EcoTank för företag

Skriv ut mer
Skriv ut snabbare
Skriv ut billigare

SERIEN ECOТANK FÖR FÖRETAG

Byt till utskrifter utan toner

Alla fördelar från en laser, men med alla kostnadsbesparingar som erbjuds av Epson EcoTank

Laser­liknande funktioner

Kostnadsbesparande fördelar

Utformad för företag

EcoTank för företag passar perfekt för små kontor. Den är utformad för miljöer med hög arbetstakt och producerar ultrasnabba färgutskrifter till låg kostnad per sida, såväl som en integrerad bläckbehållare med hög kapacitet som eliminerar besväret med att byta ut tonerkassetter.

Låg driftskostnad

Skriv ut mer än 350 sidor i svartvitt för endast 1 euro⁵

Lättanvänd teknik som kräver minimala ansträngningar
Företagsdokument upp till A3+ i hög kvalitet
Denna snabba och effektiva skrivare levererar den första sidan på så lite som 5,5 sekunder⁴
PrecisionCore™ Värmefri teknik

Skriv ut 7 500 sidor i svartvitt och 6 000 sidor i färg med nya bläckpatroner⁶

Hur fungerar det?

En EcoTank-skrivare skiljer sig fundamentalt från de flesta andra skrivare – den har en stor bläckbehållare som man fyller med de medföljande bläckflaskorna i stället för tonerkassetter.

Tack vare ersättningsbläcket har du tillräckligt för att skriva ut upp till 7 500 sidor6 – det innebär att du sparar både tid och pengar eftersom du slipper ständiga byten av tonerkassetter. Konfigurationen är enkel, påfyllningen är kladdfri med låsnings- och påfyllningssystemet och dessutom tillförlitlig eftersom den ger dig utskrift av många sidor i affärskvalitet.

Titta på videon nedan för att se hur enkelt det är.

Titta på hela klippet

Vilka skrivare erbjuder de bästa besparingarna?

Sätt EcoTank på prov – lika enkelt som att räkna till 1-2-3

  1. Välj en Epson EcoTank-modell och jämför den med en av de tio mest sålda skrivarna.

  2. Berätta hur många sidor som du tror att du skriver ut per månad och hur många år du kommer att använda skrivaren.

  3. Klicka på Beräkna

Upptäck hur mycket CO₂ och elektricitet du kan spara

Skriv ut från mobila enheter och mer

Med Epsons sortiment med multifunktionsskrivare i serien EcoTank för företag är det snabbt och enkelt att skriva ut från mobila enheter.

EcoTank gör det enkelt att skriva ut från mobiler, surfplattor och bärbara datorer. Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan du skriva ut dokument från smarta enheter via appen Epson iPrint⁸.

Se sortimentet

Forma framtiden med värmefri teknik

Öka produktiviteten och minska miljöpåverkan utan kompromisser.

Hitta rätt EcoTank

1Fastställt i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standard-simplex. For Mer information finns på www.epson.eu/testing.

2Information om garantin finns på produktsidan på din lokala Epson-webbplats.

3ET-5800/50: Besparingar som har uppnåtts under tre år genom att skriva ut samma antal sidor (750 sidor per månad) med de bläckbehållare som medföljer Epson EcoTank-skrivare och inklusive maskinvarupris. Jämförelse av rekommenderat pris för Epson EcoTank ET-5800/50 med genomsnittligt maskinvarupris för de tio bäst säljande multifunktionella A4-färglaserskrivarna i segmentet 1–30 sidor/min. ET-16600/50: Besparingar som har uppnåtts under tre år genom att skriva ut samma antal sidor (2 000 sidor per månad) med de bläckbehållare som medföljer Epson EcoTank-skrivare och inklusive maskinvarupris. Jämförelse av rekommenderat pris för Epson EcoTank ET-16600/50 med genomsnittligt maskinvarupris för de tio bäst säljande multifunktionella A3-färgbläckstråleskrivarna i segmentet 11–44 sidor/min.

4Mätmetoden tid till första utskrift: ISO/IEC17629 Kategoritest för kontor; pappersstorlek A4. En uppsättning med Microsoft Word-, Microsoft Excel- och PDF-filer (varje uppsättning har fyra sidor) skrivs ut löpande. Mätningen baseras på den genomsnittliga tid det tar den första av fyra ensidiga utskrifter att lämna skrivaren. Mätningen börjar när knappen Print (Skriv ut) trycks ned och slutar när den första sidan i uppsättningen avslutas.

5Antalet sidor som skrivs ut bygger på den högsta kostnaden per sida med Epsons 113-bläckbehållare. Kostnaden beräknas som summan av priserna för det rekommenderade cirkapriset på bläckflaskor med cyan, magenta och gul för färgutskrifter, eller på bläckflaskor med svart för svartvita utskrifter, delat med den publicerade utskriftskapaciteten. Korrekt rekommenderat riktpris från och med juni 2020.

6Angiven produktion är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar, med testmönster enligt ISO/IEC 24712 eller 29103. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC 24711 eller 29102. Angiven bläckåtgång kan variera beroende på de bilder som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljön och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl blir utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen lägre.

7Jämförelse av energiförbrukningen vid kopiering via Epson ET-5800/50-modeller med genomsnittet för de tio bäst säljande multifunktionella A4-färglaserskrivarna i segmentet 1–30 sidor/min.

8En trådlös anslutning till internet krävs. Mer information och en lista över språk och enheter som stöds finns på www.epsonconnect.eu