbeta utan avbrott tack vare en maximal kapacitet på 830 ark (med tillvalsfack).

Enkel att använda för maximal produktivitet

Förbättra ditt arbetsflöde med dessa lättanvända multi- och enkelfunktionsskrivare. Multifunktionsskrivarnas intuitiva digitala pekskärmsgränssnitt gör det enkelt att navigera bland funktionerna. Bläckstråletekniken innebär att du enkelt kan skriva ut på många olika typer av media och sidstorlekar.

Minimera antalet bläckbyten

Det nya bläcksystemet är lättare att byta ut och möjliggör större utskriftskapacitet. Skriv ut upp till 10 000 sidor i svartvitt eller 5 000 i färg utan att byta förbruknings­artiklar3. Det innebär att fler snabba utskrifter kan utföras med mycket lite underhåll.

Utformad för en mobil, modern arbetsplats

Förvandla din mobil och surfplatta till ett kraftfullt produktionsverktyg med trådlös utskrift. För att skriva ut på resande fot, vidrör helt enkelt skrivaren med en kompatibel Android-enhet för att utnyttja NFC. Epson Open Platform och vårt arbete med programvaruleverantörer gör att du kan hitta rätt hanterade utskriftslösning för just dig.

Forma framtidens utskrifter med värmefri teknik

Genom att byta från laserskrivare till värmefria skrivare kan du minska energiförbrukningen och därmed även utskrifternas miljöpåverkan.

WorkForce Pro-färgskrivare för A4-format

WorkForce Pro A4 svartvit

WorkForce Pro A3+ i färg

Fylla på förbruknings­artiklar

Bläckbytena må inträffa med långa mellanrum, men när de väl måste bytas ut, så är det enkelt. Epsons online-butik gör det enkelt att beställa utbytesförpackningar för WorkForce Pro-serien.

Är du redo att lära dig mer?

Tala med en medarbetare i vårt team för att ta reda på hur du kan minska kostnaderna och arbeta mer effektivt

¹ Jämförelse med de tio bästsäljande färglaserskrivarna med en utskriftshastighet på 1–30 sidor per minut, i Västeuropa och Central- och Östeuropa, enligt IDC:s definition under tolv månader fram till och med juni 2017. CPP-data hämtade från GAP:s informationsrapport för augusti 2017 och är ett genomsnitt av de priser som har förekommit i Tyskland, Frankrike och Storbritannien (med värde i euro enligt GAP). Epsons värden baseras på rekommenderat pris för XXL-bläckpaket (5 000 sidors kapacitet enligt IEEE/ISO 24711/24712). Priser för konkurrerande modeller har den lägsta kostnaden per sida tillgänglig.

² Jämförelse mot de 10 bästsäljande färglaserskrivarna i Västeuropa och Central- och Östeuropa med en utskriftshastighet på 1–30 sidor per minut, enligt IDC under tolv månader fram till och med september 2017. Data hämtade från BLI.

³ Genomsnittlig utskriftskapacitet. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på de bilder som skrivs ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield

Baserat på Epsons beräkningar använder Epson WorkForce Pro WF-C8190DW 83 % mindre energi än HP Color LaserJet Enterprise M750dn, som är den bästsäljande modellen i A3-segmentet för enfunktionsfärgskrivare med kapacitet på 21–30 sidor/minut (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser kvartal 4 2015 till kvartal 3 2019, publicerat kvartal 2 2020). Metoden baseras på ”typisk energiförbrukning”, som definierats under och/eller simulerats med hänvisning till ENERGY STAR-testförfarandet och presenterat i kWh per år.