Usain + Epson:
Ett vinnande team

Epson och Bolt går samman för att stärka kunder och hjälpa till med utbildning.

Usain + Epson: Ett vinnande team

Under 2021 samarbetade Epson med Usain Bolt, världens snabbaste man. Usain är den åttafaldiga OS-medaljören som anses vara den bästa sprintern genom tiderna och nu är han Epsons ansikte utåt över hela Europa och fransktalande Afrika. I rollen som ambassadör för varumärkesteknologi förespråkar Usain de vardagliga fördelarna med Epsons kompletta sortiment med tekniklösningar för hem, företag och utbildning.

EcoTank

Usain har underhållit fans och Epson-kunder på sitt eget lättsamma sätt och med Epsons EcoTank-skrivare kan du bokstavligen ”Just Fill and Chill”. De påfyllningsbara bläckbehållarna har extremt hög kapacitet så att du kan skriva ut tusentals sidor utan att behöva problem med bläckpatroner.

Jag är väldigt glad över att få samarbeta med Epson och sprida budskapet om EcoTank-skrivarna. EcoTank-skrivarna eliminerar många av de irritationsmoment som utskrift med bläckpatroner innebär, så allt som kan bidra till att göra livet lite enklare kan inte vara annat än bra.

Företagsprodukter

Usain är medveten om hur värdefullt det är med snabbhet och effektivitet och det är därför som han älskar Epsons innovativa företagsprodukter. Scanners för snabbare och smartare digitalisering, EcoTank Pro som erbjuder kostnadseffektiva kontorsutskrifter och projektorer som passar perfekta för stora lokaler, föreläsningssalar och samarbetsytor.

Lösningar för professionella specialister

Precis som Usain har våra produkter en imponerande meritförteckning. Våra SCARA-robotar har varit världens främsta under de tio senaste åren1 och vi är också den ledande tillverkaren av kvittoskrivare i västra Europa2. Faktum är att Epson erbjuder specialiserade lösningar för att hjälpa företag inom många sektorer: från storformats-, textil- och skyltningsskrivare till robotlösningar, mPOS och kvitto- och etikettskrivare. Varje lösning har utformats för att förbättra verksamhetens produktivitet och producera snabba, tillförlitliga och flexibla utskrifter i hög kvalitet. Vi förstår dina professionella utmaningar och strävar efter att konstruera världsledande produkter för att hålla dig steget före konkurrenterna.

Bakom kulisserna

Hur är det att vara på inspelning med Usain Bolt?

Ta en titt på vårt galleri:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

2 Marknadsandel baserad på antalet sålda SCARA-robotar, 2011–2020. Fuji Keizai ”2012-2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

3 IDC, POS Printer, Market Appraisal Western Europe CY 2020, 2020 shipments, publicerad i april 2021.